huckbuc פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 Return to Forever של צ'יק קוריאה יופיעו באמפי קיסריה ב-1 באוגוסט. הגלגול הנוכחי של ההרכב כולל לצד קוריאה את סטנלי קלארק בבס ולני וייט בתופים (שניהם השתתפו בהרכב עוד בשנות השבעים), וכן את פרנק גמבלה בגיטרה (ניגן עם צ'יק קוריאה ב-Elektric Band) ואת ז'אן לוק פונטי בכינור. דרך האלבום Light as a Feather של ההרכב התוודעתי בתור נער למוזיקת ג'ז ולפנדר רודס, שתי אהבות גדולות שלי עד היום. הליינאפ שיגיע אלינו הוא אמנם מאד שונה אבל אני לא הולך לפספס את ההזדמנות לראות ולשמוע אותם בהופעה. לעוד פרטים: http://news.walla.co.il/?w=/202/1823825
Duba פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 אני לא קטנוני או משהו, אבל חבל שאל די מיולה לא מגיע איתם, אני לא כל כך אוהב את פרנק גמבאלה אני את Light as a feather פחות אהבתי אבל Where Have I Known You Before זה אלבום שאני מאוהב בו עד עצם היום הזה ודרך האלבום הזה הכרתי את סטנלי קלארק אגב, כרטיסים פה למי שמעוניין: http://www.hadran.co.il/default.asp (הגזימו קצת עם המחיר לדעתי)
baas פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 light as a feather הוא אחד מאלבומי הג'אז האהובים עליי ביותר, אבל מה אני מבין בכל מקרה - הייתי מזמין כרטיס עכשיו, רק שבבוקר של יום ההופעה אני עולה על מטוס...
lukatch פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 הפעם האחרונה שראיתי את צ'יק הייתה בשנת 1987 בפילדלפיה, עם האלקטריק באנד (החימום היה אלן הולדסוורת). נראה לי שאחרי 24 שנים הגיע הזמן לראות עוד הופעה שלו.
Yarden_2Y פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 וואו!!!! איזו הודעה משמחת!! על זה אני אשמח להוציא כסף בלב שלם! העיקר שהם לא מופיעים באיצטדיון...
JonathanLevin פורסם מאי 17, 2011 פורסם מאי 17, 2011 אעש, חבל רק שהביאו מחירים בשמיים, ננסה למצוא מקום טוב במחיר סביר...
huckbuc פורסם יולי 31, 2011 מחבר פורסם יולי 31, 2011 אז מחר ההופעה. אם למישהו בא להגיד לי שלום, אני הבחור הגבוה עם השיער הקצר באחד המושבים 45-47, שורה 3, גוש 4 ביציע התחתון.
BassBen פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 אני אהיה בפודיום לא בדיוק יודע עוד מה זה אומר אבל זה אמור להיות סבבה
baas פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 חברים תהנו! אני טס הערב ולא אהיה בהופעה שהייתי מוציא עליה את ה-600 שקל כדי להיות מקדימה בכיף!
Duba פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 חברים תהנו! אני טס הערב ולא אהיה בהופעה שהייתי מוציא עליה את ה-600 שקל כדי להיות מקדימה בכיף! תהנה בוואקן!
JonathanLevin פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 ס'עומו אין לי איך להגיע, מישהו מגיע מאיזור דרום ויכול לאסוף אותי מיבנה? מקסימום אני יכול להגיע לאיזו עיר קרובה אם מישהו יוכל לאספני משם.
BassBen פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 אני מגיע מצומת דרור אם זה עוזר למישהו..יש לי מקום לעוד שלושה
Yarden_2Y פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 איזה באסה בסוף דפקו לי משמרת על ההופעה.. לפחות מזל שטעיתי כשחשבתי שכבר הזמנתי כרטיס..
huckbuc פורסם אוגוסט 2, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 2, 2011 אז ההופעה מאחורינו. פייר, קצת התאכזבתי. היה משהו קצת חלטוריסטי בהופעה - יותר מדי רגעים שהרגישו לי כאילו הם מנסים לסחוט תשואות מהקהל דרך וירטואוזיות חלולה (ותשואות אכן נסחטו, ובשפע), וגם, לתדהמתי, כמה וכמה רגעים שהנגנים לא ישבו אחד עם השני כמו שצריך. למרות שבין האוזניים שלי לאוזניים של הסאונדמן היו אולי ארבעה מטרים, הסאונד אצלי לא היה משהו. את הסאונד של סטנלי קלרק על בס חשמלית תמיד לא כל כך אהבתי - הוא מחוספס ואגרסיבי מדי לטעמי - ואתמול אהבתי עוד פחות. הופתעתי מאד גם שלא היה פנדר רודס אמיתי על הבמה. דווקא כן נשמעו הרבה צלילי רודס, אבל הם באו מה-Motif XF8 של צ'יק קוריאה.
Duba פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 מסכים איתך לגבי ה"לא ישבו טוב". בשני הקטעים הראשונים ממש הרגשתי שסטנלי מתקשה להבין מה הולך על הבמה אבל בסוף זה הסתדר. הסאונד במקום שאני ישבתי (שורה 4 באורקסטרה), דווקא היה סבבה. הקונטרה של סטנלי נשמעה קצת קרטונית אבל זה כבר ממש התקטננות מה שכן, לאורך כל ההופעה הרגשתי כאילו הקטעים מנוגנים סטרילי כזה, חסר הדרייב הזה שהיה להם מההקלטות, במיוחד בשירים מתוך where have i known you before, האלבום האהוב עלי. לי היה נורא חשוב שאבא שלי, שבא איתי, יהנה. כשהוא היה בגילי, הוא יכל רק לחלום על לראות את צ'יק קוריאה מנגן ממרחק מטר. כל עוד הוא נהנה, אני רגוע.
BassBen פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 היה מעולה..ממש נהנתי, יצאתי עם הרבה אנרגיה לנגן אחרי ההופעה..
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.