Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

תראו מה הגיע היום לדואר! יב"ח

tomersg

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף, אחרי זמן המתנה לא קצר, הגיעה הבס החדשה שלי, Squier Vintage Modified Precision Bass.

הרכבתי אותה מקודם (ביקשתי מהמוכר שישלח עם צוואר מפורק), שמתי סט חדש של DR HIBEAMS 40-95, נועלי רצועה, וזהו.

די קלה במשקל. נראית יפה מאוד לדעתי, פיגורה יפה של העץ.

עכשיו מנגנים.

והכי חשוב כמובן - תמונות.

IMG_0253.jpg

[img width=448 height=600]http://i124.photobucket.com/albums/p29/tomersg/IMG_0249.jpg

פורסם

תתחדש! איך היא בהשוואה לפרסיז'ן היפנית שהיתה לך?

עוד מוקדם לומר בוודאות. אבל בגדול אתה משלם בשביל מה שאתה מקבל. ליפנית היה צוואר מעולה שחבל על הזמן. מצד שני פה הצוואר קצת יותר דק וצר. זה לא ג'ז בס, אבל הוא יותר קרוב מאשר צוואר בסגנון שנות ה 50 כמו ביפנית.

אבל הגימור סאטין משוייף בצוואר של הסקוויר סקוויר מעולה ונוח מאוד ונעים למגע, הרבה יותר מציפוי לכה כמו ביפנית.

לעומת זאת, הסריגים יותר גדולים בסקוויר ועם גימור סריגים פחות טוב ביפנית שלה יש סריגי מיני ועם גימור סריגים מעולה.

בסקוויר יש מצב שכדאי קצת לעבור על הסריגים.

הפיקאפ של דאנקן דיזיין שיש לסקוויר נחמד מאוד, אם כי עוד לא יצא לי לנגן איתו בסיטואציה להקתית. אבל זה לא כמו הפיקאפים הטובים של דאנקן, פנדר או חברות אחרות שיש למכביר.

הגשר ככה ככה. יש גשרים יותר טובים של פנדר. אולי אחליף במשהו. בדאס? אולי גוטו?

אבל מה, לא יכולתי לסבול את הצבע השחור האטום של היפנית.

פה הצבע יפיפה, לטעמי.

חשבתי על כזו פנדר יפנית בצבע עץ טבעי, אבל חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, ובכל מקרה היפניות עולות 600-800 דולר, ואפילו יותר, והסקוויר 279$.

8)

פורסם

מזל טוב!

כמה עלתה ומאיפה הזמנת??

מאיביי. 279$ + משלוח 95$ + 211 מע"מ - שזה 16% מתוך המחיר כולל המשלוח.

פורסם

וזה ג'ימג'ומון הדגמה קצרצר שצילמנו עם האייפון.

מצטער על האיכות. אפשר להגיע לאיכות טובה יותר עם האייפון.

אבל בקטנה.  :-*

פורסם

תודה. זה יס קומדי. זה חלק מהאפקט...

רק חבל שהבס כבר לא דנדשה..היא צנחה לי אתמול מגובה מטר וחצי על הריצפה אחרי שחלק ברצועה נשבר.. חטפה פיצוץ בצד... בעעס..

פורסם

יכול להיות שאני מתבלבל,אבל האם מאחורה על המיטה שלך יש את אותה הסקוויאר רק ג'אז בס?

ושוב,ניגנת מעולה :).

פורסם

אכן, מאחורה יש את האחות הגדולה, הג'ז בס וינטאג' מודיפייד, אחלה בס.

רונן, הקלטתי דרך הכרטיס LINE6 UX2 דרך דימוי של אמפג ולמוניטורים מוגברים של סמסון.

ומכאן מה שהאייפון קלט. החדר לא מטופל מבחינה אקוסטיתף והבס די מידית, בגלל המייפל.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אחרי חודש וחצי של נגינה אינטנסיבית על הסקסית הזו, מאז שקניתי אותה, ולרגל זה שאחרי חודשיים שלושה יבשים, אמורה להיות לי מחר חזרה עם להקה בחדר חזרות, החלטתי לעשות לה טפ"ש קליל, קצת ניקיון וכיבוס מיתרים, והחלטתי גם לפתוח מכסה מנוע ולראות מה מסתתר מתחתיו.

IMG_0332.jpg

[img width=448 height=600]http://i124.photobucket.com/albums/p29/tomersg/IMG_0327.jpg

[img width=448 height=600]http://i124.photobucket.com/albums/p29/tomersg/IMG_0328.jpg

סה"כ נראית עבודת אלקטרוניקה טובה. יש צבע סיכוך לכל החציבה שנראית בסדר גמור, וגם כבל הארקה.

הכבלים הם מסוג מכוסה אריג - לא יודע אם זה עדיף או טוב יותר מכאלה שמצופים ניילון, אבל בחנויות חלקים זה נחשב יותר יוקרתי ו "וינטאג' סטייל"

הפוטנציומטרים ג'נריים, לא CTS או משהו כזה. אולי אחליף איזה יום אבל כרדע אני מרוצה באופן תפקודם ולא שומע רעשים וקחצים למיניהם. גם הג'ק בסדר גמור כרגע ותופס היטב את הפיאל.

סה"כ הכל נראה לי בסדר גמור. אין טענות.

ואני מאוד נהנה לנגן עליה, כבר אמרתי? גם אין לי שום תוכניות לשדרג בה כלום. הכל סבבה בה.

פורסם

תומר יש מצב אתה עושה קאבר לפינק פלויד?

משהו מאנימלס אם אתה יכול, בבקשה כמובן ;)

פורסם

תתחדש!

הסאונד נורא מושפע עדיין מהמיתרים החדשים, אבל היא נשמעת חמודה מאוד, וכמובן אחלה נגינה

פורסם

בדרך כלל סקוואיר נשמעות על הפנים. זאת לגמרי הפתיעה אותי לטובה..!!

תתחדש חבר

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחלה תמונות!

צלם באמת טוב.

אני מת על השילוב של הפיקגארד השחור והצבע של הבס.

נראה כל כך טוב!

פורסם

הבס נראת סוף הדרך!

ממש עושה חשק לרכוש אחת... אבל אני מחזיק את עצמי...    :-[

ד"א, מה כולל הראק שבתמונה הראשונה? חוץ מהראש של MARKBASS, מה זה הפאנל האדום?

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...