eran89 פורסם מאי 14, 2011 פורסם מאי 14, 2011 שלום. אני מנגן בגיטרה כבר כמה שנים ונכנס לי ג'וק שבה לי לגוון..אז לא יודע איך הגעתי לזה מיוקללי לגיטרות של טיילור ועכשיו הגעתי לזה חח. התקציב שלי הוא ממש עלוב.. בערך 800 שקל כי אי אפשר לדעת אם ימאס לי אחרי חודש.. עשיתי חיפושים ביד שניה וזה מה שמצאתי.. על מי מבין השלושה אתם ממליצים: Squier Standard Precision Fretless. YAMAHA דגם RBX 170 Ibanez GSR200 ויש עוד משהו אחד.. מגבר של מארשל MB30 וגיטרה של וושבורן T14NS יש לי דייל ממש טוב על שניהם השאלה היא אם הם שווים ביכלל (ודרך אגב מגבר 30 וואט זה טוב? כי בחשמלית יש לי 30 רולנד קיוב והוא פצצה אבל בבס הבנתי שזה שונה..) דרך אגב ראיתי GSR 200 ב600 מאינדונזיה.. זה טוב או שכולן אמורות להיות מיוצרות ביפן? ואני גם אשמח להמלצה על מגבר..
JonathanLevin פורסם מאי 14, 2011 פורסם מאי 14, 2011 קודם כל, ברוך הבא לפורום ובהצלחה בדרך מלאת הטונים הנמוכים שאתה עומד להתחיל! הבס הראשונה שהעלת פה היא פרטלס כמו שכתוב בשם שלה, מה שאומר שאין לה שריגים והצוואר שלה חלק לגמרי, בטוח לא יתאים כבס ראשונה. השתיים האחרות נחמדות וזה עניין של טעם, ביחד עם דגם הג'ז בס של סקוויאר הן מייצגות את שלושת הבסים ההתחלתיות הכי נמכרות, אני מוכר ג'ז בס כזו במחיר רצפתי לחלוטין ביחד עם מגבר פנדר ראמבל 15 וואט: http://www.ibass.co.il/forum/index.php/topic,1273.0.html מגבר 30 וואט מספק בהחלט למתחילים, וגם 15, שניהם אמנם לא אידאליים להופעות, אבל אני הסתדרתי לא פעם ולא פעמיים עם הופעות של עד 300 איש עם מגבר 15 וואט. זה לא אמור להיות שונה מגיטרות, אבל ייתכן שבמגבר הגיטרה שלך יש מנורות, מה שפחות שימושי במגברי בס התחלתיים, ובגלל זה הוא נשמע טוב ויש לו ווליום גם בלי הרבה וואט.
ophiravina פורסם מאי 14, 2011 פורסם מאי 14, 2011 אני ממליץ לך לקחת בס של ליקונג חברה די לא מוכרת עםכלים טובים ואיכותיים (יחסית למחיר שלהם) אני התחלתי אם אחת כזו ויש עוד הרבה כמוני לך תנסה אותם בדיאז: http://www.diez.co.il/98174/%D7%92%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A1---LEKONG
baas פורסם מאי 15, 2011 פורסם מאי 15, 2011 ברוכים הבאים לעולם הבס ודרך צלחה! אני אישית הייתי ממליץ לך לקפוץ לכלי זמר ולקנות SX, יש כאלו בתצורות של ג'ז בס או פרסיז'ן. הבסים האלו ממש, אבל ממש זולות, ונשמעות כאילו הן סתם זולות. ממליץ לך לנסות - וגם תוכל לעמוד בתקציב שלך.
ophiravina פורסם מאי 15, 2011 פורסם מאי 15, 2011 כלי זמר מייבאים ולנסיה שזו חברת בת של SX (או ההפך??) אז לפעמים הם מביאים גם בסים של SX אבל מסיבה מסוימת זה לא מופיעה באתר שלהם . אני אישית יותר אוהב ליקונג לך לדיאז ותנסה אותם...
