tomersg פורסם יולי 27, 2010 פורסם יולי 27, 2010 מצאתי בסאם אש בעקבות שירשור החנויות פה גיטרות חדשות ששימחו אותי מאוד ומאחר ויש לי כבר סקווייר ג'ז וינטאג' מודיפייד עם הרבה שיפצורים, שאני מאוד אוהב (חוץ מזה שהיא כבדה) אז יוצאים בקרוב צבעים חדשים ודגם חדש ומעניין. Fender Squier Vintage Modified Jaguar 4 String Bass Fender Squier Vintage Modified Jazz 77 4 String Bass Squier Squier Vintage Modified Precision Bass 4 String Bass (Assorted Colors) :bassist:
kdeal פורסם יולי 27, 2010 פורסם יולי 27, 2010 היגואר הזו נראית משהו משהו. נראה שיש להן סטאק-נוב (כמו בג'ז בס 62). מקסימום שמים שם STK-J2B בפיקאפ האחורי (כדי שיהיה האמ-קנסלינג), ויש לך כלי עבודה.
primus פורסם יולי 27, 2010 פורסם יולי 27, 2010 מבין הסקוויר הבנתי שרק כמה דגמים הם באמת די טובים רק שאין אותם בארץ אז אם 300 דולר זה בסביבות 1200 ש"ח כמה זה פלוס המיסוי להביא אותם לארץ ?
kdeal פורסם יולי 27, 2010 פורסם יולי 27, 2010 הבעיה היא המשלוח. המע"מ פחות בעייתי. לפעמים המשלוח עולה כמו כל הכלי. (אלא אם מפרקים ושולחים בדואר)
tomersg פורסם יולי 27, 2010 מחבר פורסם יולי 27, 2010 הבעיה היא המשלוח. המע"מ פחות בעייתי. לפעמים המשלוח עולה כמו כל הכלי. (אלא אם מפרקים ושולחים בדואר) וזה בדיוק מה שהיה לי - ביקשתי שיפרקו את הכלי ושישלחו. השמלוח לא היה יקר יחסית ובסוף אפילו לא ביקשו מע"מ. יצא בערך 1200. כבר לא זוכר בדיוק. אחלה תמורה למחיר ועם השידרוגים שהוספתי - בס ברמה גבוהה מאוד.
tomersg פורסם יולי 28, 2010 מחבר פורסם יולי 28, 2010 הבאסים האלה נראות ממש יפות לטעמי. אבל יש לי ממש גז חזק לפרסיז'ן נטורל הזו. אפילו שיש לי כבר 2... כמה חבל שכנראה הן לא יגיעו אף פעם לארץ דרך היבואן הרשמי. אבל אני אמתין עד שהן יהיו זמינות באיביי. מה זה כבר איזה אלפניה בשביל פרסיז'ן נטורל.
Buri פורסם יולי 28, 2010 פורסם יולי 28, 2010 תומר, למען כל אלה שלא הגיעו מהפורום השני (תנצ"ב) תן פה איזכור לכל השידרוגים שעשית + עלות סופית, אולי זה יתן פה רעיונות לכמה אנשים.
primus פורסם יולי 28, 2010 פורסם יולי 28, 2010 החלטתי לנסות לייבא סקוויר לארץ אבל עוד לא החלטתי איזה דגם : Classic Vibe Jazz Bass ‘60s או Vintage Modified Jazz Bass ‘70s הבנתי שתומר ניגן על אחד הדגמים אז אם הוא ועוד מישהו ניגן על על אחד מהם יכול אולי לפרט קצת חסרונות ויתרונות של כל אחד
tomersg פורסם יולי 28, 2010 מחבר פורסם יולי 28, 2010 בשימחה זו הסקירה שלי על ה JAZZ VM לפני השידרוגים http://www.act.co.il/index.php?action=review&status=view_rev&rev_id=335 השידרוגים שהוספתי - גשר בדאס. פיקאפים של סיימור דאנקן HOT VINTAGE BASSLINES SJB2, אלקטרוניקה חדשה - פוטנציומטרים טובים של 500K במקום 250K סטנדרטים - לדעתי סאונד יותר פתוח וחותך ומתאים לפיקאפים כאלה עם אאוטפוט חזק. מפתחות של היפשוט כולל EXTENDER KEY D TUNER. נאט של גרפטק. נועלי רצועה. כפתורים סטייל סטראט בשביל היופי. השלושה האחרונים זה כבר גרושים. גם פוטנציומטרים זה לא סיפור יקר בכלל. חלק מהתוספות היו לי כבר מקודם כמו המפתחות והגשר בדאס שהיו על באס אחרת שמכרתי, SX פרסיז'ן - גם היא אגב היתה טובה מאוד. אז ככה שקשה לחשב עלות מדויקת - אבל אני מעריך שהעלות הכוללת של הבאס היא בסביבות 2000 ש"ח כולל הכל. קראתי בטוק בס הרבה דברים טובים גם על סידרת ה CV אבל לא יצא לי לנסות אותה.
