Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

מוכרח לשתף!

dudi8

Recommended Posts

פורסם

מדהים! תודה ששיתפת!

צריך לעשות נעוץ "מוכרח/ה לשתף"

לפעמים זה קורה, אין מה לעשות  ;)

פורסם

נחמד ביותר, לא אהבתי את הסאונד היה קצת דיסטורשני בסרטון השני (לא הבנתי אם זה בכוונה או לא).

וזה רק אני או שבסרטונים מופיע למעלה בצד הסמל של ערוץ 2? חיחיחי

פורסם

למרות גדולתו של ג'אקו פה הוא לדעתי קרוב לסוף דרכו הנפשית (יכול להיות כמובן שאני טועה).

נראה שכאן בעיות האישיות שלו זועקות לשמיים.

אם הייתי אחד הנגנים שאיתו הייתי מתבעס לאללה.

פורסם

למרות גדולתו של ג'אקו פה הוא לדעתי קרוב לסוף דרכו הנפשית (יכול להיות כמובן שאני טועה).

סוף דרכו בכלל אחרי שנתיים הוא נפטר

פורסם

לא שהשיטה בארצות הברית טובה יותר,למרות זאת הרוצח שלו יצא מהכלא אחרי 4 חודשים.

ותכלס אפשר להגיד שהוא נפטר כי בתכלס הוא נפטר מדימום מוחי שנוצר לו בעקבות התרדמת שהוא נכנס אליה..

בכל מקרה העולם איבד אגדה בגלל שטות

פורסם

הוא נראה בסרטונים כמו מישהו עם בעיות נפשיות...:(

ולא ידעתי שהוא מנגן על פרטלס עם פינגרבורד מייפל!

אני ראיתי סרטונים שהוא ניגן על אחת עם פינגרבורד מייפל אבל היא הייתה פרטד..

פורסם

הוא נראה בסרטונים כמו מישהו עם בעיות נפשיות...:(

חח.חח קאטוש אתה כזה איש של פרטים, מדהים אותי כל פעם מחדש (: ..

פורסם

מי שלא קרא את הביוגרפיה שלו, אני ממליץ בחום לעשות זאת בהקדם.

לא רק בגלל שזו הביוגרפיה של ג'קו שהוא חשוב לנו כל כך כבסיסט, אלא שהספר פשוט נותן פרספקטיבה שונה לחלוטין על חייו של אדם גאון, חולה במחלת נפש אמיתית, והתהפוכות שעבר בחייו שהיו פשוט אומללים.

הספר מסופר בצורה של ראיונות עם נגנים שניגנו איתו ואנשים שהכירו אותו, כל אחד נותן את הצד שלו בהכירות עם ג'קו ומספר הוויות.

קטע מעניין בספר, שמתקשר לשגעונות שלו על הבמה כפי שרואים בסרטונים האלה, הוא שכמה נגנים מציינים שם שלג'קו היתה בעיה שהוא לא יכל לסבול שנגן אחר מבצע סולו והוא נשאר רק בתפקיד הבסיסט המלווה. אז הוא היה נוהג להתפרץ לתוך סולואים של אחרים, בדרכים כאלה ואחרות, רק בשביל למשוך את תשומת הלב אליו.

פורסם

אתה מדבר על הווידאו המפורסם "מודרן אלקטריק בס". בזמן שצילמו את הווידאו הזה הצוואר של הפרטלס היה בדיוק באיזשהו תיקון ועד שיחזור הרכיבו לו צוואר חלופי (פרסיז'ן מייפל עם שריגים).

51Q2N5R9QHL._SL500_AA300_.jpg

בעיני הסאונד שלו עם המייפל יותר טוב מהסאונד עם הרוזווד. בכלל (אני יודע שאני במיעוט) אני חושב שג'ז בס נשמעת יותר טוב עם צוואר מייפל.

הג'ז בס מהווידאו בבלגיה נראית בדיוק כמו ה-77' שלי

DSC_5771.jpg

פורסם

"אני חושב שג'ז בס נשמעת יותר טוב עם צוואר מייפל."

אני לגמרי מסכים איתך !

הקטע הראשון ממש ממש יפה. תמיד שאני רואה את ג'אקו, נחמץ לי הלב עליו ועל הילדים שלו

פורסם

חח.חח קאטוש אתה כזה איש של פרטים, מדהים אותי כל פעם מחדש (: ..

