GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 הייתי בנסיבות משמחות ברעש געש השבוע (אני מקפיד להגיע לשם כמה שאני רק יכול, חבל רק שהדואר החליט להביא לשם משלוח שלם של אגילר יומיים אחרי שביקרתי שם!). ויצא לי לנסות את שתי הבסים של FGN שהגיעו השבוע וגם לשמוע אחת מהגיטרות. נתחיל עם דמויית הפרסיז'ן אז קודם כל אני אגיד שלפי מיטב הבנתי לרעש געש אסור לפרסם את המחיר שלהן באינטרנט בגלל איזשהוא הסכם אבל כל מי שרוצה שידבר עם זאק (ומי שלא מכיר את זאק שידבר איתי ואני אקשר אותו אליו) ויקבל מחירון למייל. כמובן שזאת לא מדיניות של רעש געש אלא של FGN ממספר אינטרסים של שיווק בינלאומי אני מניח. בקיצור הגימור על הבס ברמה ממש ממש גבוהה, האיכות בנייה מעולה ובאמת שהבס קורנת, לא משהו שאני עם פלצנות הבוטיק שלי רגיל להגיד. חיברתי אותה והיא נשמעת מעולה, אני לא איש של פרסיז'ן אבל ניגנתי על לא מעט בחיי, יש לה את זה לגמרי, וגם בדברים היבשים מאוד נהנתי ממנה, האלקטרוניקה טובה ומאוזנת, כל המיתרים מוציאים את אותו אווטפוט ואין נקודות מתות בצוואר עד כמה ששמתי לב. עכשיו אסור לפרסם מחירים אבל אני יכול להגיד שהיא פשוט טירוף למחיר, בס שמתחיל משקיען יכול לממן ויכולה להיות בס עובדת אצל נגנים בהופעות טירוף. השניה היא דמויית ג'אז עכשיו פה כבר היה לי יותר טעם אישי כי אני כן טיפוס של ג'אז. כל מה שכתבתי למעלה נכון גם לה אבל כשניגנתי עליה הבנתי משהו מאוד נחמד, לא קיבלתי סקווייר ולא פנדר יפנית ולא שומדבר, קיבלתי ג'אז סטייל בס, כמו שסדווסקי זה לא פנדר, זה ג'אז סטייל וכמו שסנדברג זה לא פנדר זה ג'אז סטייל. יש לה את העניין שלה, זאק אומר שהם יפנים גאים ואותי זה די מגניב, הם לא מפחדים לתת לה את העניין שלה, זאת לא הג'אז בס סטאנדארט שיש לפנדר, היא לא נופלת באיכות (ולטעמי מתעלה אפילו, אבל אני לא חסיד פנדר גדול) יש לה סאונד יותר קיצוני בתחום תדרים לטעמי, היא יותר רגישה לדעתי ויש לה כוח מסוג אחר. אני מאוד התרשמתי מהבס הזאת ואם היה לי כסף והחלטה שאני צריך בס עובדת זאת היתה זאת, היא לגמרי שווה כל שקל, לכו תבדקו את העניין הזה ותקשיבו לה עם האוזניים, למרות שדווקא בפורום הזה אני סומך על החבר'ה כי באמת אין פה הרבה "ברנד מניאקס" שלא מוכנים לראות מה שלא כתוב לו על ההדסטוק פנדר או גיבסון, (ואני לא מאשים את הוינטאג' מניאקס, זה כבר משהוא אחר לגמרי).
RT פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 תודה על הרשמים גל! לא ברור לי למה אתה צריך להיות דיסקרטי. המחויבות של רעש געש מול היצרן היא עניין שלהם וגם הוא מוגבל לפירסום המוצרים. לך אין שום התחייבות כלפי החברה לשמור מחירים בסוד. החברה גם לא יכולה לדרוש מרעש געש שישלטו בקהל הקונים שישמרו סוד... די מגוחך. אתה יכול לומר מה המחירים, הכל בסדר.
BassBen פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 האמת שהם כן ביקשו לא לרוץ ולספר את המחירים, ומכיוון שהם ביקשו, לא יהיה קשה לא לדבר עליהם בדיון אלא לדבר עליהם באופן פרטי..
RT פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 מגוחך. נטרל לרגע את העובדה שזק בחור נפלא ושאתה מרגיש חבר אישי שלו. זה עסק שמוכר מוצרים, מה אנחנו משחקים מחבואים? אתה יכול לתאר לך מצב שחנות אחרת מבקשת ממך לא לספר לאף אחד את מחירם של המוצרים? או, וקשה לי להאמין שזה המצב כאן, שאנשים שונים מקבלים מחירים שונים.