Danny פורסם יולי 28, 2010 פורסם יולי 28, 2010 קראתי בטוק בס הרבה דברים טובים גם על סידרת ה CV אבל לא יצא לי לנסות אותה. הקלאסיק וייב ממש אחלה, יצא לי לנגן על אחת בצ'כיה בזמנו והבס מאוד הרשימה אותי בסאונד, הרגישה ונשמעה מעט זולה, אך היא הייתה מצויינת ומעבר למחיר. סתם מעניין אותי, איפה אתה מעמיד את הסקוויר שלך עם השדרוגים בהשוואה לפנדר יפנית, מקסיקנית, קוריאנית צ'צ'נית או כל דבר אחר?
Buri פורסם יולי 28, 2010 פורסם יולי 28, 2010 Sounds good! הבעיה העיקרית שתמיד הייתה לי עם סקוויר (שנות השמונים,יפניות, אינפיניטי וכו') הייתה איכות הבנייה, לצורך העניין הנובים לא יושבים טוב ונופלים הם רק דוגמא אחת מיני רבות... עכשיו לפני כל השידרוגים והשינויים וכל השאר אם משאירים אותה באותה צורה בלי שינויים האם היא בנויה בצורה יותר טובה מאשר הסקוויר הקודמות?
tomersg פורסם יולי 28, 2010 מחבר פורסם יולי 28, 2010 אענה לשניכם. קשה לי להיות אובייקטיבי לגמרי. אני מאוד אוהב את הבס הזו. חוץ מעניין המשקל, אני מרבה לנגן איתה ולא מתבייש לקחת אותה לחזרות ולהופעות. אבל לי אישית אין ג'ז בס אחרת. אני לא אוציא 10000 ש"ח על פנדר ראישו 75 וגם לא 6000 על אמריקן סטנדרט. אולי הייתי מוציא איזה 3000 ש"ח על קלסיק 70S מקסיקנית אם הייתה בארץ. אבל כן ניגנתי על ג'ז בס רבות - מראישו 60S אמריקאית משנות ה 80 - יקרה מאוד בשווי 3000$ שנמצאת אצל חבר והייתה אצלי תקופה, דרך כל מיני שנות ה 70 שונות, אמריקאיות, מקסיקניות ויפניות. הסקוויר הזו - לדעתי - לא נופלת מאף אחת ואף יותר טובה מכמה מקסיקניות שניתקלתי בהן. הייתה אצלי מקסיקנית פרטלס לא מזמן לתיקון וסטאפ - היא הייתה מתחת לכל ביקורת של בניה ואיכות. את היפניות אני אוהב. יש לי שתי פרסיז'ן מעולות יפניות. אז אני מניח שזה איפשהו בין היפניות למקסיקניות. לפני השידרוגים. קרוב ליפניות. ולטעמי היפניות קרובות לאמריקן סטנדרט. אבל זה תלוי כמובן בעד גורמים וביחס תמורה לכסף. אחרי השידרוגים - לדעתי ליגת העל. הטבלה לדעתי היא כזו - כל האמריקן קאסטום שופ, וינטאג וכו. אולי גם הדלוקס החדשות אמריקן סטנדרט יפניות סקוויר מקסיקניות סטנדרט. אבל יש מקסיקניות קלאסיק 70 והרוד וורן שהן טובות. הרווחים ממש מצומצמים. זאת מאחר ואיכות הבניה לדעתי השתפרה מאוד בשנים האחרות עם התפשטות והשתכללות המיכון והמיחשוב בפסי היצור. ההבדלים הם יותר בבקרת האיכות ובחומרים. נניח מפתחות, גשרים, פיקאפים - הכל גם ניתן לשידרוג. קח בחשבון שהרבה מהסקוויר של