manenbu פורסם מאי 15, 2011 פורסם מאי 15, 2011 800 שקל? קח איזה משהו ביד שנייה, יהיו הרבה אנשים שישמחו למכור לך איזה בס שזרוקה להם בצד ב-800
baas פורסם מאי 15, 2011 פורסם מאי 15, 2011 אמנם חיפשתי באתר כדי לתת לינק...אבל לא מצאתי גיטרות בס. אני יודע שהיו, אבל לא בטוח שהיבוא נמשך. הכי טוב להרים טלפון לאחד הסניפים ולשאול (והמלצה אישית - להתקשר לסניף שיש עליו המלצות, ולא סתם להכנס לסניף הקרוב)
tomersg פורסם מאי 15, 2011 פורסם מאי 15, 2011 היו אולי נשכחו כמה במחסנים של כל מיני סניפים. אפשר לנסות לבקש. הליקונג האלה נראות די נחמד.
noamo פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 ברוך הבא ובהצלחה! אז ככה, הבאס הראשונה שלי הלוא היא GSR200. באסס נהדרת! אתה יכול להוציא איתה סאונד חמוד מאוד יחסית למחיר.. אבל הדבר הכי חשוב אצלה: היא נוחה כל כךך!!!!! מאז ה GSR 200 יש לי עוד כלים ברמות הגבוהות. ואני יכול לומר לך שאני לא יכול להגיע עם הסטאפ שלהם לרמת נוחות כמו של ה GSR!!! אני כל כך אוהב אותה שלא מכרתי אותה עד היום! ואני בספק אם אמכור אותה בזמן הקרוב אם בכלל... ממליץ מאוד!!!
Duba פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 1+ על הGSR200 קיבלתי אחת כזאת לסטאפ מחברים שקנו אותה לערבי במה פתוחה אצלהם בפאב הצלחתי להביא אותה בקלות לאחלה סטאפ והיא נשמעת ממש טוב (יש לה בוסט בס אקטיבי) כמעט שנה עברה והיא עדיין באותה במה ולא מראה שם סימני חולשה
baas פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 איזו בס זו? מאיזו חברה? תנו קצת פרטים, שאני אראה מה הפסדתי כשאני התחלתי לנגן...
JonathanLevin פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 הבס המדוברת היא של איבנז, אני אישית לא התרשמתי ממנה כל כך.
noam sasson פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 +1 גם אני בעד הGSR200, אחלה בס, יש כזו בבמה הפתוחה בה אני מנגן, מוציאה יופי של סאונד ובאמת ממש נוחה, נקנתה יד2 ב500ש"ח
eran89 פורסם מאי 16, 2011 מחבר פורסם מאי 16, 2011 מצטער שאתמול לא הייתי זמין אבל באמת תודה רבה לכולכם!! באמת שכיף לבוא לקהילה שמברכת אותך ובאמת מתייחסת אליך ולא ישר נהיית סגורה וסנובית! אז תודה רבה על התגובות, וכנראה שאני באמת אחפש את ה GSR 200 כי אפילו חבר מהעבודה שמנגן כמעט 10 שנים אמר לי שהוא ממש ממליץ עליה בתור גיטרה ראשונה.. וכמובן שכמעט הרוב המוחלט כאן גם אמרו את זה.. בכל מקרה עכשיו צריך לחשוב על הגברה חח.. אז מה אתם אומרים על מארשל 30MB או פנדר ראמבל 30? מחשמלית ממה שאני יודע זה שהמגברים בסכומים האלה של החברות האלה הן ממש לא לטעמי כי הן ממש מצוינות לקלין ופה זה מסתיים אבל אולי זה שונה בבס...
