foofig פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 לפי מה שרשום באתר שלהם, ווילד גיטרס מרמה"ש קיבלו את הנציגות הרשמית של G&L בארץ. http://www.wildguitars.co.il/73064/gl_guitars לפי הנסיון שלי (בקניית מגבר אמפג) זאת אחלה חנות והנה עוד סיפה לקפוץ לבקר בה...
Katush פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 דבר נוסף שהוא מצוין למי שיש לו בעיות להגיע לווילד גיטרס(כמוני למשל)-החנות בוסטר שעובדת עם ווילד גיטרס גם היא מביאה G&L ואמור להגיע אליה מחר או מחרתיים המשלוח!! ...יש ל G&L 5 מיתרים הדסטוק מזעזע!! רק זרקתי את זה.
kdeal פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 אילן - נשאר יוסי, עם ציוד המידי/אודיו המוצלח ביותר בין היבואנים....
kdeal פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 וואו. ASAT ב 5540 ש"ח חדשה, L2000 ב 5540 ש"ח חדשה.... אחלה מחירים!
foofig פורסם יולי 19, 2011 מחבר פורסם יולי 19, 2011 נכון לכתיבת שורות אלו הם החנות שמתמחרת הכי טוב בארץ... כשקניתי את המגבר ampeg micro-vr הוא פתח יחד איתי אתר האינטרנט לחפש את המחיר בחול, הוספנו מע"מ ומשלוח וזה המחיר ששילמתי - הגון מאוד!
Katush פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 אהה!! תסתכלו עכשיו באתר של חלילית,רשום על כל הבסים של G&L שצריך להתקשר בשביל לקבל מחיר.
Katush פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 אני לפני חודש הסתכלתי באתר שלהם והיה רשום מחירים על הבסים שלהם.
YanivShalev פורסם יולי 19, 2011 פורסם יולי 19, 2011 מעולה!!! הגיטרות שלהם ממש טובות, גם הבס וגם החשמליות
Duba פורסם יולי 20, 2011 פורסם יולי 20, 2011 זה תמיד היה ככה ממש לא. כשקניתי את הבס שלי בניו יורק (JB2 פרטלס), נכנסתי לאתר של חלילית כדי להשוות מחירים
manenbu פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 ...יש ל G&L 5 מיתרים הדסטוק מזעזע!! טעם וריח. לפי דעתי זה גאוני. זה גם רב שימושי - אם הגיטריסט מעצבן אפשר בטעות לתקוע לו את ההדסטק בראש, וגם אם אבד פותחן הבירה תמיד אפשר לפתוח עם הבס.
Katush פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 למען האמת אני לא מדבר על השפיץ. אני מדבר על ה"כרס" הקטנה שיש בשביל 2 המיתרים הגבוהים. פשוט מזעזע@!
primus פורסם יולי 24, 2011 פורסם יולי 24, 2011 בעל הבית (הקודם) השתגע http://halilit.com/GL/ חשבתי שכנראה עכשיו זה יימכר יותר בזול בשביל לגמור את המלאי,כל כך חבל על התזמון כשאני הלכתי לקנות הציעו לי tribute ב3000 ואמרתי לא כי זה יקר מידי ועכשיו טריביוט בטח תעלה פחות ממה שקניתי במקור
Katush פורסם יולי 24, 2011 פורסם יולי 24, 2011 הם שמו מחיר של 4000 שקל על ה G&L L-2000. עכשיו השאלה היא אם זה לאמריקאית או לאינדונזית...........
primus פורסם יולי 24, 2011 פורסם יולי 24, 2011 הם שמו מחיר של 4000 שקל על ה G&L L-2000. עכשיו השאלה היא אם זה לאמריקאית או לאינדונזית........... על שתי הגיטרות החשמליות שלא רשום שהם טריביוט שמו מחיר של אזור ה3000 ל4000 בעוד שזאת שכן רשום עליה טריביוט עולה רק 1400,לכן אני מניח שהדוגמה במודעה לבס היא לאמריקאית ואני משער שהטריביוט תהיה בערך באזור ה1800 פחות או יותר
kdeal פורסם יולי 27, 2011 פורסם יולי 27, 2011 אבל זה כנראה "מכירת חיסול" - יענו - מעיפים את המלאי במחיר עלות, ונשארים עם וושבורן בלבד
tomersg פורסם יולי 27, 2011 פורסם יולי 27, 2011 אולי חלילית יביאו משהו אחר? נניח לייקלנד? ווינק ווינק? הם לא יכולים להשאר רק עם וושבורן זה לא עסק...זה די עלוב..