פעם משנות ה 80 המאוחרות או ה 90 המוקדמות (לא הסקוויר היפניות מתחילת שנות ה 80 שנחשבות קלאסיקה משובחת) יוצרו בקוריאה ומדיקט או פופלר וכדומה והצדיקו את המיתוס השלילי. היום קוריאה כבר נחשבת ליגה ומייצרים שם פנדר ממש (הג'ז 24 אקטיבית למשל), לקלנד, MTD ועוד. סקווייר מייצרים גם בסין וגם באינדונזיה, ולמעשה איפה שזול לייצר, כוח עבודה זול, הכל בשם הקפיטליזם. אבל זה מאפשר לנו להנות מגיטרות זולות ולא רעות בכלל, אייפונים, מקים, נגני MP3, מחשבים שעולים היום גרושים לעומת פעם ועוד. אולי נסחפתי בחפירה אבל אני כותב על זה עבודה פרו סמינריון בנושא גלובליזציה וייצור כלי נגינה ברחבי העולם ואני צריך למלא שם 10 עמודים איכשהו חח.. בקיצור - הכל בסדר אין לך מה לדאוג. גם נובים ופוטנציומטרים עולים היום גרושים.
primus פורסם יולי 29, 2010 פורסם יולי 29, 2010 תודה למי שהגיב לי ובסוף אני אלך כנראה על הvm '70 ,אני אחליף את מה שאמרתם שהוא כנראה זול וכדי להחליף כדי שיהיה באיכות יותר גבוהה ואגב רוב הסיכויים שאני מזמין מmusic 123 אם הם יכולים לשלוח לארץ סקוויר כמה אמור לצאת בערך המשלוח עם הגיטרה כמו שהיא או שכדי לי כבר יותר לבקש שיפרקו את הצוואר? ועוד שאלה אני רק מתחיל ככה שאין לי הרבה ידע עדיין בתחום האלקטרוניקה של הבס מזה פוטנציומטרים ואיזה סוג או דגם כלשהו אני אמור לחפש?
primus פורסם יולי 31, 2010 פורסם יולי 31, 2010 סליחה על הדאבל אבל מישהו יודע מאיזו חנות אפשר לייבא סקוויר כל החניות שרשום בדיון של אלה ששולחות לארץ: או שאין להם או שהם לא מוכנות לשלוח בגלל הגבלות יצרן
lukatch פורסם אוגוסט 2, 2010 פורסם אוגוסט 2, 2010 רק עכשיו שמתי לב שהג'ז היא "77", ויש לי ג'ז בס 77 אמיתית (כלומר באמת מ-1977...) בדיוק באותו שילוב - גוף שחור, פיקגארד שחור, צוואר מייפל עם בלוקים "צדפה" וביינדינג לבן. בתור אחד שלא משתגע על הצורה של ג'ז בס, היא די אטרקטיבית. (איתמר: זה מהופעה עם לייזר ומשה... בטח שמת לב לדגל הצהוב)
kdeal פורסם אוגוסט 11, 2010 פורסם אוגוסט 11, 2010 נשמעת טוב. אחלה פאנץ' בדוגמית של ה bridge pickup (ב 2:33 עד 2:53)
tomersg פורסם אוגוסט 12, 2010 מחבר פורסם אוגוסט 12, 2010 אז מה זה פאנץ'? עוד וידאו - יותר טוב. יש לי אינטרס. אני פשוט רוצה שתיקנו כאלה בהמוניכם ותלחצו על כלי זמר הטמבלים להביא אותם לארץ.
kdeal פורסם אוגוסט 12, 2010 פורסם אוגוסט 12, 2010 בו'נה הוא חופר! רק ב 2:48 הוא מתחיל לנגן בכלל (וגם זה עד 3:15 ושם הוא ממשיך לחפור!)
