YuvalBass פורסם יוני 14, 2011 פורסם יוני 14, 2011 אז ככה, אני נוסע לטיול בארה"ב בכלל ולשבוע בניו יורק בפרט- אשמח אם תמליצו לי על כל דבר הקשור במוזיקה ובחנויות נגינה בניו יורק, כל מה שאתם מכירים ואוהבים. (גם המלצות למקומות מגניבים ושונים שלא קשורים למוזיקה יתקבלו בשמחה..)
Duba פורסם יוני 15, 2011 פורסם יוני 15, 2011 במנהטן יש את רחוב 48 בין השדרה השישית והשביעית שזה איזור חנוית המוסיקה, יש שם את SamAsh ואת Rudy's (חובה) יש סניף גדול של גיטר סנטר ברחוב ה14, 2 דקות הליכה מה Union Square בBleecker Street יש כמות נאה של חנויות מוסיקה ובכלל כל האיזור (גריניץ' וילג) הוא אחלה (יש מלא פאבים ומועדונים באיזור) ממליץ לך גם לבקר אצל סדאוסקי (בלונג איילד סיטי) ואצל פודרה (ברוקלין), לשניהם אתה יכול להגיע ברכבת התחתית תרמתי את חלקי הקטן...עכשיו בטח בורי ורונן יבואו ויפציצו אותך בעוד מידע
YuvalBass פורסם יוני 16, 2011 מחבר פורסם יוני 16, 2011 תרמתי את חלקי הקטן...עכשיו בטח בורי ורונן יבואו ויפציצו אותך בעוד מידע אחלה, תודה רבה! עדיין מחכה לבורי ורונן שיפציצו אותי בעוד מידע..
RT פורסם יוני 16, 2011 פורסם יוני 16, 2011 לא יודע איך נוצר הרושם וצמחה הציפייה שיהיה לי מה להוסיף... אבל זו מחמאה נחמדה. אוקי, אתה מכיר את שאול ברקן? הוא לומד איתך?
Buri פורסם יוני 16, 2011 פורסם יוני 16, 2011 על קצה המזלג כי אני בדיוק יוצא: mannys guitar stop בכתובת - 156West 48th Street שזה בין השישית לשביעית (באותו הרחוב נמצאים גם Sam ash ורודי'ס (גם חנות מומלצת) בחנות של מני'ס יש מלא מלא אפקטים וינטאג'יש לו מלא מלא מלא מלא אפקטים וקומה שלמה של בסים מטורפות! עוד חנות טובה Matt Umanov guitars בכתובת- Bleecker st. 273 בגריניץ וילאג', באותו אזור נמצאים גם guitar center בכתובת - 25west 14 street שלוש רחובות מעל החנות של מאט לכיוון מנהטן. אם אתה רוצה להגיע לחנויות בגריניץ אפשר לקחת מאזור טיים סקוואר subway לקחת את רכבת A , C או E לרחוב 14 (יונין סקוואר) ,גריניץ וילאג' נמצא במרחק של 2 דקות (ו-2 דולר) מטיים סקוואר או הליכה של שעה בערך לכיוון דרום ההפך מכיוונו של סנטרל פארק (הדרך הכי מומלצת,ככה רואים את ניו יורק האמיתית). הכי שווה לצאת לאזור הבארים של בליקר בלילה, מלא בחורות מלא פאבים של ג'ז (למי שאוהב, אני לא!) עם מלא הופעות חיות (ה-blue note נמצא בדיוק ביציאה מה-subway) ובכלל מקומות ממש מגניבים (אני ממליץ ללכת ל-Shade תגיד שבורי שלח אותך). מחר אני אחפור שוב :+)
iBass פורסם יוני 16, 2011 פורסם יוני 16, 2011 ביקור חובה אצל פודרה במפעל וגם אצל סדובסקי. שניהם אמנם לא במנהטן אלא בברוקלין אבל לא רחוק, ממש אחרי הגשר.
Duba פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 בורי, צר לי לאכזב אותך אחי אבל Manny's נסגר לפני שנתיים וכל תכולתו עברה לSam Ash לא יודע איך נוצר הרושם וצמחה הציפייה שיהיה לי מה להוסיף... אבל זו מחמאה נחמדה. בתור בן אדם שבזמנו נתן לי מלא המלצות טובות על בוסטון (ושוב תודה!), נוצר אצלי הרושם שיהיו לך כאלה גם על ניו יורק
RT פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 יובל, מסר בדרך אליך. לגבי החנות של Sadowsky, היא כבר לא בברוקלין אלא ב Long Island City - יותר צפונה מעבר לנהר המזרחי של מנהטן, קרוב מאד לעיר. יש מפה והסברי הגעה באתר שלהם. אחד מהבונים הוא בחור ישראלי בשם עומר, אני בטוח שביקור יהיה חוויה נעימה. דובה, גרתי בבוסטון 3 שנים באמצע שנות ה 90, אני מכיר אותה מצוין. את ניו יורק אני מכיר לא רע אבל לא מעודכן בכלל.
