JonathanLevin פורסם ספטמבר 11, 2011 פורסם ספטמבר 11, 2011 אם הבנתי נכון ואתה מדבר על Walking Bass כמו בג'אז אז הדבר הכי מעניין ודומה שאני מכיר לזה ברוק ומטאל זה ליווי הבס בסולו הגיטרה בשיר Floods של פנטרה: (מתחיל ב3:50)
Yarden_2Y פורסם ספטמבר 11, 2011 פורסם ספטמבר 11, 2011 לדעתי, ווקין בייס זה פחות תפקיד אלא תחושה, דיי מסויימת, ככה שכשאני שומע ווקין זה תמיד מתקשר לי לג'ז גם אם זה בשיר Pאנק.. דעתי..
Nitzan פורסם ספטמבר 11, 2011 פורסם ספטמבר 11, 2011 Hey Joe - של הנדריקס יש קטע ווקינג לבס שהגיטרה גם מצטרפת אח"כ אם אני לא טועה.... כזה באמצע לקראת סוף השיר.... מלודי מאוד... אחלה ליין.
רמון פורסם ספטמבר 12, 2011 פורסם ספטמבר 12, 2011 שלהם מגיע ל-11! טרוחילו על הבס. יש ווקינג בהתחלה ובסוף. עד עכשיו,נראה ש"ווקינג" ברור מנוגן בסגנונות ג'אזיים יותר. זה די מאפיין את הסגנון אז לשמוע ממש ווקינג ברוק זה יהיה קצת נדיר... לדעתי.
GibsonLP פורסם ספטמבר 12, 2011 פורסם ספטמבר 12, 2011 יש המון, הקטע הראשון שקפץ לי לראש זה yours is no disgrace של yes. הנה זה חי: (החל מ5 דקות). ובגרסא האולפנית (בלי ההפסקה המוזרה בwalking באמצע, החל מ3:20) - http://www.youtube.com/watch?v=r89Sm-DckVc אגב גם חממי שאם אני לא טועה חבר כאן בפורום עשה יופי של walking ב"על הרצפה".
lukatch פורסם ספטמבר 12, 2011 פורסם ספטמבר 12, 2011 Beatles - I'm a Loser (הפזמון - ווקינג רוצח!) שמיעת חובה לכל בסיסט. כאילו שיר פופ חמוד ורגיל, ואז תשימו לב כמה כוח הפזמון מקבל כשמקרטני הצעיר עובר לווקינג בייס.
eyalbis פורסם ספטמבר 13, 2011 פורסם ספטמבר 13, 2011 Beatles - I'm a Loser (הפזמון - ווקינג רוצח!) שמיעת חובה לכל בסיסט. כאילו שיר פופ חמוד ורגיל, ואז תשימו לב כמה כוח הפזמון מקבל כשמקרטני הצעיר עובר לווקינג בייס. מסכים איתך. זה בחלט עניין של תחושה אבל גם של סגנון. פול מקטני עושה זאת לא מעט, בPenny lane, with a little help from my friends,lady madonna,revolution,she came through the bathroom window,וכמובן my boonie מראשית שנות ה50, שהוא בלי קשר אחד משירי הרוקנ'רול הטובים שלהם, עם סולו גיטרה מדהים
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.