BassBen פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 זאק באמת אחלה בחור ואני רק מצטט אותו מהפייסבוק. הוא טוען שהם קיבלו מחירים טובים ולכן החברה מבקשת שלא לפרסם אותם באופן פומבי..אני לא מבין מה הבעיה שמי שבאמת מעניין אותו (לאו דווקא רוצה לקנות) יבקש את המחירים בעצמו.. לא כל דבר חייב לרוץ ברשת באופן חופשי.
Katush פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 בהתחלה כשהם רק פירסמו את הבסים באתר היו רשומים המחירים.. ואני חייב להגיד שהם טובים. לא אנקוב במחירים,אבל הם טובים.
RT פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 אני מבין את ההתחשבות בזק, גם אני אוהב אותו. אני גם נוטה להאמין שאם היית מקבל בקשה כזו מעמוס בכלי זמר לא היית מגן עליה עם כזו מוטיבציה. אבל, לא מדובר כאן בשום פירסום. מדובר בהעברת אינפורמציה רלוונטית, בלתי מזיקה, בין חברי פורום. וגם, לא כל דבר חייב לרוץ ברשת באופן חופשי. בחייך... מה זה כאן, פולניה? הרשת היא בשביל שכל דבר רלוונטי ירוץ ואף יטוס עליה באופן חופשי.
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 מגוחך. באמת מגוחך... ובגלל שזה בולשיט מחר אני מפרסם פה ת'מחירים, כי זה פא**נג שטויות ואפילו מרגיז אותי.
tomersg פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 אני חושב שאם זה מעל 2500 - 3000 ש"ח זה כבר לא שווה. אין סיבה שהגיטרות האלה יעלו יותר מפנדר יפנית. גם להגיד ש FGN יותר טוב מפנדר יפנית זה מצחיק. כי הרי מה זה FGN? זה פוג'יגן גאקי - ומי אלה פוג'יגן אם לא אלה שבנו את רוב הפנדר היפניות בשנות ה 80-90. ולא רק פנדר אלא עוד פירמות - למשל אורוויל שאלה גיבסון יפניות. http://en.wikipedia.org/wiki/FujiGen http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Japan http://www.fgnguitars.com/history.html עכשיו להגיד פנדר יפנית זה גם כוללני, כי יש כל מיני, מאלדר או אש או באסווד, עם פיקאפים יפנים או אמריקאים או דימרציו למשל. אז הם פשוט הפסיקו לייצר OEM עבור חברות אחרות והשיקו את המותג שלהם. אבל אני בספק אם חוץ מצורת ההדסטוק ומה שכתוב עליו, יש עוד הבדלים רציניים. יהיה מאוד מעניין לערוך השוואה בין פנדר יפנית ל FGN.
GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 11, 2011 אני מבין את כולכם, אני לא יודע מה האינטרסים של FGN אבל מתוך כבוד לזאק ולבקשה שלו אני בינתיים לא רץ לספר ברשת. מה שכן, אני רק רוצה לציין שאני חושב שהכעס פה הוא די חיובי, כשדיברתי על מרום לפני כמה שבועות בכעס רציני על מדיניות המחירים שלהם אף אחד לא הרים גבה, להזכירכם, הם לא מפרסמים מחיר באינטרנט, לא מסכימים להגיד אותו בטלפון ובחנות נוקבים במחיר שונה לכל בנאדם אבל פה אתם ממש מתעצבנים על זאק שאומר לכולם שמי שרוצה מחירון מלא של FGN יכול לשלוח לו הודעה בפייסבוק ולקבל אחד מפורט ומדויק וברעש געש אין "הנחת מזומן" או "הנחת סבא שלי ודוד שלך היו אחים לנשק במלחמה הקרה" אז מה שאתם רואים שם זה מה שתשלמו על המוצר, השירות שלהם מעולה וגם אם FGN הם יפנים מוזרים שלא רוצים שיפרסמו את המחירים בינתיים הם עושים את המירב כדי שהם יהיו נגישים לכולם. בכל מקרה נוכח העובדה שהם לא קוראים עיברית אני די בטוח שאפשר לכתוב בעברית שהפרסיז'ן עולה כאלפיים ושמונה מאות תקילין (ככה גם הגוגל טרנסלייט לא יעזור להבין) ואת המחיר של הג'אז האמת שלא שאלתי. ותומר, אל תשכח שפה הם מייצרים לפי מפרט שלהם ולא של פנדר, הם לא מחוייבים לשום דבר, זה אותו מפעל אבל עם חופש פעולה גדול יותר, הגיטרות הן לא "פנדר יפניות" הן FGN, זה לא אותו דבר ולטעמי זה דבר טוב.
