Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

צ'יק קוריאה ו-Return to Forever מגיעים לקיסריה!

huckbuc

Recommended Posts

פורסם

Return to Forever של צ'יק קוריאה יופיעו באמפי קיסריה ב-1 באוגוסט.  הגלגול הנוכחי של ההרכב כולל לצד קוריאה את סטנלי קלארק בבס ולני וייט בתופים (שניהם השתתפו בהרכב עוד בשנות השבעים), וכן את פרנק גמבלה בגיטרה (ניגן עם צ'יק קוריאה ב-Elektric Band) ואת ז'אן לוק פונטי בכינור.

דרך האלבום Light as a Feather של ההרכב התוודעתי בתור נער למוזיקת ג'ז ולפנדר רודס, שתי אהבות גדולות שלי עד היום.  הליינאפ שיגיע אלינו הוא אמנם מאד שונה אבל אני לא הולך לפספס את ההזדמנות לראות ולשמוע אותם בהופעה.

לעוד פרטים: http://news.walla.co.il/?w=/202/1823825

פורסם

אני לא קטנוני או משהו, אבל חבל שאל די מיולה לא מגיע איתם, אני לא כל כך אוהב את פרנק גמבאלה

אני את Light as a feather פחות אהבתי אבל Where Have I Known You Before זה אלבום שאני מאוהב בו עד עצם היום הזה ודרך האלבום הזה הכרתי את סטנלי קלארק

אגב, כרטיסים פה למי שמעוניין:

http://www.hadran.co.il/default.asp

(הגזימו קצת עם המחיר לדעתי)

פורסם

light as a feather הוא אחד מאלבומי הג'אז האהובים עליי ביותר, אבל מה אני מבין ;)

בכל מקרה - הייתי מזמין כרטיס עכשיו, רק שבבוקר של יום ההופעה אני עולה על מטוס...

פורסם

הפעם האחרונה שראיתי את צ'יק הייתה בשנת 1987 בפילדלפיה, עם האלקטריק באנד (החימום היה אלן הולדסוורת). נראה לי שאחרי 24 שנים הגיע הזמן לראות עוד הופעה שלו.

פורסם

וואו!!!! איזו הודעה משמחת!!

על זה אני אשמח להוציא כסף בלב שלם!

העיקר שהם לא מופיעים באיצטדיון...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז מחר ההופעה.  אם למישהו בא להגיד לי שלום, אני הבחור הגבוה עם השיער הקצר באחד המושבים 45-47, שורה 3, גוש 4 ביציע התחתון.

פורסם

חברים תהנו!

אני טס הערב ולא אהיה בהופעה שהייתי מוציא עליה את ה-600 שקל כדי להיות מקדימה

בכיף!

פורסם

חברים תהנו!

אני טס הערב ולא אהיה בהופעה שהייתי מוציא עליה את ה-600 שקל כדי להיות מקדימה

בכיף!

תהנה בוואקן!

פורסם

ס'עומו אין לי איך להגיע, מישהו מגיע מאיזור דרום ויכול לאסוף אותי מיבנה? מקסימום אני יכול להגיע לאיזו עיר קרובה אם מישהו יוכל לאספני משם.

פורסם

איזה באסה בסוף דפקו לי משמרת על ההופעה.. לפחות מזל שטעיתי כשחשבתי שכבר הזמנתי כרטיס..

פורסם

אז ההופעה מאחורינו.

פייר, קצת התאכזבתי.  היה משהו קצת חלטוריסטי בהופעה - יותר מדי רגעים שהרגישו לי כאילו הם מנסים לסחוט תשואות מהקהל דרך וירטואוזיות חלולה (ותשואות אכן נסחטו, ובשפע), וגם, לתדהמתי, כמה וכמה רגעים שהנגנים לא ישבו אחד עם השני כמו שצריך.  למרות שבין האוזניים שלי לאוזניים של הסאונדמן היו אולי ארבעה מטרים, הסאונד אצלי לא היה משהו.  את הסאונד של סטנלי קלרק על בס חשמלית תמיד לא כל כך אהבתי - הוא מחוספס ואגרסיבי מדי לטעמי - ואתמול אהבתי עוד פחות.

הופתעתי מאד גם שלא היה פנדר רודס אמיתי על הבמה.  דווקא כן נשמעו הרבה צלילי רודס, אבל הם באו מה-Motif XF8 של צ'יק קוריאה.

פורסם

מסכים איתך לגבי ה"לא ישבו טוב". בשני הקטעים הראשונים ממש הרגשתי שסטנלי מתקשה להבין מה הולך על הבמה אבל בסוף זה הסתדר. הסאונד במקום שאני ישבתי (שורה 4 באורקסטרה), דווקא היה סבבה. הקונטרה של סטנלי נשמעה קצת קרטונית אבל זה כבר ממש התקטננות

מה שכן, לאורך כל ההופעה הרגשתי כאילו הקטעים מנוגנים סטרילי כזה, חסר הדרייב הזה שהיה להם מההקלטות, במיוחד בשירים מתוך where have i known you before, האלבום האהוב עלי.

לי היה נורא חשוב שאבא שלי, שבא איתי, יהנה. כשהוא היה בגילי, הוא יכל רק לחלום על לראות את צ'יק קוריאה מנגן ממרחק מטר. כל עוד הוא נהנה, אני רגוע.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...