בסונציק פורסם יולי 29, 2013 פורסם יולי 29, 2013 אני לומד בס באופן עצמי בבית אבל רק בעזרת טאבים באינטרנט. אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמראה אקורדים לבס או לתת לי אקורדים בסיסיים שהוא מכיר אני אשמח. תודה.
Hamami פורסם יולי 29, 2013 פורסם יולי 29, 2013 4 מיתרי הבס זהים ל4 מיתרי הגיטרה הנמוכים (משני המיתרים הדקים, יש להתעלם) מבחינת שמות הצלילים החל מהפתוחים ולאורך הצוואר. תוכל ללמוד אקורדים על ידי שימוש במידע של אקורדים לגיטרה. ההבדל הוא שהבס נמוכה באוקטבה. מה שגורם ללאקורדים להיות לא ברורים כשמנגנים אותם כאקורד סגור באזור הנמוך.
vaja87 פורסם יולי 31, 2013 פורסם יולי 31, 2013 העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שתיקח ספר תיאוריה, כמעט כל ספר תיאוריה בסיסי במוסיקה, ותלמד איך בונים אקורדים בסיסים(מז'ור, מינור, 7, מוקטן) מתוך סולמות, יש גם המון תרגילים, בעיקר תלמד ווקינג כמה שיותר וכך תוכל תמיד לבנות תפקידי בס טובים ופשוטים בכדי לנגן עם עוד אנשים, אני קצת מפחד שהמטרה שלך זה לנגן שירים של שלמה ארצי בפיקניקים עם הבס, ובמקרה כזה אני אומר מראש שרוב הסיכויים שזה יצא די נוראי כי כמו שאמרו פה לפני יצא לך מין בלילה לא ברורה של בסים שישגעו את כל מי שעומד סביבך, אז אל תנסה
tomersg פורסם יולי 31, 2013 פורסם יולי 31, 2013 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4410661,00.html לומדים לנגן ברשת
בסונציק פורסם אוגוסט 1, 2013 מחבר פורסם אוגוסט 1, 2013 העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שתיקח ספר תיאוריה, כמעט כל ספר תיאוריה בסיסי במוסיקה, ותלמד איך בונים אקורדים בסיסים(מז'ור, מינור, 7, מוקטן) מתוך סולמות, יש גם המון תרגילים, בעיקר תלמד ווקינג כמה שיותר וכך תוכל תמיד לבנות תפקידי בס טובים ופשוטים בכדי לנגן עם עוד אנשים, אני קצת מפחד שהמטרה שלך זה לנגן שירים של שלמה ארצי בפיקניקים עם הבס, ובמקרה כזה אני אומר מראש שרוב הסיכויים שזה יצא די נוראי כי כמו שאמרו פה לפני יצא לך מין בלילה לא ברורה של בסים שישגעו את כל מי שעומד סביבך, אז אל תנסה אל תדאג אני יותר בקטע של rhcp והדורבנים בחדר (:
vaja87 פורסם אוגוסט 16, 2013 פורסם אוגוסט 16, 2013 אז למה "אקורדים"? דווקא אלה 2 להקות עם גרובים מדהימים, מהם תלמד את הפאנק, את הגרוב, תוסיף לזה את הידע התיאורטי של סולמות מודוסים ובניית אקורדים, תנגן המון המון ווקינג(תחפש באינרטנט, לא חסר) תשלב, והופ, הפכת לבסיסט תותח, עכשיו רק נשאר לדחוף קצת טכניקה וקיבלת ידיים מכונה
בסונציק פורסם אוגוסט 16, 2013 מחבר פורסם אוגוסט 16, 2013 יש ספר תאוריה שאתה ממליץ עליו או שטוב למי שמנגן בס?
itayha פורסם אוגוסט 16, 2013 פורסם אוגוסט 16, 2013 ווקינג זו דרך טובה להכיר את הצוואר אבל רצוי להתמחות בנגינה מתווים במפתח פה (מפתח באס) ובמפתח סול (מפתח סופרן) כי אחרי שתדע לקרוא תווים תוכל בקלות להבין את כל התאוריה וליישם אותה על הבאס.
NastyaBass פורסם אוגוסט 25, 2013 פורסם אוגוסט 25, 2013 מישהו מכיר שירים טובים עם ווקינג פשוט? סטנדרטים של בלוז הם בדרך כלל עם ווק פשוט , גם בשירים של סטיבי וונדר יש ווקים מגניבים כמו ב"SIR DUKE" וב"I WISH"
lukatch פורסם אוגוסט 26, 2013 פורסם אוגוסט 26, 2013 הנה תרגיל נחמד. קח את בלו רונדו א-לה טורק של ברובק, ותוציא משמיעה את הווקינג של הבלוז (סי במול), שמתחיל ב-2:12. לא מסובך, ואם יש בעיות, תשאל ומישהו פה יחלץ אותך. http://www.youtube.com/watch?v=kc34Uj8wlmE
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.