yamarbel פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 מי הבסיסטים האהובים עליכם? אני הכי אוהב את סטינג ופול מקרטני
dncu123 פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 יש די הרבה מרכוס מילר,ויקטור ווטן,גדי לי,פלי,אולארציק,גקו פסטוריוס ובטח שחכתי כמה
lukatch פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 לא לפי שום סדר - רוג'ר גלובר (דיפ פרפל), קרול קיי, מקרטני, כריס סקווייר (יס), ג'יימס ג'יימרסון, דאק דאן, ג'ון קמפ (רנסאנס), נילס-הנינג אורסטד פדרסן, כריסטיאן מקברייד, ריי מנזארק (אני יודע שהיה אורגניסט. ועדיין), ג'ון אנטוויסל, גארי קאר, מרקוס מילר, ותיכף אני אזכר בעוד כמה. שניים מהרשימה יצא לי לפגוש (-; עריכה: מעתיק מאחרים את ג'ון ווטון (איך שכחתי אותו!) ופיטר בארדנס. אני אעשה גם רשימה קטנה של מקומיים. מיקי גבריאלוב בתקופת הצ'רצ'ילים, אלי מגן בתקופת אחרית הימים וכף התקווה הטובה, עמי פרנקל, אלון אולארצ'יק. יוראי אורון, אריה וולניץ.
tomersg פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 אני אוהב את כולם.. חוץ מווטן.. אבל אשמח להמליץ על כמה שלא הוזכרו כאן: פול ג'קסון (הד הנטרס, הרבי הנקוק) הרבי פלאוורס (דיוויד בואי, לו ריד, מלחמת העולמות) אדם קלייטון (יו-2 - שנוי במחלוקת , הרבה שונאים -אני מת עליו) לואיס ג'ונסון (האחים ג'ונסון, מייקל ג'קסון) לארי גרהם, בוטסי, ג'סטין מלדל ג'והנסון (בעיקר בק אבל עוד המון המון) סטיוארט זנדר (ג'מירוקאי המוקדמים, מארק רונסון ועוד) בארץ - יוסי פיין, גילי סמטנה, צוף פילוסוף, ערן צור. אבישי כהן.
Duba פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 מהאלה שלא הוזכרו פה: טרוור דאן (מר. באנגל, פאנטומס, טומאהוק, ג'ון זורן) בובי ווגה ג'ון פול ג'ונס (לא רק על בס, על כל דבר בערך) ג'סטין צ'נסלור (טול)
guy_ron פורסם אוגוסט 3, 2014 פורסם אוגוסט 3, 2014 ג׳ון דיקן - קווין ג׳ון וויטן - קינג קרימזון פיטר ברדנס - קאמל אלון נדל אוהד אינגר מיקי שביב
daniel_edri פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 קודם כל מיקי שביב ! אחר כך ALAIN CARON , STEVE RUDBEY , pino paladino
rondoc פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 לא לשכוח את לס קלייפול שגרם לי לנטוש את הגיטרה בגיל 14 לטובת בס
lukatch פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 @גיא רון: לא מאמין ששכחתי את ג'ון ווטון ופיטר בארדנס. כנראה שהאלצהיימר כבר מכרסם לי את המוח. מוסיף מיד לרשימה שלי.
guy_ron פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 ג׳ון דיקן - קווין ג׳ון וויטן - קינג קרימזון פיטר ברדנס - קאמל אלון נדל אוהד אינגר מיקי שביב שכחתי את ריצ'ארד סינקלייר !!!
booch פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 פול ג'קסון רוקו פרסטיה ג'רי ג'מוט ג'ון פול ג'ונס ג'ון פטיטוצ'י מרכוס מילר ווילי וויקס- מטורף עליו טים דראמונד ג'יימס ג'יימרסון בוטסי בימי ג'יימס בראון ג'ורג' פורטר ג'וניור- עננננקקק סליי סטון- באלבום FRESH הבסיסט של קרטיס מייפלד- שכחתי את שמו..? והרשימה נמשכת....
booch פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 פול ג'קסון רוקו פרסטיה ג'רי ג'מוט ג'ון פול ג'ונס ג'ון פטיטוצ'י מרכוס מילר ווילי וויקס- מטורף עליו טים דראמונד ג'יימס ג'יימרסון בוטסי בימי ג'יימס בראון ג'ורג' פורטר ג'וניור- עננננקקק סליי סטון- באלבום FRESH הבסיסט של קרטיס מייפלד- שכחתי את שמו..? והרשימה נמשכת.... אוי...שכחתי את MESHEEL N'DEGEOCELLO
TzvikMister פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 יש פה מלא בסיסטים שאני ממש אוהב ואין לי כוח להזכיר אותם שוב, אצרף לכל זה רק את דאג ווימביש (Living Color) ואת ווילבור בסקומב.
shaniom פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 נראה לי שאפשר לסכם את הכל בהמנון הבסיסטים של ויקטור ווטן *בערך את הכל,יש כמה שלא מוזכרים/מוזכרות
Jer פורסם אוגוסט 4, 2014 פורסם אוגוסט 4, 2014 גיזר באטלר (סאבאת'), סטיוארט זנדר, כריס וולסטנהולם (מיוז), אוריה דאפי, נייט ווטס (סטיבי וונדר), ולא שמתי לב אם אמרו אותו אבל גם ג'ון דיקון מקווין תמיד היה בסיסט מאוד אהוב עליי, אולי בגלל שהוא ממש לא היה מרכז תשומת הלב בלהקה האלופה הזאת. יש עוד מלא, אבל רציתי לשמור על תגובה מצומצמת
zivhackman פורסם אוגוסט 5, 2014 פורסם אוגוסט 5, 2014 מייק ראטרפורד (ג׳נסיס) פיטר גיילס (אח שלו הוא אחד המתופפים אם לא ה!) ריי שולמן (ג׳נטל ג׳יאנט) וזה בלי לחזור על כל הרשימה של אילן
erang פורסם אוגוסט 5, 2014 פורסם אוגוסט 5, 2014 מעבר לאלו שהוזכרו: פינו פאלאדינו, טל ווילקנפלד, מייקל מאנרינג (שיכול להיות די בלתי נסבל, ובכל זאת) וסטו האם. מהנייטיבז: אייל מזיג נהדר.
zoharAr פורסם אוגוסט 5, 2014 פורסם אוגוסט 5, 2014 מישהו פה שומע derrick hodge או bueniess luis travis? ומה עם adam blackstone?
dudi8 פורסם אוגוסט 5, 2014 פורסם אוגוסט 5, 2014 ג'נק גוויזדלה,טוני גריי,סטנלי קלארק,צ'ארלס מינגוס,פטרוס קלמפניס,מארק קינג,טאמאש באראבש,ריי בראון בנוסף לכל אלה שכבר אמרו פה
peleg פורסם אוגוסט 6, 2014 פורסם אוגוסט 6, 2014 לא לפי סדר כלשהו. sly stone mark adams roger waters john entwistle stu cook stuart zender fieldy les claypool troy sanders dick lovgren ryan martini michael burkett pete mccullough justin chancellor jack bruce jonas hellborg steve bailey ואחרון tony levin שלצערי לא יצא לי להיות בהופעה שהייתה לו בישראל
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.