חח מה?

פרטלס עם פינגרבורד מייפל זה דבר כל כך נדיר,לא ידעתי בכלל שהוא היה מנגן על אחת כזאת!

קראתי את הביוגרפיה שלו ועכשיו אני מבין למה הוא התנהג מוזר בסרטונים שפה....

אגב לוקאץ',אתה מעדיף סאונד של ג'אז בס עם פינגרבורד מייפל כשהיא פרטד או פרטלס? או שניהם?..

פורסם

פרטד. אין לי דעות בענייני פרטלס. (אולי בגלל זה הפרטלס שלי למכירה (-:  )

פורסם

בעיני הסאונד שלו עם המייפל יותר טוב מהסאונד עם הרוזווד. בכלל (אני יודע שאני במיעוט) אני חושב שג'ז בס נשמעת יותר טוב עם צוואר מייפל.

גם אני חושב ככה...

img0379tj.jpg

פורסם

קראתי את הביוגרפיה שלו ועכשיו אני מבין למה הוא התנהג מוזר בסרטונים שפה....

הספקת גם לקנות את הספר וגם לקרוא 300 עמודים באנגלית תוך יום וחצי? יפה לך.

פורסם

הספקת גם לקנות את הספר וגם לקרוא 300 עמודים באנגלית תוך יום וחצי? יפה לך.

משקיע.

פורסם

למען האמת לקחתי את הספר שאחד החברים שלי(גם הוא מנגן על בס) קנה ולא ידעתי על זה בכלל!

הוא אמר לי שהוא קנה אותו רק אחרי ששאלתי אותו אם הוא יודע מאיפה אני יכול לקנות את הספר.

והייתי חייב למצוא משהו שיגיד למוח שלי להפסיק ללמוד לבגרות כל היום...

פורסם

הוא מתכונן לבגרות באנגלית.

אבל ברצינות, ספר כזה גומרים בארבע-חמש שעות.

פורסם

למען האמת זה באמת עזר לי להתכונן לבגרות באנגלית ;D.

זאת אוליי הסיבה היחידה שאני חרשתי את הספר כל כך וסיימתי אותו מהר.

גם עוזר לי להתכונן וגם זה יותר מעניין :).

פורסם

הקטע הכי מדהים בספר הוא כשחצצוצרן שאני לא זוכר את שמו מספר שג'קו היה מכניס כדורי מרשמלו מתחת למיתרים ליד הגשר בשביל לאטום את הסאונד, ואחר כך אוכל אותם. הזוי לא?

פורסם

תומר אתה מתבלבל, הסיפור עם העוף משוייך לבוטסי קולינס בימי ג'יימס בראון... משהו שקשור ל- Roscoe's chicken and waffles, אם אני לא טועה החבר'ה במסעדה האכילו את ג'יימס ולהקתו אבל לבוטסי היה רעיון אחר לגבי העוף המטוגן... צריך לקרוא את הביוגרפיה כדי להבין בדיוק מה קרה שם.

פורסם

לא לא התבלבלתי..

לא יודע מה עם בוטסי והעוף המטוגן..

אבל יש מיתוס על ג'אקו, שהיה מחזיק עצם של עוף מטוגן בקייס, ומעביר עליו את האצבעות לפני ניגון, לשימון האצבעות.

פורסם

לא רואה שום תמונה...ודווקא יש לי ציפיות גבוהות לגביה! ::)

הביוגרפיה של Rick James בתמונה אחת

cocaine-g-mon-demotivational-poster-1219087027.jpg

פורסם

או - התמונה חסומה כי האתר חסום לי בעבודה (מה שהופך את התמונה לעוד יותר מעניינת...)

יאללה לא משנה.

פורסם

כן הקטע עם העוף המטוגן וג'אקו זה סתם שטות שמישהו המציא,כי הרי יש את השיר The Chicken/Funky Chicken.

אז המציאו את הסיפור שהוא היה מעביר את האצבעות על העצם של העוף המטוגן כל פעם לפני שהיה מנגן את הקטע.

נשמע מצחיק אבל סתם שטות :).

פורסם

איפה אפשר לקנות?

את הספר it is

אני יכול להשאיל לך את שלי אם תבטיח להחזיר לי אותו לאחר קריאה ובמצבו המקורי.

רק שתצטרך לבוא לקחת.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...