Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

למה סטיב ביילי הפסיק לנגן על Aria ו Fender?

Katush

Recommended Posts

פורסם

אני עדיין לא מבין למה הדיון כל כך ארוך פה, כל בן אדם שפועל בתור מוסיקאי לצורך פרנסה היה לוקח הזדמנות לסיגנצ'ור, מלבד זה שאתה מעצב בס משלך עם חברה X אתה גם מקבל כסף מהמכירות, השפעה על מוסיקה? מאיזו סיבה בדיוק? אני חושב שזה רק יכול לדחוף לנגן מוטיבציה.

בכל אופן, הנושא הזה מעניין מאוד מכיוון שהוא מכיל מלל כמו "בר רפאלי" ושאר דברים  :D

עריכה:

וקאטוש מה עצוב בזה שאנשים מנסים להגיע לסאונד של אנשים שהם מעריצים? אולי זה נובע מכך שזה סאונד שהם חיבבו מאוד ורוצים להגיע קרוב או שבכלל בתור תחביב?

את האצבעות של גדי לי לא יהיה לאף אחד, זה כן, אבל להגיע לסאונד דומה, סביר מאוד שזה יקרה.

ומה נסגר עם מטוסי הקרב היום...

פורסם

:)

וזאת החלטה של המנהלים אם לנעול את הדיון הזה או לא ;D

למה כשאני רושם יותר מפעמיים את האות ח יוצא הסמיילי של החיוך?....

פורסם

למה כשאני רושם יותר מפעמיים את האות ח יוצא הסמיילי של החיוך?....

בגלל שאנחנו בפורום שמכבד את עצמו ולא בשכונה והפורום מצנזר דיבור של שכונה!

אז במקום לרשום מה שאתה רושם תבחר פשוט באחד הסמייליס היפים שיש לנו כאן.

פורסם

:) נחמד.

ומוריס,אני לא מתכוון לעשות איזה 8 ח'.

וסתם שאלתי את זה כדי לדעת.

Agito,זה קצת עצוב שאנשים מנסים להגיע לסאונד של נגנים אחרים כי בסופו של דבר כל אחד מוצא את הסאונד של עצמו.

ולרוב מי שרוצה להשמע כמו נגן X,עושה את זה בגלל שהוא רוצה לעשות קאבר לשיר מסוים של אותו נגן.

אז לדעתי זה עצוב,כי הם מבזבזים הרבה זמן וכסף על משהו שהם לא יכולים להתקרב אליו.

כדוגמא-אם הוא מחליף פתאום לחברת בסים אחרת או מוסיף אפקט חדש לאוסף,עובר למגברים שונים וכו'.

ויודע מה?

המקרה הכי מוזר שיכול להיות-מישהו הגיע לסאונד של גדי לי!!

ואז מה?

כשהוא יעלה סרטונים ליוטיוב כולם יקנאו בו,יתאכזבו שהם לא הצליחו להגיע לסאונד של גדי לי ושטויות נוספות.

זה אחלה לנסות להגיע לסאונד של גדי לי(או כל אחד אחר) כדי לקחת את זה כהשראה לסאונד שלך.

אבל זה נהיה מטופש כשאתה מבזבז המון כסף כדי להיות מה שאתה לא יכול להיות!!

פורסם

לא תריך להיות קיצוני לשום כיוון...

לפעמים אתה אוהב סאונד מסויים ואתה פשוט מכוון אליו, על ידי בס מסויימת, אפקטים או טכניקה,

ואין בזה שום דבר רע.

אני יודע בדיוק מה הסאונד שאני מחפש ואני שואף אליו, וזה שהוא לא סאונד טיפוסי לאף בסיסט

מפורסם זה רק במקרה, ואפילו להפך - אם היה בסיסט עם הסאונד הזה בדיוק הייתי הולך וקונה את הסיגנצ'ור שלו.

פורסם

:) נחמד.

ומוריס,אני לא מתכוון לעשות איזה 8 ח'.

וסתם שאלתי את זה כדי לדעת.

Agito,זה קצת עצוב שאנשים מנסים להגיע לסאונד של נגנים אחרים כי בסופו של דבר כל אחד מוצא את הסאונד של עצמו.

ולרוב מי שרוצה להשמע כמו נגן X,עושה את זה בגלל שהוא רוצה לעשות קאבר לשיר מסוים של אותו נגן.

אז לדעתי זה עצוב,כי הם מבזבזים הרבה זמן וכסף על משהו שהם לא יכולים להתקרב אליו.

כדוגמא-אם הוא מחליף פתאום לחברת בסים אחרת או מוסיף אפקט חדש לאוסף,עובר למגברים שונים וכו'.

ויודע מה?

המקרה הכי מוזר שיכול להיות-מישהו הגיע לסאונד של גדי לי!!

ואז מה?

כשהוא יעלה סרטונים ליוטיוב כולם יקנאו בו,יתאכזבו שהם לא הצליחו להגיע לסאונד של גדי לי ושטויות נוספות.

זה אחלה לנסות להגיע לסאונד של גדי לי(או כל אחד אחר) כדי לקחת את זה כהשראה לסאונד שלך.

אבל זה נהיה מטופש כשאתה מבזבז המון כסף כדי להיות מה שאתה לא יכול להיות!!

תחביב, כסף בא כסף הולך, אתה הולך סחור סחור על נושא די טיפשי, אם אנשים מחליטים לקנות אמפג וסיגנצ'ור גדי לי שיהיה להם בכיף, אולי הם אוהבים את הסאונד הזה לשימוש בלייב שלהם בהופעות עם השפעה מגדי לי?

אני לא רואה בזה שום דבר עצוב, זה העניין שלהם, לא שלך, אם הם נהנים מזה וחושבים שזה שווה את הכסף שהם השקיעו, אז זה שווה את הכסף.

פורסם

כמעט כל הנגנים המקוריים שאתה מכיר ניסו פעם לחקות סאונד של מישהו אחר

טים קומרפורד, קליף ברטון ולס קלייפול ניסו לחקות את הסאונד של גדי לי וגדי לי עצמו ניסה לחקות את הסאונד של ג'ון אנטויסטל וכך הלאה

פורסם

ובסופו של דבר הם לא הגיעו לסאונד שלו,ויצרו סואנד משלהם,ולהם היה/יש הרבה מאוד כסף כדי לנסות להגיע לסאונד של גדי לי.

פורסם

אז בעצם מותר עכשיו להציף בתמונות חסרות טעם?  ;D

וחוצמזה, וורויקים נראים טוב יותר מפנדרים. גם אני הייתי עובר. זה בטח מביא לו יותר בנות.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...