Katush פורסם אוגוסט 7, 2011 פורסם אוגוסט 7, 2011 טוב,אז רציתי למצוא לעצמי פרטלס במחיר נחמד. קראתי הרבה ב TB,ובכללי ביקורות על הסקוויאר ווינטא'ג מודיפייד פרטלס. שמעתי אותה ביוטיוב,קראתי עליה בלי הפסקה,התייעצתי עם אנשים,עם עצמי.. הגעתי להחלטה שצריך להזמין אותה. לפני יותר משבוע הזמנתי את הבס: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150582081579&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 יום שישי פתחנו את הדואר וראינו שהיא הגיעה ושאנחנו צריכים לקחת אותה. לצערי זה היה די מאוחר אז הייתי צריך לחכות עד היום. חיכיתי. אמא שלי הלכה למכס ואספה את הבס בזמן שלא הייתי בבית. חזרתי כולי שמח,ראיתי את הקופסה והתלהבתי לגמרי. פתחתי אותה וגיליתי שקיבלתי את אותו הדגם,רק פרטד. תוך שנייה(לפי מה שאמא שלי ראתה) הפכתי ללבן כמו הקיר,מאכזבה ועצבנות כמובן! שלחנו להם אימייל ואנחנו מחכים שהם יענו. מה אני אמור לעשות במצב כזה? להחזיר להם את הבס ושהם ישלחו אלי את האחת שבאמת קניתי? לדרוש מהם שאני לא אצטרך לשלם על המשלוח?(פאקינג 150 דולר) אני מאוד מאוכזב וברור שאח שלי(שפשוט אוהב אותי) יחזור מווקן מחר,ויגיד "אמרתי לך". :'(
BassBen פורסם אוגוסט 7, 2011 פורסם אוגוסט 7, 2011 אני מקווה שזאת טעות תמימה והם יסכימו לשלם עליה. אכן מעצבן ביותר, והדבר ההגון ביותר מצדם יהיה להחליף לך אותה ולשלם על המשלוח.. תעדכן פה שנדע מה הולך
tomersg פורסם אוגוסט 7, 2011 פורסם אוגוסט 7, 2011 אוי שמע איזה סיפור....ממש מצער.. :'( תראה חבל שלא שאלת פה לפני שקנית מאותו מוכר.. אירוני כי אז שאלת מיליון שאלות על כל מיני פרטלסים יקרות ודווקא עכשיו שקנית את הסקוויר פרטלס לא שאלת.. מקרה קלאסי של זאב זאב וחבל.. וזה למה? כי שמו של המוכר שרשום בלינק ששמת לאיביי - magdon1 - נראה לי מוכר מאוד... ומה מסתבר? שממנו קניתי לפני מספר חודשים את הסקוויר פרסיז'ן VM שלי. והיו לי כמה סיפורים איתו. נראה לי שמדובר במוכר סטלן מאוד.. לא בכוונה רעה אבל מאוד רשלן. כשאני קניתי את הסקוויר שלי ממנו שבמכירה היתה מתוארת כסקוויר VM צבע ניטרלי אמבר - ואז אחרי ששילמתי הוא אמר לי שהבס עוד לא אצלו ואמורה להגיע. אחרי כמה ימים אמר שהגיעה הבס אבל זה דגם בצבע לבן - לא מה שהזמנתי. אמר סליחה וביצע הזמנה מחדש. המתנתי כ 3 שבועות נוספים עד שהגיעה הבס שאכן הזמתי ואז נשלחה אלי. ואז אני רואה שיש בדרך אלי שתי חבילות עם שני מספרי מעקב. חשבתי שהטמבל ארז את הגוף ואת הצוואר בשתי חבילות שונות. (ביקשתי שיפרק אבל בחבילה אחת..) בסוף הגיעו שתי החבילות. מה מסתבר? שהדפקט הזה (או עובד סטלן שלו) שלח אלי בנוסף לבס גם חבילה עם איזה מערכת מיקרופון ווירלס של שור שבכלל מיועדת לאוסטרליה או משהו כזה. הודעתי לו שאני מסרב לשלם מכס על החבילה הזו ולקבל אותה בדואר וכך הם שולחים לו בחזרה על חשבונו. וזבשו. הבס בכל אופן אצלי בסוף ואני מאושר איתה. סקווייר בונים היום בסים מצויינות. כתבתי על שלי סקירה ובקרוב מוריס אמור לפרסמה. בכל מקרה דרוש ממנו שישלח לך את הבס שלך הפרטלס. בינתיים תשאיר את זאת שקיבלת אצלך וכשהפרטלס תגיע אליך שלח לו את מה שקיבלת בטעות על חשבונו (כמובן שאל תיגע בה בזמן הזה, השאר באריזה) יש באיביי מרכז תלונות - העלה את הבעיה שם בכל מקרה והצע את הפיתרון הזה, נראה לי הכי הגיוני. בהצלחה ודווח.
