YuvalBass פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 אהלן חבר'ה אלה הקלטות לבחינות להרכבים צעירים לפסטיבל באילת בקיץ.. סליחה על האיכות הגרועה, הוקלט דרך מצלמה ביתית הערות הארות ופידבקים שונים יתקבלו בברכה
GalShaya פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 נשמע מעולה, שיהיה בהצלחה, תהיה לכם תחרות קשה שם, אני מכיר המון נגנים טובים שמנסים השנה.
YuvalBass פורסם יוני 2, 2011 מחבר פורסם יוני 2, 2011 תודה גל, וכן אני יודע שיש תחרות קשה מאוד, בכל אופן אני מקווה שיתחשבו בזה שהתחרות מיועדת לנערים עד גיל 18 (בתקנון כתוב שיתקבלו חריגות שונות). לגבי העמודים- כן זה קורה, הם רצו להיות בטוחים יותר. אתה לא חייב להתעצבן
GalShaya פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 נשמע די טוב. אני קצת יורד מהנושא עצמו,אבל נמאס לי לראות כל פעם נשפנים עם תווים מול הפרצוף. מה הקטע של זה? הם אף פעם לא זוכרים את מה שהם אמורים לנגן או משהו כזה? גאאאאד.. צ'מע, אתה לא קורא כלכך טוב (אני מניח) ומבחינתך אתה חייב לזכור משהו ולשמוע אותו כדי לנגן אותו, נשפנים בד"כ קוראים מדהים והמקצוענים מביניהם יכולים לנגן דברים מאוד מסובכים ברמת ביצוע מאוד גבוהה ומדוייקת מקריאה ראשונה ככה שתוים בשבילם הם לא מה שהם בשבילך , אין טעם לזכור כל הד שאתה מנגן בחייך וכשאתה מנגן בלא מעט הרכבים עם חומר מאתגר זה גם יכול להיות כמעט בלתי אפשרי.
RT פורסם יוני 2, 2011 פורסם יוני 2, 2011 יפה מאד יובל. לא הקשבתי להכל אבל אפשר לשמוע אחלה רית'ם סקשן. צורם לי שהנשפנים לא מכוונים, או לא שומרים מספיק טוב על pitch. לא משנה כמה טוב "תשבו", אם כל הסיפור נשמע לא מכוון זה עלול לחרבן את הכל. אני הייתי משקיע בזה זמן אימון רב. בהצלחה עם אילת! קאטוש, אם נמאס לך אז אל תסתכל. אני מצטער, התגובה שלך חסרת קשר לנושא וגם מצביעה על בורות עמוקה בתחום. היא מפריעה אפילו יותר מחוסר הכיוון. אם אין מה להגיד אז לא אומרים.
zivgg פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 מצויין! איזה כיף לראות הרכבים שמשקיעים מעצמם, דוחפים ובאמת נראים כאילו הם מאמינים במוסיקה, בנוסף הרית'ם סקשן, פשוט ככל שהיה, מקורי ומיוחד מאוד, וכיף לראות אותו דוחף ברמה כזאת בגיל צעיר כל כך, והסקספוניסטים מנגנים מאוד יפה, וגם אני אוהב את זה שהגיטריסט רגוע, ולא מחפש איך לעשות שואו אוף. אני כן אגיד שבסופו של דבר המוסיקה נשמעת טכנית ונכונה קצת יותר מדי, ואני כן אעיר בכל זאת גם על זה שמוסיקה הייתה יכולה להיות מעט יציבה יותר, אבל אני בטוח שתביאו את זה עם הזמן לגבי הכיוון, אני לא מסכים... מוסיקות גדולות בעבר לא היו באמת מכוונות. זה נכון שזה לא אולטימטיבי כלל וכלל, אבל זה ממש לא מה שעשוי לחרבן את המוסיקה! בנוסף, רמת הכיוון כאן היא סבירה. לגבי התווים של הנשפנים, בנוסף למה שגל אמר יפה, שאין להם איך לזכור הכל. ברב המקרים גם לנגן בלי תווים הם יודעים הרבה יותר טוב מהבאסיסט הממוצע, וגם הלא ממוצע, וזה לוקח אותי גם בכל זאת לזה שהטענה שלך הייתה רלוונטית במידה והיה נשמע כאילו הם מנגנים מתווים, אבל שוב, הם רק זוכרים בעזרתם, והם נשמעים נהדר. תמשיכו כך, וסחטיין
JonathanLevin פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 לשמוע את דון יובל בר אילן מנגן שוב, תענוג! חבל דווקא שלא שמעו אותו מספיק, אם היה לו פה איזה סולו אז כולם וודאי היו נהנים לשמוע. אני חבר שלו מיבנה, הייתי הבסיסט שלו בלהקת פיוז'ן פרוגרסיב אחת שאולי הוא סיפר לכם עליה, בכל מקרה, גם את FUNNY JUDGMENTS אנחנו עשינו איתו במקור חחח אבל נחמד לשמוע אותו בגרסת ג'אז גם.