tomersg פורסם אוגוסט 12, 2010 מחבר פורסם אוגוסט 12, 2010 טוב מה את רוצה הוא אמריקקי ואמריקקים חופרים ביוטיוב. לפחות הוא בסיסט טוב. לא כמו הכריטופר ווקן הוא ששמת עם הפיווי והריקנבייקר שמנסה לנגן עלק רגאיי.
primus פורסם אוגוסט 12, 2010 פורסם אוגוסט 12, 2010 הסקוויר שלו לא הכי דוגמה טובה יש לו גוף מייפל בניגוד לבסווד הזול ששמעתי שהסקוויר בא איתה במקום אבל עדיין אני רוצה את הvm וכלי זבל לא מביאים את זה והיחד שמצאתי בebay שמוכר גם לישראל הוא בכלל דגם שמאלי
itch85 פורסם אוגוסט 12, 2010 פורסם אוגוסט 12, 2010 (איתמר: זה מהופעה עם לייזר ומשה... בטח שמת לב לדגל הצהוב) איך אפשר שלא זה יותר זוהר מסטיק לייט, ד"א זה מההופעה שצולמה למיני dvd נכון?
guy_ron פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 רק עכשיו שמתי לב שהג'ז היא "77", ויש לי ג'ז בס 77 אמיתית (כלומר באמת מ-1977...) בדיוק באותו שילוב - גוף שחור, פיקגארד שחור, צוואר מייפל עם בלוקים "צדפה" וביינדינג לבן. בתור אחד שלא משתגע על הצורה של ג'ז בס, היא די אטרקטיבית. (איתמר: זה מהופעה עם לייזר ומשה... בטח שמת לב לדגל הצהוב) שלי קצת יותר דומה לאלה שבוידאו, גם 1977... [img width=600 height=398]http://img152.imageshack.us/img152/594/tal8522.jpg
Buri פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 אגב מודיפייד וקלאסיק וויב... עברתי השבוע ליד כלי זמר וראיתי שהם מוכרים חשמליות של קלאסיק וויב, התג מחיר הוא קצת יותר מ-2000 לסקוויר סטראט, מה שמראה שהמחיר שלהם יחסית "יקר" וקרוב מאוד למחירים של פנדר מקסיקניות וכניראה באמת הסיבה שלא מביאים בסים של הסידרה לארץ, השיקול אני מניח שגם ככה שוק הבסים בארץ קטן ואם הם יביאו את הסקוויר החדשות אנשים עדיין יעדיפו לקנות פנדר מקסיקנית שנמכרת באותו הטווח. אולי עם טיפה לחץ יש סיכוי שגם יביאו איזה כמה בסים של הסידרה.
RT פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 אני חושב שאם תבצע הזמנה עם תשלום חלקי מראש הם יביאו כל מה שתבקש. רק שתצטרך לחכות לזה שנה. בשביל מה להתקשקש על כלי זמר יביאו/לא יביאו/משתלם להם או לא... אתה יודע מה אתה רוצה ויש לך תקציב? 15 דקות מקסימום באיביי והבס תוך שבועייים אצלך. העולם קטן.
Buri פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 אני חושב שאם תבצע הזמנה עם תשלום חלקי מראש הם יביאו כל מה שתבקש. רק שתצטרך לחכות לזה שנה. בשביל מה להתקשקש על כלי זמר יביאו/לא יביאו/משתלם להם או לא... אתה יודע מה אתה רוצה ויש לך תקציב? 15 דקות מקסימום באיביי והבס תוך שבועייים אצלך. העולם קטן. ברור שאתה צודק ואיביי/אתרי חניות הם המקום למצוא ולקנות כל דבר בערך שצריך... מה שכתבתי יותר בא להסביר לכל מי שתהה למה כלי זמר לא מביאים את הכלים האלו לארץ.