Buri פורסם יוני 17, 2011 פורסם יוני 17, 2011 בורי, צר לי לאכזב אותך אחי אבל Manny's נסגר לפני שנתיים וכל תכולתו עברה לSam Ash כל עוד רודי'ס קיים זה בסדר מבחינתי :+)
guy_ron פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 מי שמכיר שיעזור. אחי חוזר ביום שישי מNY ולא יכול להיות שאני לא יפיל עליו איזה תיק (או קייס...). חשבתי לבקש ממנו שיביא לי בס אקוסטית שתיהיה לי סתם לכיף. יש הצעות ? רעיונות ? התקציב הוא עד 300$.
iBass פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 Rudy's, רחוב 48. יש שם עוד כמה חנויות צמודות אחת לשניה. זה האיזור עם הריכוז הכי גבוה של חנויות כלי נגינה בניו יורק והוא בטוח ימצא משהוא שם.
foofig פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 יש גם שני סניפים של גיטר סנטר במנהטן, לא זוכר איפה בדיוק, אבל גוגל יעזור בשביל זה... נראה לי ששם יש את המבחר הכי גדול, במיוחד של הכלים הזולים שים לב שכמעט כל יום באתר שלהם יש הנחה אחרת, ככה שזה יכול להשתלם (נניח היום יש 30$ הנחה על מוצרים מ200$)
roeeb פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 חנות שאני לא מוותר עליה ביו יורק (קניתי שם מגבר ואפקטים), ויש 2 קומות מלאות כל טוב של יד שניה (המון וינטאג') 30th street guitar http://www.30thstreetguitars.com/
Duba פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 ליד רודיס, יש סניף של SAM-ASH, יש להם מבחר טוב של בסים חדשות/יד שניה במצב חדיש: http://maps.google.com/maps/place?cid=11065684316957338377&q=Rudy's+near+Manhattan,+New+York,+NY,+United+States&hl=en&ved=0CGYQ-gswAQ&sa=X&ei=eAiVT6frAtfu_AbLjNGzDQ יש סניף גדול של גיטר סנטר ברחוב ה14 (2 דקות הליכה מהיונין סקוור): http://maps.google.com/maps/place?q=Guitar+Center,+West+14th+Street,+Manhattan,+NY,+United+States&hl=en&cid=1885020921540031757 ברחוב ה30 (דקה הליכה מהמדיסון סקוור גארדן) יש את 30th street guitars: http://maps.google.com/maps/place?q=Guitar+Center,+West+14th+Street,+Manhattan,+NY,+United+States&hl=en&cid=1885020921540031757 שיעשה סיבוב גם בBleecker Street, יש שם כמה חנויות, כמו מאט אומנוב למשל: http://maps.google.com/maps/place?q=Matt+Umanov+Guitars,+Bleecker+Street,+New+York,+NY,+United+States&hl=en&cid=133470347194333004 ובלי קשר למוסיקה, תשלח אותו לראות משחקים של NBA בגארדן
MotiBass פורסם אפריל 23, 2012 פורסם אפריל 23, 2012 אם כבר , אז כבר, תבקש שיביא לך את הSource Audio עם הHot Hand
foofig פורסם ספטמבר 11, 2013 פורסם ספטמבר 11, 2013 מקפיץ לרגל הנסיעה שלי בשבוע הבא - טיפים והמלצות לניו יורק! על הדרך אני הולך לבקר יום אחד בליפדלפיה לכבוד הופעה של ארקטיק מאנקיז אז אם יש טיפ לשם אני גם אשמח.