TzvikMister פורסם יולי 27, 2011 פורסם יולי 27, 2011 לא בהכרח. זה לא שהם מנסים להיפטר מהפירמה, אלא פשוט לשמור את הלקוחות ולהמשיך לייבא ללא רווח מיוחד. ממה שהבנתי, וויילד גיטרס הוא הניו קיד און דה בלוק שבא להביא לשאר החנויות בהפוכה. שאר החנויות ראו מה קורה והתחילו "לשרוף" מותגים, בזה שהורידו מחירים למחירי עלות. לדוג' - בשנייה שוויילד גיטרס החליטו לייבא אלקטרו הרמוניקס, מישו שם לב לאופן ה"מוזר" שבו צנחו המחירים של האפקטים באופן קריטי במיוזיק סנטר? מי היה מאמין שביג מאף יעלה פאקינג 250 שקל, חדש?! מה שכן, אין לי שום בעיה שזה ימשיך ככה, המרוויחים הגדולים מכל הבלגאן הזה הם אנחנו, הצרכנים.
foofig פורסם יולי 28, 2011 מחבר פורסם יולי 28, 2011 נכון, כי מיוזיק סנטר איבדו את הזכיון להביא EHX לווילד גיטרס ולכן נפטרו/נפטרים מהמלאי שיש להם. אותו דבר גם בחלילית וG&L להערכתי. תנסה לברר אצל גיטר סנטר לגבי פדאלים שאין להם במלאי ומתי הם יוכלו להביא אותם ותראה מה התשובה.. ד"א - ווילד גיטרס השוו את המחירים של גיטר סנטר על כל אותם פדאלים, לפי הקטלוג שלהם ביג מאף פי עולה 280 במחיר היכירות: http://www.wildguitars.co.il/image/users/73064/ftp/my_files/pricelists/wild_guitars_2011_electro-harmonix_price_list.pdf השורה התחתונה, כמו שאמרת - אנחנו מרוויחים!
kdeal פורסם יולי 30, 2011 פורסם יולי 30, 2011 אני לא יודעת כמה מיוזיק סנטר "איבדו" את הזכיון - הזמנתי מהם לפני מס' חודשים פריט אלקטרוהרמוניקס שלא היה במלאי, והוזמן עבורי (הגיע תוך שבועיים וחצי). לדעתי הם איבדו את הבלעדיות, ועכשיו הם צריכים להיות תחרותיים. באשר ל G&L, אינני יודעת. אבל אם זה יזרים דם חדש במותג, אני בעד. היו לי L-2500, L-2000 ו L-1505, כולן נמכרו לחברי פורום וכולן היו גיטרות מצוינות ובנויות לתלפיות (מה L-2000 הASH האדומה שמכרתי ל KaBuKiM הכי היה לי קשה להפרד). אלו גיטרות טובות לא פחות מפנדר (יש שאומרים שהG&L לגאסי טובות יותר מסטראט של פנדר, יותר "אוטנטיות" כמו סטראטים ישנות), ומשום מה המותג לא עבד בארץ. אולי בגלל היבואן? אינני יודעת. אבל אם יהיו יותר לקוחות שירכשו G&L, אני בעד.
TzvikMister פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 המותג לא עבד בארץ כנראה כי לא דחפו אותו מספיק בכפית לקהל הרחב. אפילו רעש געש, חנות שמיתגה את עצמה כאלטרנטיבה השפויה, החליטה שמה שיש לה זה סאנדברג ועם זה הם ירוצו. G&L פשוט לא פומפמה מספיק בארץ. לגבי בלעדיות - אין כזה דבר יבואן בלעדי, ולכן אין כזה דבר לאבד זיכיון. ז"א שאם היום אני ארצה לייבא ולמכור פנדר וגיבסון, אוכל לעשות זאת. המפעלים לא יגידו לי "אוקיי, כלי זמר כבר מוכרים עבורנו כאן אז מצטערים, לא תוכל למכור מוצרים שלנו". אם זה משתלם? זה כבר עניין אחר שקשור לשיקולים אחרים. ירידת המחירים של אלקטרו הרמוניקס במיוזיק סנטר באה אך ורק בגלל התחרותיות שנוצרה פתאום בנוגע למותג הנ"ל. גם אם חנות אחרת תחליט לייבא עכשיו מסה בוגי לארץ - תיווצר תחרותיות ומחירים יירדו.