BullHorn פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 כל הגיטרות הזולות מהחברות המוכרות יהיו טובות למחיר שלהם: Squier, SX, Ibanez GSR, Yamaha RBX אצלי אישית עדיין יש RBX170 איפהשהו והיא עדיין טובה.
ophiravina פורסם מאי 16, 2011 פורסם מאי 16, 2011 לי היה מארשל MB30 עד לא מזמן והסאונד שלו בהתחלה מדהים ואני לא יודע למה אבל עם הזמן הוא הולך ומתדרדר ואחרי חצי שנה היה לו סאונד גרוע לאללה ועוד בעיות (לא עבד -אשכרה מת) אז מכרתי אותו בכמעט חצי מהמחיר המקורי (+עלות התיקון) אז לדעתי עדיף לך לנסות את הראמבל 30
Duba פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 גם לי היה את המארשל המדובר במשך שנתיים. קניתי אותו יד שניה כמו חדש, עבד אצלי מצויין במשך כל התקופה, בחיים לא עשה בעיות ולאחר שנתיים נמכר ליד שלישית באותו המצב בדיוק כמו שהוא נמכר לי
baas פורסם מאי 18, 2011 פורסם מאי 18, 2011 מצאתי לך אחלה בס ראשונה! http://www.ibass.co.il/forum/index.php/topic,1273.0.html
BullHorn פורסם מאי 18, 2011 פורסם מאי 18, 2011 מצאתי לך אחלה בס ראשונה! http://www.ibass.co.il/forum/index.php/topic,1273.0.html ככה לא שמים מיתרים. :X אבל כן, נראה כמו משהו שיספק בסיסט מתחיל.
JonathanLevin פורסם מאי 18, 2011 פורסם מאי 18, 2011 ^ תודה לשניכם על התמיכה חבר'ה ^^ בקשר למיתרים - אני יודע שלא ככה שמים, הייתה לי בעיה ולא היה עמי קאטר בזמן הליפוף והצילום, אז בגלל האורך המיותר בשני המיתרים המדוברים לא הצלחתי לדחוף את הקצה פנימה ונאלצתי לדחוף אותו על הצד, מאוחר יותר השגתי קאטר וסידרתי את זה מחדש, כפי שכתבתי בנושא.
TzvikMister פורסם מאי 19, 2011 פורסם מאי 19, 2011 כלי זבל מוכרים GSR 200 תוצרת אינדונזיה. זאת הייתה הבס הראשונה שלי מלפני 6 שנים. מבין מה שרשמת אני הייתי ממליץ לך לבחור בזאת. במידה ותהיה מעוניין להתמיד ולהתקדם יותר בתחום הבס - האיבנז יותר וורסטילית (עד כמה שהיא יכולה להיות, הכול בערבון מוגבל) ויותר נוחה מהאחרות, ככה שהיא מעולה להתחלה. וידוי נאות: מכרתי אותה לפאב של חבר שמחזיק במות פתוחות בלב ממש ממש כבד. גיטרה ראשונה, עברה איתי הרבה, בכל זאת.
Duba פורסם מאי 19, 2011 פורסם מאי 19, 2011 וידוי נאות: מכרתי אותה לפאב של חבר שמחזיק במות פתוחות בלב ממש ממש כבד. גיטרה ראשונה, עברה איתי הרבה, בכל זאת. מכרת אותה לג'ק בטעות?
TzvikMister פורסם מאי 19, 2011 פורסם מאי 19, 2011 מכרת אותה לג'ק בטעות? נאפופו, אני משתדל שלא להתקרב לאשקלון (סמיילי שטן)
TzvikMister פורסם מאי 20, 2011 פורסם מאי 20, 2011 למה ברוע, למה? הכול ברוח טובה נאפופו! איזה מקום סימפטי. אכן מקום סימפטי, הבעלים חברים ממש ממש טובים שלי, והם מחזיקים כל יום שני במה פתוחה... אז החלטתי לעשות ג'סטה ולמכור להם אותה כדי שיהנו ממנה והיא לא תשכב אצלי סתם.
