Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

אז ביקרתי בכלי זמר החדש ברמת גן...

baas

Recommended Posts

פורסם

דווקא בבוקר כשהחנות הייתה ריקה מאדם - אז קיבלתי שירות מהיר ויעיל, אבל זה לא אומר כלום.

מה שכן - המוכרים נחמדים מאוד.

תצוגת הבסים דלה במקצת, בהתאם לביקוש - כל הדגמים הנפוצים של פנדר וגיבסון - לא זכור לי שנתקלתי בגיטרה בס עם יותר מארבעה מיתרים.

אין פדאלים לבס בכלל על קרש הניסויים, ובתצוגה שבתוך החנות יש קונטרהבס אחד בלבד.

יש מגברים,ראשים ובוקסות של hartke, markbass ואפשר להתחבר ולנסות.

בקיצור, ובאופן לא מפתיע, אין יותר מדי מה לשמוע ולראות בתצוגה בתחום הבס - וזה די הוגן בהתחשב

בכמות הבסיסטים (יחסית לגיטריסטים וכו').

המחירים לא מטורפים כמו שחשבתי שיהיו.

קניתי מתנה לילדה - גיטרה קלאסית זולה וטיונר-מטרונום - נראה ששכחו לתת לי חלק מהדברים

שבקיט הלימוד (מנואלה ומשרוקית כיוון) אבל אולי יש לזה קשר לעובדה שחמש דקות לפני זה הצהרתי

שזה זבל שאני לא אמצא אפילו למי לתת אותו.

הצוות הסתבך עם הסרטים והקישוטים על הגיג-בג ברצון רב ועם חיוך, וקיבלתי הנחת "ביקשתי הנחה"

בלי בעיה.

אז בואו נגיד שלא סביר שארכוש שם כלי בזמן הקרוב, או אי-פעם, אבל יש פוטנציאל לסניף, ומי שמעוניין

בג'אז בס דנדנשה, בהחלט שווה לו לקפוץ ולבדוק - ולא לשכוח שמרום נמצאים 10 דקות הליכה משם.

פורסם

לגבי המחסור בציוד לבס, יש לי חבר שעובד שם והוא בסיסט, אני מקווה שהוא ישפר את המצב בעתיד

פורסם

שאלה כללית לגבי כלי זמר.

בעבר רעש געש היו המשווק מורשה\יבואן של מארק בס לא?

עכשיו אלה כלי זמר?

פורסם

בהחלט שווה לו לקפוץ ולבדוק - ולא לשכוח שמרום נמצאים 10 דקות הליכה משם.

אני כבר הרבה זמן אומר שאני מאוד מאוכזב מכלי זמר, גם מהשרות וגם מהציוד שמוצע. בסיסט שמעוניין רק בפנדרים ישמח שם מאוד, אבל אישית כל דבר שקניתי שם התברר כאכזבה, בעוד שבמרום תמיד- אבל תמיד! יצאתי מרוצה, לא רק מאיכות המוצרים, אלא גם מאיכות השרות.

היום החנות הראשונה ברשימה שלי בארץ היא מרום, בלי שאלה אפילו

פורסם

אצלי אותו דבר, רק הפוך...

דרך אגב - איזה גיטרות יש במרום, חוץ מסטינגריי ב9000 שקל ומעלה?

פורסם

במרום יש את כל המיוזיקמנים, כולל בונגו 5 מדהימה, והמחירים ירדו משמעותית בשנתיים האחרונות.

מעבר לזה יש שם גם ESP, LTD, GODIN וסטרלינג. במגברים הם גם היבואנים הרשמיים של GK אז מבחינתי זה יתרון עצום, והם גם דואגים לאספקה שוטפת של אפקטים של דאנלופ וMXR. 

אבל שוב, מעבר לציוד שלדעתי יותר טוב - השרות והמחירים פשוט הרבה יותר טובים - מתגמשים שם (מאוד) במחירים, עוזרים המון עם הציוד, ובללי פשוט הרבה יותר כיף להגיע לשם מאשר לכלי זמר. אף פעם לא קיבלתי יחס מתנשא מהמוכרים שם, ובמרום אין את ההרגשה הזאת שלא סופרים את הבסיסטים. גם אם מגוון הפירמות הוא מוגבל, מגוון הכלים הוא די שווה ביחס לגיטרות, כנל לגבי האפקטים והמגברים.

בקיצור - I rest my case - אף פעם לא יצאתי מהחנות הזאת לא מרוצה, בין אם יצאתי בידיים מלאות או ריקות. מבחינתי - זו החנות מספר 1 בארץ

פורסם

מבחינתי המבחר ספרים שיש להם כבר עושה לי את זה לגמרי..אני תולעת ספרי מוסיקה ומבחינתי הספריה הקטנה שלהם זה כמו חנות ממתקים לילד.

מעבר לזה בני (הבחור שאחראי על איזור המחשבים) היה המרצה שלי לLogic בBPM..אז הוא נותן לי הנחות סטודנט כשאני מגיע :)

באחד הימים הקרובים אעשה גם קפיצה לשתי החנויות ואחזור עם תובנות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, יש לי שם מוכר מועדף בשם רועי. איש מאוד נחמד, ובכלל אני מתחיל לחבב את המקום

בגלל השירות.

פורסם

אם אני לא טועה גם לאחד המוכרים בסניף דיזינגוף בבס קוראים רועי והוא אחלה, יכול להיות שזה אותו אחד? צעיר תימני וקרח עם זיפי תיש?

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...