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 אלה ברעש געש אגב עשויים מבייסווד... קבלו איך שתקבלו את זה. המחירים שלהם בחו"ל נעים סביב ה-900 יורו (חשמליות מתחילות באזור ה-1000)... ניראה מה יהיו המחירים בארץ, כרגע לא נשמע שווה בכלל, גם אם הסאונד אלוהי. בכל מקרה נוכח העובדה שהם לא קוראים עיברית אני די בטוח שאפשר לכתוב בעברית שהפרסיז'ן עולה כאלפיים ושמונה מאות תקילין (ככה גם הגוגל טרנסלייט לא יעזור להבין) ואת המחיר של הג'אז האמת שלא שאלתי. אני מבטיח לך שהפורום הזה זה המקום האחרון שהם יחפשו בו מחירים, אין צורך להצפין את זה...זה בהחלט מגחך את העניין הזה עוד יותר... הנה רשמתי 2800 ש"ח... ואתה יודע מה אני מעלה את זה שלב : 2800nis אתה יודע מה אני מעלה את זה עוד שלב: 二千八百 כאילו בחייאת.
tomersg פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 עזוב אותך יורו. כמה בדולרים? ובייסווד זה עץ בסדר כמור. באיביי לא ראיתי, חוץ מחשמלית שלהם, לס פול גולד טופ עם P90, די יקרה.
GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 11, 2011 אלה ברעש געש אגב עשויים מבייסווד... קבלו איך שתקבלו את זה. המחירים שלהם בחו"ל נעים סביב ה-900 יורו (חשמליות מתחילות באזור ה-1000)... ניראה מה יהיו המחירים בארץ, כרגע לא נשמע שווה בכלל, גם אם הסאונד אלוהי. אלוהים ישמור, מתי נעשת כזה פיוריסט? כתבתי למרות העצבים הנוראיים שלך את המחיר של הפרסיז'ן וזה ממש לא 900 יורו והסאונד באמת מעולה ולגבי בייסווד רק שתדע שגם הרבה מהמיוזיקמן שאתה מכיר עשויות ממנו, זה עץ פשוט אבל הוא לא בהכרח רע.
RT פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 גל, רק בשביל הסדר הטוב, אף אחד לא התעצבן על זק ולא בא בטענות על האופן בו הוא מתנהל. אני ציינתי שהבקשה מלקוחות לשמור את המחיר לעצמם היא מגוחכת ואם נלך יותר רחוק אפילו קצת מעוררת תהיות, זה הכל.
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 חס וחלילה אני מת על בייסווד!, קל נעים סבבה של עץ..יש כאלו שיגידו שהוא עץ זול, זה הגיע כהכנה למחיר לא כדעה אישית. 900 יורו זה המחיר שראיתי באיזה אתר גרמני, לא טרחתי לחפש עוד... בהחלט המחיר לא משתווה למחיר בארץ, לרוב כלים באירופה עולים או יקר או דומה למה שעולה בארץ..כלים מהמזרח עולים יותר, עניין של מיסוי..אני חושב שבעצם קיומנו באסיה הרווחנו קצת מזל בענייני גיטרות מהמזרח. בכל מקרה... אני מתעצבן לא עלייך אלא מהבקשה מלקוח לשמור בסוד על המחיר..תמוהה, כאילו באמת.. זה פשוט הביא לי ת'סעיף.
Yarden_2Y פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 בהזדמנות זו! קניתי את ה Tobias Killer B שלי מכלי זמר ב 8700 אז לא אמרתי. ריח של מהפכה באוויר
RT פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 בורי, 1am, שעה לא טובה לקבל בה את הסעיף. לילה טוב. תחלמו על יינים יפניים הופכים ליורו הולנדים.
GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 11, 2011 חחחח מחאת הבסיסטים. בכל מקרה כן הבקשה תמוהה ואני באמת לא יודע מאיפה היא הגיעה אבל הגיטרות באמת נהדרות ואני מקווה שעם מחיר או בלי מחיר ועם או בלי בייסווד תלכו לנסות אותן כי אני באמת הופתעתי לטובה, בד"כ אני יכול להגיד שאני יכול לשמוע אותן בלב שלם אבל מנגן עם צביטה שזה לא מרגיש כמו "כלי מושקע" ופה להפתעתי זה לא הסיפור, כלים עם אופי מיוחד והשקעה אמיתית למרות הלוק ה"חיקויי".