Duba פורסם ספטמבר 11, 2013 פורסם ספטמבר 11, 2013 יש חנות מוסיקה מגניבה שגיליתי בנסיעה האחרונה: Main Drag Music http://maindragmusic.com/ היא נמצאת בויליאמסבורג וקל להגיע אליה ממנהטן. יש להם המוווון ציוד ודברים מפתיעים, שווה את הנסיעה. מעבר לפינה יש את החנות של Death By Audio - חברה שעושה פאזים וסינטים משוגעים לגיטרה/בס בכללי ויליאמסבורג הוא אחלה איזור עם מלא חנויות/מסעדות וכאלה - שונה לגמרי ממנהטן
GalShaya פורסם ספטמבר 12, 2013 פורסם ספטמבר 12, 2013 מאז שהשרשור נפתח רחוב 48 פחות או יותר פורק, נשאר שם הסניף של רודי'ס (שיש בו עדין את כל הבסים של רודי) אבל רוב הגיטרות עברו לסניף חדש שרודי פתח בסוהו, הוא אגב הארגנטינאי הכי ישראלי בעולם, אם תדבר איתו במשך חמש דקות יתחילו לצאת לך מילים בעברית מרוב שהוא ישראלי בהתנהגות, הוא סופר נחמד כמובן והוא באמת דואג לגיטרות שלו יפה ומחזיק ציוד מדהים. בחנות שדובה אמר לא הייתי אבל יש כמה חנויות בוויליאמסבורג שפשוט מעצבן להיכנס אליהן כי המוכרים בוייב וויליאמסבורגי נוראי, אם כבר ממש בא לך לפחות תבוא עם סקיני ג'ינס תגדל זקן ענק ותבוא עם בנדנה שקשורה במקום לא סביר ואולי תהיה לך חוויה סבירה. אני חושב שההמלצה הכי פשוטה וכנה שאני יכול לתת לך על קצה המזלג (חוץ מללכת ולהסתכל על בניינים ולקבל סחרחורת שזה תמיד נחמד) זה ללכת בחמישי בערב (או לילה?) למקום שקוראים לו Arlene's Grocery יש שם ג'אם שקוראים לו The Lesson שזה כנראה הג'אם לייב היפ הופ (או R&B, לא יודע איך לקרוא לזה) הכי טוב שיכולתי לחשוב עליו. אני לא יכול לחתום שיהיה שם מדהים כי ג'אם זה ג'אם אבל כשאני הייתי שם וכשחברים היו ושאלתי תמיד אמרו לי שהיה מדהים אז אני מניח שבד"כ זה מאוד מוצלח. מעבר לזה אם תרצה אתה יכול לדבר איתי בפרטי או משהו ואני גם יכול לתת לך את המספר האמריקאי שלי ולתת לך המלצות יותר ממוקדות בהתאם למה שאתה מחפש ולתאריכים שאתה פה. אני הולך ב27 להופעה של Atoms For Peace בברוקלין אז אם אתה עדין פה אולי תרצה גם לבדוק את זה, יש פה גם מתישהו בסנטרל פארק איזה משהו עם סטיבי וונדר וכאלה אבל לא ברור לי מה הקטע של זה לחלוטין... בהצלחה! תהנה מזה!
Duba פורסם ספטמבר 12, 2013 פורסם ספטמבר 12, 2013 בחנות שדובה אמר לא הייתי אבל יש כמה חנויות בוויליאמסבורג שפשוט מעצבן להיכנס אליהן כי המוכרים בוייב וויליאמסבורגי נוראי, אם כבר ממש בא לך לפחות תבוא עם סקיני ג'ינס תגדל זקן ענק ותבוא עם בנדנה שקשורה במקום לא סביר ואולי תהיה לך חוויה סבירה. וייב ויליאמסבורגי - היפסטרים. אם אתה רגיל אליהם מהארץ, אז אין בעיה
foofig פורסם ספטמבר 14, 2013 פורסם ספטמבר 14, 2013 תודה רבה דובה וגל! האמת שג'ם סשן לא מדבר אליי, לפחות לא בטיול הזה, גם כי אני לא כזה נגן מדהים וגם כי יחד עם החברה נעדיף דברים שיעניינו את שנינו יותר... שמעתי על Arlene's Grocery כמועדון טוב עם מוזיקה לייב אז יכול להיות שנגיע בכל זאת לדגום הופעה או משהו כזה.. לקחתי את ההמלצות לחנויות ולבי הופעות, חוץ מארקטיק מאנקיז ננסה ללכת לXX וג'ק ג'ונסון אני מגיע מה 19-28.9 גם המלצות לאוכל וברים זה טוב
Duba פורסם ספטמבר 14, 2013 פורסם ספטמבר 14, 2013 אוכל יש בשפע....באמת בשפע...עד שלא תגיע לא תבין אני יכול להמליץ לך בזריז על המבורגר טוב - חפש באינטרנט Burger Joint ואיך להגיע לשם (זה מקום שחבוי בתוך מלון במרכז מנהטן). לדעת רבים זה ההמבורגר הכי טוב בניו יורק. לגבי ברים - אני באמת לא זוכר שמות כי הייתי שיכור מדי. אם אתה במנהטן אז האיזור של גריניץ' והאוניברסיטה מפוצץ ברים וגם האיזור של הרחוב ה14 ומטה בין השדרה השלישית והראשונה
GalShaya פורסם ספטמבר 14, 2013 פורסם ספטמבר 14, 2013 בורגר ג'וינט פתחו סניף ראשון בוילאג'.... זה על 8 בין יוניברסיטי לחמישית אם אני לא טועה.... לגבי הג'אם זה לא מה שאתה חושב, אני לא מדבר על לעלות לנגן, לך להקשיב יש שם וייב מדהים. וכן כמו שדובה אומר אוכל יש בשפע ומיליון דברים, רוב הדברים הממש ממש טובים לא זולים בכלל אז אני לא יודע לגביהם אבל אני כן יכול להגיד לך שאם אתה במקרה מגיע לקלינטון היל בברוקלין יש שם את הדונאט הכי טוב בתבל במקום בשם Dough ואם אתה אוהב דונאטס זאת חוויה שמיימית...
