iBass פורסם יוני 1, 2011 פורסם יוני 1, 2011 אגב כדאי קצת לחקור על הבסיסט בסרט הזה. צרפתי בשם פראנק הרמני, אמן מעולה. יש לו 2 דיסקים וידאו להדרכה. קניתי אותם בשנה שעברה והאחד מהם היה מפתיע לטובה בתכנים שלו.
primus פורסם יוני 1, 2011 פורסם יוני 1, 2011 לרעיון הזה בהחלט יש יתרונות אבל פירסמו פה פעם סרטון של בס שיכולה להפוך לפרטלס ולפרטד בעזרת סריגים שקופצים ונכנסים לפרטבורד,אני יותר מעדיף את הרעיון הזה מאשר לנגן גם על פרטלס ופרטד בו זמנית (כשאר אני מוגבל אך ורק ל2 המיתרים התחתונים בתור פרטלס) אגב יש גם את התצורה של פרטד בסריגים העליונים ופרטלס באזור שבו אמורים להיות הסריגים התחתונים הנה דוג'
Danny פורסם יוני 1, 2011 פורסם יוני 1, 2011 אם אני לא טועה ראיתי את הבס הזאת בכלי זמר, זכור לי שהייתה שם אחת 6 עם 2 מיתרים פרטלס בגבוהים, יצור מוזר מאוד.
dudi8 פורסם יוני 1, 2011 פורסם יוני 1, 2011 אם אני לא טועה ראיתי את הבס הזאת בכלי זמר, זכור לי שהייתה שם אחת 6 עם 2 מיתרים פרטלס בגבוהים, יצור מוזר מאוד. http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=9469
baas פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 האמת - בגלל שהבס בכלי זמר אבל לא יקרה בטירוף, אני נוטה להאמין שהיא לא איכותית במיוחד... סתם הרגשה שלי. וחוץ מזה, בעניין הפרטד\לס - חיפשתי וידאו ישן שראיתי מזמן של ביל קלמנטס - שמנגן על איזה צוואר מוזר שיכול לתפקד גם כפרטד וגם כפרטלס, לא זוכר בדיוק איך. מישהו יכול להעלות את הסרטון או לתת לי רמז?
BassBen פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 האיכות וידאו לא משהו אבל האיכות סאונד מספיק טובה בשביל להבין שזה אחלה דבר.
huckbuc פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 לבעיית שילוב הפרטלס/פרטד יש גם את הגישה של הצוואר הכפול. למשל קאי אקהרדט (Kai Eckhardt), כאן עם הטריו של ג'ון מקלפלין: http://www.youtube.com/watch?v=D4RWt_dyba4 או ג'ונס הלבורג, שגם הוא ניגן בעבר עם מקלפלין: נדמה לי שגם מרק איגן ניגן תקופה מסוימת על בס עם צוואר כפול.
Hamami פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 מארק אגן ניגן על בס עם צוואר כפול. פרטלס 4 מיתרים, ופרטד 8 מיתרים (מיתרים כפולים) המתופף פה זה דני גוטליב והוא מזכיר את הווארד שטרן במראה שלו.
huckbuc פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 אולי זו דרישה של מקלפלין? הנה ההוכחה שלא (אותו קאי אקהארדט): התמזל מזלי לשמוע בהופעה כמעט בדיוק את ההרכב הזה, אבל עם ג'ף ברלין במקום קאי אקהרדט. זו היתה אחת ההופעות שהכי הרשימו אותי אי פעם, ואת הדיסק הראשון של ההרכב (Live at the Royal Festival Hall) חרשתי בזמנו כמו שחרשתי מעט מאד דיסקים. הסאונד בדיסק של הפרטלס של אקהרדט הוא בעיניי פנטסטי (דקה 3:50 כאן): והסולו כלי-הקשה של טרילוק גורטו בקטע Mother Tongues - בעשרה רבעים! - הוא מהפנט (מתחיל בערך ב-7:00):
MeronBass פורסם יוני 10, 2011 פורסם יוני 10, 2011 הבס חזקה.! ניגנתי עליה בכלי זמר ת"א! רעיון גדול לאללה...
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.