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 כחובב פנדרים יפניות מושבע אין לי ספק שהגיטרות יהיו טובות, סה"כ המפעל הזה ייצר את הבסים שאני הכי אוהב בעולם... אבל כן המחיר קצת מפריע לי, אבל זה רק אני. כולכם מוזמנים ללכת לשמוע אותן, אין ספק שהן יהיו טובות..אם יש משהו שיפנים יודעים לעשות זה טלוויזיות של סוני ובסים סטייל פנדר..אה וחטיפים ממש ממש גרועים רק השבוע זרקתי ארגז מלא של ממתקים וחטיפים מיפן, הם באמת עם דפוק..לא פלא שהם גרים על הר געש...אז בעצם חטיפים וממתקים הם לא יודעים לעשות... קיצר בסים יפניות זה טוב.
GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 11, 2011 היו לך שם במקרה בוטנים עם ראשנים בתוכם? חבר של אבא שלי הביא פעם מיפן שקית של בוטנים ממולאים ראשנים, זה היה חתיכת דבר מוזר אבל ממכר משהו.
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 היו לי המון דיונונים מיובשים בכל מיני צורות ושקיות קטנטנות של מיקס בוטנים עם דגיגים קטנים מיובשים... אכן גועל.
tomersg פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 אם נראה כמו ברווז אז אולי זה חתולה קיטי יפנית? בכל מקרה, רשמתי פה בין 2500-3000. ובתור אחד שקנה ומכר כמה פנדר יפניות ישנות ומשומשות, באיזור ה 2000 ש"ח, אז 2800 לחדשה נשמע לי בסדר גמור. עכשיו, יהיה מעניין לשמוע ולהרגיש. אם הן ברמה של פנדר יפניות שאני מכיר אז מדובר בעסקה טובה.
Buri פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 לא יודע תמיד אמרתי שבסים יפניות (פנדר ופנדר סטייל) לא צריכות לעבור את ה-2500 לחדשות ו-2000 ליד שנייה. נכון שזה קנטרני אבל נו אני חצי פולני.
Katush פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 אם אני לא טועה גם הג'אז בס עולה 2800,וגם היא מבייסווד. ישנה עוד ג'אז אחת,שעולה 3400 אם אני לא טועה,והיא עשויה מאלדר..זה כל מה שאני זוכר.
GalShaya פורסם אוגוסט 11, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 11, 2011 הפרסיז'ן היא הבס שמוכרים ב2800 והג'אז באמת לא מבייסווד לא ידעתי שזה אלדר.
Katush פורסם אוגוסט 11, 2011 פורסם אוגוסט 11, 2011 לא לא... אני כמעט בטוח שגם הפרסיז'ן וגם הג'אז בס שניגנת עליהן הן מבייסווד,ויש עוד אחת שעולה יותר והיא מאלדר.. יכול להיות שאני מתבלבל.
tom פורסם אוגוסט 12, 2011 פורסם אוגוסט 12, 2011 תודה. על איזה מהג'ז אתה מדבר, אני רואה באתר 2 - j-standard ו- neo classic? מה בכלל ההבדל?
Katush פורסם אוגוסט 12, 2011 פורסם אוגוסט 12, 2011 הוא מדבר על הקלאסיק(לפי התמונה שהוא הביא). וההבדל היחיד שאני זוכר כרגע זה שהנאו קלאסיק עשויה מאלדר,והג'אז סטנדרד מבייסווד. לפי האתר של FGN,אני רואה שההבדלים הם אלדר,וכנראה גשר קצת שונה. 600 שקל על זה נראה קצת מוזר...
Buri פורסם אוגוסט 12, 2011 פורסם אוגוסט 12, 2011 מחירים: Expert Flame MH-PH ₪ 7,180 Expert Elan DE ₪ 6,498 Neo Classic ST10M ₪ 3,689 Neo Classic ST20R ₪ 5,127 Neo Classic TL10MA ₪ 4,059 Neo Classic TL20RA ₪ 5,620 Neo Classic LC20E ₪ 6,143 Neo Classic LS10RF ₪ 5,049 Neo Classic JB10R ₪ 3,689 J-Standard ST5RH ₪ 2,800 J-Standard TL5R ₪ 2,800 J-Standard JB5R ₪ 2,800 J-Standard PB5R ₪ 2,800 סה"כ מחירים מאוד הוגנים לעומת השוק האירופאי.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.