Mrwelt פורסם מרץ 8, 2018 פורסם מרץ 8, 2018 אחרי שגיליתי שבשביל לקנות אותה מחנויות בארץ צריך לחכות נכון לעכשיו 5 חודשים מכיוון שהן כולן עושות את ההזמנה ביחד. אני מעדיף לא לחכות, לא מחפש להתפשר על צבע (כמה אפשר עם הסאנברסט?!) מחפש כזאת:
Mrwelt פורסם מרץ 9, 2018 מחבר פורסם מרץ 9, 2018 לפני 21 שעות, lukatch כתב: ניגנת על כזאת כבר? השבוע הייתי בווילד גיטרס וניגנתי על הפרטסלים של סייר שהיה להם במלאי, הייתי מבסוט לאללה מהV7 מלבד המיקום המטומטם של הסוויץ וכפתורי השליטה; שבשאר הדגמים זה הרבה יותר נוח מבחינת סאונד, בס טירוף. בתאריך 3/8/2018 at 12:04, erang כתב: מה עם להזמין מתומאן? מעריך שיקח להם פחות מ-5 חודשים... אני קצת חושש מהזמנות מחו"ל. חוץ מזה, בווילד גיטרסט אתה מקבל בחינם קייס וסטאפ (שהבסים האלה חייבים) כך שלהזמין יוצא יותר יקר (כולל מכס/מיסים)
lukatch פורסם מרץ 9, 2018 פורסם מרץ 9, 2018 שאלתי בגלל שניסיתי השבוע את הפרטלס V7 שתלויה בוויילד גיטארז. היא הייתה צריכה סט-אפ, אוקיי, זה בקטנה, אני גם לא צריך אותם בשביל זה. אבל מהסאונד די לא נפלתי.
Mrwelt פורסם מרץ 11, 2018 מחבר פורסם מרץ 11, 2018 בתאריך 3/9/2018 at 17:35, lukatch כתב: שאלתי בגלל שניסיתי השבוע את הפרטלס V7 שתלויה בוויילד גיטארז. היא הייתה צריכה סט-אפ, אוקיי, זה בקטנה, אני גם לא צריך אותם בשביל זה. אבל מהסאונד די לא נפלתי. אין לי המון נסיון עם פרטלסים ולרוב זה היה על בסים לא כל כך טובים, אבל כן אהבתי את הסאונד ואת הורסטיליות של הV7 (האובר טונים שאפשר לעשות עם פרטלס, וואו!). לא זוכר כבר בדיוק לגבי הדגם היקר יותר אבל לא הרגשתי שההבדל באיכות הוא הבדל של 1000 ש"ח... ואולי זה ישמע מגוחך, אבל אני כבר עייף מלראות את ה - Sunburst.
ROUGHYY פורסם מרץ 26, 2018 פורסם מרץ 26, 2018 קנתי לאחרונה את הפרטלס V9 שלהם עם גוף אש ופינגרבורד אבוני (5 מיתרים) וזו גיטרה מפתיעה במיוחד, הספקתי להקליט ולהופיע איתה ונכון לעכשיו היא נהדרת (כמובן שהייתה זקוקה לסט אפ רציני כי היא מגיעה עם סט אפ מזעזע שעושה לה שם רע).
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.