RT פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 ברור שאתה צודק ואיביי/אתרי חניות הם המקום למצוא ולקנות כל דבר בערך שצריך... מה שכתבתי יותר בא להסביר לכל מי שתהה למה כלי זמר לא מביאים את הכלים האלו לארץ. ברור. כלי זמר עושים את החישובים שלהם בהתאם לשוק, להערכת המכירות שלהם ולאור ניסיון העבר. זה שמישהו כאן (או בכל פורום אחר) בא בטענות כלפי מה שהם מביאים ומה לא זה כלל לא רלוונטי. השיקולים שלהם לא כוללים רצון פרטי זה או אחר. שוב, אפשר לדעתי להזמין כל דבר שמיוצר ע"י החברות אותן הם מייצגים. זמן וכסף.
tomersg פורסם אוגוסט 14, 2010 מחבר פורסם אוגוסט 14, 2010 הם מוכרים ב 2000 ש"ח גיטרות ששוות כ 1000 ש"ח. דווקא יש מקרים שהם יוצאים פיירים. לא כאן. נכון שהעולם קטן ואני האחרון שימליץ לא לקנות באיביי וכו'. להיפך. אני מאוד בעד. אבל יש אנשים שיותר קשה להם עם זה. ועדיין, גם היה נחמד אם היה אפשר להתנסות ולשמוע טרם קניה, ולשלם בכמה תשלומים ולקבל ישר במקום במקום לחכות למשלוח, ושאר הייתרונות שמתלווים לקניה בארץ, גם אם זה היה עולה עוד 200-300 ש"ח. אבל לא 1000.
lukatch פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 הם מוכרים ב 2000 ש"ח גיטרות ששוות כ 1000 ש"ח. דווקא יש מקרים שהם יוצאים פיירים. לא כאן. תומר, בניגוד למוכרים באיביי, כלי זמר (וכמוהם כל סוכן מורשה של כל חברה גדולה) צריכים להחזיק חלל תצוגה (ולא במקום נורא זול), לשלם לעובדים, להחזיק מלאי, חלקי חילוף, טכנאים לביצוע תיקונים בתקופת אחריות, אתר אינטרנט, פרסום, ועוד אלף דברים. הם לא יכולים למכור לך במחירי איביי.
primus פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 מי שמצליח למצוא באמת דגם vm 70 jazz bass סקוויר באיביי שהמוכר באמת מוכן לשלוח לארץ שיביא את הלינק ,כבר כמה זמן שאני מחפש ולא מצאתי אחד חוץ מדגם שמאלי כי כל השאר לא מוכנים לשלוח לארץ
tomersg פורסם אוגוסט 14, 2010 מחבר פורסם אוגוסט 14, 2010 המוכר הזה מומלץ והמשלוח זול ומהיר: http://cgi.ebay.com/Fender-Squier-70s-Vintage-Mod-Jazz-Bass-Guitar-NICE-/140439879473?pt=Guitar כבר קניתי ממנו בעבר והוא בסדר גמור. תמיד אני בודק אם יש לו מציאות. זה אולי ישלח לחו"ל - הוא רושם שאפשרי - שלח לו מייל. http://cgi.ebay.com/Fender-Squier-Modified-Jazz-Bass-/290463175659?pt=Guitar אבל הוא גם יקרן.. לך על הראשון. וטיפ - תבקש שיפרק את הצוואר ויארוז בחבילה קטנה ושירשום סכום נמוך על החבילה.
primus פורסם אוגוסט 14, 2010 פורסם אוגוסט 14, 2010 המוכר הזה מומלץ והמשלוח זול ומהיר: http://cgi.ebay.com/Fender-Squier-70s-Vintage-Mod-Jazz-Bass-Guitar-NICE-/140439879473?pt=Guitar כבר קניתי ממנו בעבר והוא בסדר גמור. תמיד אני בודק אם יש לו מציאות. זה אולי ישלח לחו"ל - הוא רושם שאפשרי - שלח לו מייל. http://cgi.ebay.com/Fender-Squier-Modified-Jazz-Bass-/290463175659?pt=Guitar אבל הוא גם יקרן.. לך על הראשון. וטיפ - תבקש שיפרק את הצוואר ויארוז בחבילה קטנה ושירשום סכום נמוך על החבילה. תודה מלא זמן אני מחפש כבר
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.