Yarden_2Y פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 אהבתי! בהצלחה בתחרות! אגב קאטוש, כשאתה עושה ווקינג אתה לא שם תווים מולך? אני חייב תווים מולי גם כדי שאני ארגיש יותר בטוח וגם יותר בנוח כשאני יודע בדיוק על איזה אקורד אני נמצא. כמובן שקטעים חרושים אין צורך. אבל חרושים ככל שיהיו - בהופעה/אודישן אני אשים אותם לידי. בנוסף אני מאמין שזה היה פחות מפריע לך אם הם היו קצת מורידים את הסטנדים ככה שזה לא יהיה על הפרצוף שלהם..
YuvalBass פורסם יוני 3, 2011 מחבר פורסם יוני 3, 2011 לשמוע את דון יובל בר אילן מנגן שוב, תענוג! חבל דווקא שלא שמעו אותו מספיק, אם היה לו פה איזה סולו אז כולם וודאי היו נהנים לשמוע. אני חבר שלו מיבנה, הייתי הבסיסט שלו בלהקת פיוז'ן פרוגרסיב אחת שאולי הוא סיפר לכם עליה, בכל מקרה, גם את FUNNY JUDGMENTS אנחנו עשינו איתו במקור אבל נחמד לשמוע אותו בגרסת ג'אז גם. גם את זה עשינו סאונד כללי באמת נוראי וגם היה קצת פחות טוב לטעמי, אבל בקטנה תתעלמו מהשטויות עד 0:44 ומהדיבורים בסוף.
YuvalBass פורסם יוני 3, 2011 מחבר פורסם יוני 3, 2011 יובל - אני אשאל שוב - מתי ואיפה נרשמים? סליחה אילן לא ראיתי. עקרונית ארז ברנוי מנהל את כל עניין ההרשמה לתחרות, לי אישית הוא שלח מייל בנוגע לזה אני ממליץ שתדבר איתו, אם אתה צריך את הטלפון אני מוכן לשלוח לך בפרטי
YuvalBass פורסם יוני 3, 2011 מחבר פורסם יוני 3, 2011 אני חושב שצריך לשלוח את הסרטונים תוך יומיים. שלחתי לך בפרטי
JonathanLevin פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 גם את זה עשינו סאונד כללי באמת נוראי וגם היה קצת פחות טוב לטעמי, אבל בקטנה תתעלמו מהשטויות עד 0:44 ומהדיבורים בסוף. כן ראיתי כבר, בגלל זה אמרתי שהוא עשה אותו איתנו קודם ושנחמד לראות את זה גם בגרסאת ג'אז בכל מקרה, באמת קצת היה חסר חיים, העיבוד איתנו היה יותר טוב
Hamami פורסם יוני 3, 2011 פורסם יוני 3, 2011 קאטוש, בעקבות מה שאמרת בעבר, אני אצטט אותך. "היי... אני לא בטוח אם כולם יודעים על זה,אבל אני התנהגתי בצורה מאוד לא מכובדת,גרמתי לבעיות,סכסוכים וכאבי ראש מיותרים. אני מתנצל על כל הבעיות שגרמתי,ואני מקווה שתסלחו לי על הטעויות האלו ותקבלו אותי כחבר פורום כמו כל אחד אחר,על אף הטעויות,שאני ממש מתבייש בעצמי על שעשיתי אותן. אני מאוד אוהב את הפורום הזה,ואני מרגיש שאני יכול ללמוד משהו מכל אחד פה. אני אפחית משמעותית את כמות הנושאים שאני פותח,אם בכלל,ואשמור על התנהגות הולמת ומכבדת. סליחה." קאטוש, שים לב, בהערות האחרונות שלך פה אתה חוזר לסורך.
lukatch פורסם יוני 4, 2011 פורסם יוני 4, 2011 תודה יובל, קיבלתי, דיברתי איתו. באמת צריך עד מחר לשלוח את הסרטונים. זה בשביל ההרכב של הבן שלי. ובהצלחה, כמובן!
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.