Katush פורסם אוגוסט 7, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 7, 2011 תודה לשניכם. למען האמת די הופתעתי מהקטע הזה,וגם מהסיפור שלך. אני יודע שצריך לחפש באיביי מוכרים עם פידבק גבוה(ובהחלט יש לו פידבק גבוה),ובכלל קניתי את הבס בעצם מחנות(?).. אז קטע כזה נראה ממש מוזר. למען האמת אני לא יודע למה דווקא הפעם לא פניתי לפורום ושאלתי בקשר למוכר הזה. עכשיו אני יודע שאם אי פעם אני אזמין משהו דומה,כדאי לי לשאול פה בפורום על המוכר.. ולמה ביקשת ממנו שישלח לך את הבס ב 2 חלקים? אצלי הוא שלח אותה בצורה נורמאלית רק עם מיתרים משוחררים. תודה על העזרה,אני אדבר איתו ואסדר את כל העניין הזה.
tomersg פורסם אוגוסט 7, 2011 פורסם אוגוסט 7, 2011 למה ביקשת ממנו שישלח לך את הבס ב 2 חלקים? בדרך כלל זו חבילה יותר קטנה עם מחיר משלוח יותר נמוך. אבל לא תמיד. כמה עלה לך המשלוח?
iBass פורסם אוגוסט 7, 2011 פורסם אוגוסט 7, 2011 אם שילמת עם Paypal מה שאני מאוד מקווה שעשית, אתה מוגן על ידם. אתה יכול להגיש דרכם תלונה וקודם כל הם יעצרו לו את התשלום עד לסיום הבירור. הם נוטים תמיד לטובת הלקוח. שנית, במקרה כזה לא הייתי מנסה לפתור את הבעיה באימיילים אלא מתקשר למוכר ומדבר בטלפון. מה שיכול להיגרר למספר ימים של התכתבות במיילים יכול להסתיים בשיחה של עשר דקות.
Katush פורסם אוגוסט 8, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 8, 2011 המשלוח עלה לי 150 דולר. בגלל זה אני לא הולך לשלם על אף אחד מהמשלוחים-לא על שליחת הבס שקיבלתי בחזרה אליו,ולא על הבס שהוא היה אמור לשלוח אלי. זה היה עם Paypal,היום אח שלי אמור לחזור מווקן ואחרי שהוא יגיד "אמרתי לך",אני אגיד לו שידבר עם הבחור כדי שזה יקרה מהר יותר. וכמובן גם את הקטע עם התלונה דרך Paypal.
TzvikMister פורסם אוגוסט 8, 2011 פורסם אוגוסט 8, 2011 גם אופציה. העצים הם אותם עצים. הגיטרה מצלצלת טוב? תפרטלס אותה (במימון שלו) ותחסוך לעצמך את כל הסיפור.
kdeal פורסם אוגוסט 8, 2011 פורסם אוגוסט 8, 2011 בהנחה שה 150$ שקטוש שילם על המשלוחה אכן הלכו למשלוחה, אז המוכר שלשל לכסו 300$ עבור הבס (חלק מזה רווח, חלק עלות), שזה פחות מ 1050 ש"ח. לא נראה לי שהוא יסכים להחזיר 1000 ש"ח (== לתת לקטוש את הגיטרה מתנה ולהחזיר לו את הכסף). מאידך, גם משלוח חזרה לארה"ב וחזרה לארץ יעלה.... 150$ לכוון? נגיד 300$? אז זה אותו הדבר.... השאלה אם "הסטלן" יסכים לשלם על המשלוח חזרה. יתכן והוא יתעקש שקטוש ישלח לו את הבס (על חשבון קטוש), והוא ישלח את הבס בחזרה בלי עלות נוספת... יותר משתלם לו... לכן כדאי באמת לערב את הרזולושן סנטר של איביי/פייפאל. הם בד"כ בסדר עם הקונים (היה לי סיפור לפני איזה שנתיים וחצי, והסתדר בסוף).