amitk פורסם ספטמבר 15, 2013 פורסם ספטמבר 15, 2013 אני תמיד ממליץ על McSorleys Old Ale House http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g60763-d502665-Reviews-McSorleys_Old_Ale_House-New_York_City_New_York.html לכול מי שמבקר בניו יורק. אחלה בירה וגם אוכל לא רע בכלל.
JonathanLevin פורסם ספטמבר 16, 2013 פורסם ספטמבר 16, 2013 מצטער חבר'ה אבל לא נעים לי לקרוא את כל תשבוחות ההמבורגרים, התאגדנו כאן כבסיסטים, לא כאוכלי בשר.
Duba פורסם ספטמבר 16, 2013 פורסם ספטמבר 16, 2013 הבן אדם ביקש המלצות לאוכל אז הבאתי לו את מה שאני מכיר בחיי שאם הייתי מכיר מסעדות טבעוניות טובות בניו יורק הייתי ממליץ לו בכיף
GibsonLP פורסם ספטמבר 17, 2013 פורסם ספטמבר 17, 2013 לצמחוניים שבנינו (יש גם מנות טבעוניות) : http://www.hangawirestaurant.com קצת יקר אבל מסעדה מדהימה.
foofig פורסם ספטמבר 17, 2013 פורסם ספטמבר 17, 2013 מצטער חבר'ה אבל לא נעים לי לקרוא את כל תשבוחות ההמבורגרים, התאגדנו כאן כבסיסטים, לא כאוכלי בשר. האמת שזה גם ככה שירשור שהוא קצת אוף-טופיק וההמלצות שקיבלתי הן לגמרי בכיוון שאני מחפש, תודה לכלום! אם יש לך המלצה למקום צמחוני במקום תמונה של פרה מדממת זה יהיה יותר נחמד (בכלל, טקטיקות ההפחדה והאימה של הצמחונים לא עושות את העבודה לטעמי, אבל זה כבר דיון באמת אחר)
ilanonbass פורסם אוקטובר 13, 2013 פורסם אוקטובר 13, 2013 יש חנות מוסיקה מגניבה שגיליתי בנסיעה האחרונה: Main Drag Music http://maindragmusic.com/ היא נמצאת בויליאמסבורג וקל להגיע אליה ממנהטן. יש להם המוווון ציוד ודברים מפתיעים, שווה את הנסיעה. מעבר לפינה יש את החנות של Death By Audio - חברה שעושה פאזים וסינטים משוגעים לגיטרה/בס בכללי ויליאמסבורג הוא אחלה איזור עם מלא חנויות/מסעדות וכאלה - שונה לגמרי ממנהטן חנות ממש סבבה
groovis פורסם ספטמבר 19, 2014 פורסם ספטמבר 19, 2014 אני מניח שכבר היו דיונים על חנויות טובות בניו יורק, אבל אפשרות החיפוש לא עובדת אצלי עכשיו. אני טס באוקטובר למנהטן ושוקל להביא את הבס איתי לצורך מכירה\טרייד בחנויות. בס 'בוטיק' של Skjold. מאוד איכותית אבל אני מחפש 5 מיתרים או 4 אחרת.. בחיפוש ברשת מצאתי הרבה חנויות.. אבל אני מחפש המלצות ספציפיות לחנויות באזור מנהטן עם מבחר גדול של בסים ואפשרות לטריידים. וכמו כן אם אתם מכירים אתרים לפרסום הבס באמריקה זה גם יעזור(טוק בס מבקשים כסף עכשיו בשביל לפרסם הודעות למכירה..) טנקס
iBass פורסם ספטמבר 19, 2014 פורסם ספטמבר 19, 2014 החיפוש עובד מצויין http://www.ibass.co.il/forum/index.php?action=search טוקבייס תמיד חייבו כסף בשביל לפרסם מודעות, זה לא חדש.