eran89 פורסם מאי 22, 2011 מחבר פורסם מאי 22, 2011 שלא תחשבו שסתם חפרתי לכם רציתי לעדכן אותכם שבזכות ההמלצות שלכם יש לי בס אז נתחיל בתמונה שלה ושל החשמלית... http://imageshack.us/photo/my-images/690/21052011237.jpg/ ועוד אחת http://imageshack.us/photo/my-images/864/21052011238.jpg/ עכשיו עדיין לא קניתי מגבר כי בשביל לקנות אותו אני צריך לנסוע לצד השני של המדינה אבל זה כנראה יקרה שבוע הבא ...(את האמת שבשביל לקנות אותה הייתי צריך לנסוע גם לצד השני של המדינה חח) אז ככה הקלטתי כמה דברים קצרצרים גם על החשמלית וגם על הבס.. כמו שתסיימו לב אין טייקים כי השעה כבר 12 בלילה והשכנים ידקרו אותי חח אז הקלטתי עם הפלאפון במגבר של החשמלית... זה הגיטרה ועכשיו הבס חח (שוב פעם סורי על הטעויות פשוט לא היה מקום לעוד טייק חח) עכשיו למשהו טיפה יותר איכותי.. זה קטע שהקלטתי בעזרת המולטי אפקט של החשמלית..http://soundcloud.com/eran898/b-29 וזה הקטע על גיטרה שוב חח קיצור למי ששואל כן אני ממש מתלהב מהצעצוע החדש שלי וממש נהנה לראות מה אני יכול לנגן על הגיטרה ומה עליו חח בכל מקרה לפני שתקטלו אותי על הזיופים שלי עם הבס אז לא לשכוח שאתמול נגעתי בבס פעם ראשונה בחיים.. ודבר אחרון יש לי שאלה.. אני מנסה ללמוד איך עושים סלאפינג וזה מה שיצא לי בינתיים אני לא מבין עדיין איך נותנים את האמר עם האגודל בלי לפגוע בעוד מיתריים...למישהו יש סירטון או מאמר טוב לקרוא על זה (השפה חייבת להיות עברית או אנגלית שלא תביאו לי פורטוגזית חח)... ודרך אגב החלפתי לה למיתרים של אלקסייר המדיום .. מה אתם אומרים עליהם? הם שווים כל כך הרבה כסף?(מה שבטוח הם מפרקים לי את האצבעות חח) וזהו.. ושוב תודה רבה לכולם על העזרה
Yarden_2Y פורסם מאי 22, 2011 פורסם מאי 22, 2011 תתחדש! עכשיו נשאר רק למכור את החשמלית נ.ב: אל תנגן חזק עם הבס על המגבר של החשמלית אתה תשרוף אותו.
TzvikMister פורסם מאי 23, 2011 פורסם מאי 23, 2011 מברוק, תתחדש!! once you go bass - you can never go back
ophiravina פורסם מאי 23, 2011 פורסם מאי 23, 2011 תתחדש! עכשיו נשאר רק למכור את החשמלית +1 בצד החיצוני של האגודל יש עצם קצת בולטת אתה נותן איתה מכה חלשה על המיתר (זה ממש על הקצה )
noamo פורסם מאי 23, 2011 פורסם מאי 23, 2011 תתחדש! תתחדש! עכשיו נשאר רק למכור את החשמלית מסכים מאודד!
eran89 פורסם מאי 23, 2011 מחבר פורסם מאי 23, 2011 +1 בצד החיצוני של האגודל יש עצם קצת בולטת אתה נותן איתה מכה חלשה על המיתר (זה ממש על הקצה ) היי היי היי עזבו את הגיטרה שלי בשקט חח באמת שאני שומר עליה כאילו היא זהב אז אין מצב בחיים שאני אזנח אותה או אמכור אותה חח בכל מקרה אז אתה כרגע מנפץ לי את כל מה שאני מתאמן עליו חח..צריך לתת מכה חלשה? חשבתי שצריך לפוצץ את המיתר במכה הכי מדויקת וחזקה שאני יכול ובגלל זה אני פוגע בעוד מיתרים... ודרך אגב תודה לכולם!
Buri פורסם מאי 26, 2011 פורסם מאי 26, 2011 אין לי מושג אם קנית אותה או לא בסוף כי לא היה לי כח לעבור על הפוסט אבל אם מישהו מעוניין יש את האיבנז הזו בבוסטר בחיפה ב-650 ש"ח.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.