Katush פורסם אוגוסט 8, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 8, 2011 אני באמת חושב שכדאי לי להציע לו את זה. אין שום מצב שאני אשלם על המשלוח,לא משנה על אילו מהבסים,ואם הוא יחזיר לי את הכסף כדי להפוך אותה לפרטלס,אז חסכנו לשנינו כאבי ראש. בכל מקרה זה נראה כמו פתרון טוב כי כך לא אצטרך לחכות עוד פעם שבוע,וגם אני קצת יותר שמח מזה שיהיה לי פינגרבורד רוזווד לעומת אבונול..למרות שזה בכלל לא היה בעיה בשבילי בהתחלה. בינתיים אני גם יכול להגיד שלא קיבלתי תשובה בקשר לאימייל ששלחתי. אז כנראה אנחנו פשוט נתקשר אליהם,ואם יהיה צריך,אז גם נערב את Paypal בכל מה שצריך. אגב,איפה מומלץ לדעתכם מומלץ לעשות פריטלוס בצפון? אני שואל גם בשביל כל הקטע הזה(גם אם יצא וגם אם לא),וגם בגלל שאחד החברים שלי רוצה לעשות גם פריטלוס. כדאי לשלוח את הבס לבוסטר? אני נתתי להם פעם אחת את הבס שלי כדי שיתקנו בעיות מגעים,בסוף הם לא ממש פתרו אותן.. הסט אפיסט שלהם נקרא אלעד פרץ,והוא מגיע לחנות רק בימי שישי,אז זה די מעצבן. תודה רבה לכולם!
tomersg פורסם אוגוסט 8, 2011 פורסם אוגוסט 8, 2011 אני אומר חכה ואל תיגע בבס. תתעקש. הפרטלס היא עם צוואר אבונול - מין חיקוי סינטטי אפוקסי לאבוני. חומר שממנו עושים כדורי ביליארד אגב. זה אמור להיות קשה ועמיד בפני שריטות ושחיקה של המיתרים. כמו ששמים אפוקסי שקוף על פרטלסים. ניגנתי על כזו באמסטרדם ודי אהבתי. גם פה יש לקוח מרוצה http://www.act.co.il/index.php?action=review&status=view_rev&rev_id=335 (למטה בתגובה). אגב - לי עלה המשלוח 95$ בגלל החבילה היותר קטנה שבגלל הבס המפורקת. סתם לידע כללי.
Katush פורסם אוגוסט 8, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 8, 2011 אני אוכל לקבל את ה "mwah" שכולם כל כך אוהבים מאבונול? הדבר היחיד שאני מצאתי שטוב בו,זה שהוא באמת קשה ומאוד עמיד וכמעט לא יראה סימני שחיקה. בכל מקרה,אח שלי אמור להגיע חזרה מגרמניה היום(אבל אין לי מושג מתי),ואני מקווה שכבר היום ניצור עם הבחור קשר ונראה מה נעשה.
Myung פורסם אוגוסט 8, 2011 פורסם אוגוסט 8, 2011 עצה שלי- אל תחכה. כבר עכשיו שלח תלונה לפייפאל ותוריד למוכר בדירוג. ככה אתה בא מעמדה של כח כי חלק מהמוכרים יעשו הכל כדי שיבטלו את ההורדה הזאת שפוגעת בשם שלהם. אין טעם לחכות עם זה שהוא "יועיל בטובו" לפתור את הבעיה.
Katush פורסם אוגוסט 8, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 8, 2011 אח שלי יגיע כנראה בערב ואני אשגע אותו עד שהוא יעשה את זה. הוא שילם דרך החשבון איביי שלו אז אין לי מה לעשות בקשר לזה עד שהוא יבוא..
baas פורסם אוגוסט 10, 2011 פורסם אוגוסט 10, 2011 קאטוש, מי זה אחיך? גם אני בדיוק חזרתי מוואקן ובטח שפגשתי אותו שם!
Katush פורסם אוגוסט 10, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 10, 2011 קוראים לו פז. והבנתי שהמחירים שם היו גבוהים,במיוחד על החולצות. נראה לי שהוא נסע עם 2 חבר'ה מהצפון. אבל היה לכם סוג של מפגש כזה בקשר לכל הטיסה והשאר...לא?
Katush פורסם אוגוסט 10, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 10, 2011 אח שלי אמר שהוא מאמין שאם הוא יראה תמונה שלך הוא בטח יזהה אותך. מבחינת שמות הוא לא ממש זוכר שם את כולם חח..
Katush פורסם אוגוסט 10, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 10, 2011 היום התקשרנו אליהם. השיחה הייתה משהו כמו 5 דקות... רק היום האחראי של החנות הגיע כדי לבדוק את האימיילים שהם מקבלים וראה את מה ששלחנו. הוא אמר שהוא יחזור אלינו תוך יום,ויגיד איך כל ההחלפה של הבסים תתבצע.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.