groovis פורסם ספטמבר 19, 2014 פורסם ספטמבר 19, 2014 מקודם החיפוש לא עבד לי.. עכשיו עובד ומצאתי 2 דיונים והבנתי שרחוב 48 זה חובה. שלחתי לרודיס מייל והם לא מעוניינים בטריידים בזמן הקרוב לצערי.. מקווה שאני לא אסחב איתה סתם
RT פורסם ספטמבר 19, 2014 פורסם ספטמבר 19, 2014 ממליץ לא לקחת אותה איתך אלא אם יש קונה ספציפי שסגרת איתו. חנויות שיסכימו לטרייד יזכו אותך בסכום מגוחך. עדיף למכור אותה כאן בזול, זה עדיין יהיה יותר ממה שתקבל עבורה שם.
GalShaya פורסם ספטמבר 19, 2014 פורסם ספטמבר 19, 2014 אני עם רונן... יש חנויות שיסכימו למכור אותה בשבילך עבור עמלה אבל הם לא כלכך אוהבים בסים בוטיקיות הם יותר בקטע של וינטאג'.... תבדוק את החנות 30th street guitars וגם את Main Drag music אגב, האופציה הזאת כנראה לא תהיה רלוונטית אם אין לך מישהו פה באזור שיוכל לאסוף בשבילך את הכסף או חשבון בנק אמריקאי או משהו אבל אתה מוזמן לבדוק סלאש בשתי החנויות האלה יש לפעמים אחלה דברים.
Duba פורסם ספטמבר 20, 2014 פורסם ספטמבר 20, 2014 אין כל כך מה לחפש ב48...יש שם רק 2 חנויות עכשיו: סם אש ורודיס. לסם אש יש יד שניה אבל של דברים יותר "סטנדרטיים" כמו איבנז, ספקטור וכאלה. הכי בוטיק שלהם זה ריקנבאקר אצל רודיס, יש קומת בסים. יש גם בוטיק, תנסה אצלו. אבל קח בחשבון שזה מרכז מנהטן מה שאומר שאולי לא תקבל את המחיר שאתה רוצה עליה. אותו הסיפור בערך עם 30th street guitars תנסה גם בLudlow guitars בלואר איסט (ותאכל אצל katz, הוא מעבר לכביש, חובה!) בכל מקרה, לכל החנויות יש מייל. צור איתם קשר לפני שאתה חושב על להביא את הבס לשם
erang פורסם ספטמבר 20, 2014 פורסם ספטמבר 20, 2014 אין כל כך מה לחפש ב48...יש שם רק 2 חנויות עכשיו: סם אש ורודיס. לסם אש יש יד שניה אבל של דברים יותר "סטנדרטיים" כמו איבנז, ספקטור וכאלה. הכי בוטיק שלהם זה ריקנבאקר אצל רודיס, יש קומת בסים. יש גם בוטיק, תנסה אצלו. אבל קח בחשבון שזה מרכז מנהטן מה שאומר שאולי לא תקבל את המחיר שאתה רוצה עליה. אותו הסיפור בערך עם 30th street guitars מסכים- בכל הפעמים שהייתי שם בשנתיים האחרונות לא היה שום דבר מעניין במיוחד (חוץ מריק כחולה יפהפיה).
GalShaya פורסם ספטמבר 21, 2014 פורסם ספטמבר 21, 2014 גם סם אש כבר לא ב48 רק רודיס, אבל יש שם דברים מעניינים לפעמים אם אתה בקטע של בסים מודרניות. יש חנות קצת סודית ממש קרוב ל30th street guitars כנס ל http://www.gtrstore.com/ כתוב שם NYC Showroom זאת החנות הכי הזויה שהייתי בה בעיר, נראה כמו אחוזה של איזה חולה ציוד יותר מחנות אבל נורא נחמד שם והם סופר נחמדים ויש להם מלאי -עצום-
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.