tomersg פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 אני לא חושב שהמותג G&L כזה הולך בעולם כולו. מיתוג של גיטרות הוא דבר טריקי ולרוב מבוסס על הייפ, על נראות בשטח. בשנות ה 80 וה 90 ראית מלא שמנגנים על מיוזיקמן. כמובן שפלי עשה למיוזיקמן שירות מעולה. אבל עוד הרבה. כך גם ספקטור, טוביאס, וורוויק, ריקנבאקר ועוד. אתה רואה הרבה מפורסמים מנגנים עליהם - וזה דוחף מכירות. נראה לי שחלק גדול מלקוחות ריקנבאקר זה מעריצי גדי לי, פול מקרטני וכריס סקוויר וגם רוג'ר גלובר. כמובן כמעט לכולם גם יש איזה פנדר, אם לא סיגנצ'ר אז איזה רליק וינטאג' ישנה שצצה באיזה שלב (של התבגרות מוזיקלית? חח) עכשיו כמה נגנים מפורסמים אתם מכירים עם G&L? http://www.glguitars.com/artists/index.asp בארץ את מייקל בנסון ויניב פופיק (מחלילית), בחו"ל את ג'רי קנטרל מאליס אין צ'יינס. לא ראיתי עוד כל כך מוכרים. ריקני? אולי - משפיע על המכירות? בטוח. וזה לא אומר כלום על איכות הגיטרות שלהם. גם גיבסון חייבת את החיים שלה לסלאש. עד 87 היה אסור במשך שנים לנגן על גיבסון. זה היה אנטי קול. לגבי לייבא את פנדר ובלעדיות? לא נראה לי גם שאתה צודק. לא כל אחד יכול לייבא פנדר, ועוד מוצרים. אני חושש שהבלעדיות קיימת ועוד איך. עובדה שלא רואים עוד חנויות שמייבאות פנדר. (ופנדר יפנית אחת בדיאז זה לא נחשב) פעם הייתה חנות בתל אביב בשם ג'זרוק. הותיקים פה זוכרים. היו יבואנים בלעדיים של פנדר. היו דווקא סבבה. לכלי זמר היו מייבאים אז ימאהה ועד פירמות זניחות. חלילית יבאה איבנז. כלי זמר לקחו את המותג של פנדר - וג'זרוק נעלמו לטמיון. עלי זמר לקחו גם איבנז - חלילית נשארו עם G&L ו-וושבורן. לפחות יש להם את רולנד-בוס בינתיים.
Myung פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 רק שתדעו, חלילית לא מפסיקים להביא G&L, יש להם משלוח חדש בדרך.
foofig פורסם יולי 31, 2011 מחבר פורסם יולי 31, 2011 טוב... יכול להיות שקפצתי למסקנות מהר מדי... אין ספק שאם יהיו שתי חנויות שיביאו את אותם מותגיום ויתחרו בינהן על המחיר לצרכן אנחנו נרוויח
Buri פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 בלעדיות זה נושא נורא פשוט, החברה (להלן פנדר) תמכור לחנות שתזמין ממנה את הכי הרבה ציוד, קרי בלעדיות לא קיימת..בלעדיות היא מושג מופשט מן "הסדר" שאתה עושה מול החברה ,סטייל אני אקנה ממך הרבה ואתה לא תמכור לחנויות קטנות. לדוגמא: אם מחר אני פותח חנות ובא לי לייבא פנדר כל מה שאני צריך הוא להזמין יותר מכלי זמר, זה כזה פשוט... הם מזמינים 1000 סטראטים, אני מזמין 1500... אם כלי זמר עדיין רוצים להחזיק במותג הם יכולים בידיעה שתיהיה להם תחרות עם החנות שלי, פנדר עשו את שלהם ודיווחו על שחקן חדש בשוק ליבואן היחידי שלהם בארץ, ממש לא משנה להם מי מוכר מה ובכמה... הם את הכסף שלהם הם קיבלו. זה כל מה שאומרת בלעדיות, מן הסכם מתחת לשולחן שכזה. כלי זמר הם משווקים מורשים ולא יותר מזה, הם מורשים למכור את הכלים (החדשים) של פנדר ארה"ב/מקסיקו וסקוויר, אם בא לי ליבא פנדר יפן זה משהו אחר לחלוטין וזו "חברה אחרת". זה דיי מה שקורה בארה"ב בין גיטר סנטר לסם אש, שניהם משווקים מורשים... אין סיבה שזה לא יהיה בין כלי זמר ל"חנות הגיטרות שבורי פתח בשביל לנקנק את כלי זמר".. רק צריך הרבה כסף בשביל לייבא כמות יותר גדולה מאשר כלי זמר.
kdeal פורסם אוגוסט 1, 2011 פורסם אוגוסט 1, 2011 אני רוצה לבקר ב "חנות הגיטרות שבורי פתח בשביל לנקנק את כלי זמר" ... מה הכתובת ?
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.