Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

אקורדים לבס

בסונציק

Recommended Posts

פורסם

אני לומד בס באופן עצמי בבית אבל רק בעזרת טאבים באינטרנט.

אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמראה אקורדים לבס או לתת לי אקורדים בסיסיים שהוא מכיר אני אשמח.

תודה. ;)

פורסם

4 מיתרי הבס זהים ל4 מיתרי הגיטרה הנמוכים (משני המיתרים הדקים, יש להתעלם) מבחינת שמות הצלילים החל מהפתוחים ולאורך הצוואר. תוכל ללמוד אקורדים על ידי שימוש במידע של אקורדים לגיטרה.

ההבדל הוא שהבס נמוכה באוקטבה. מה שגורם ללאקורדים להיות לא ברורים כשמנגנים אותם כאקורד סגור באזור הנמוך.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שתיקח ספר תיאוריה, כמעט כל ספר תיאוריה בסיסי במוסיקה, ותלמד איך בונים אקורדים בסיסים(מז'ור, מינור, 7, מוקטן) מתוך סולמות, יש גם המון תרגילים, בעיקר תלמד ווקינג כמה שיותר וכך תוכל תמיד לבנות תפקידי בס טובים ופשוטים בכדי לנגן עם עוד אנשים, אני קצת מפחד שהמטרה שלך זה לנגן שירים של שלמה ארצי בפיקניקים עם הבס, ובמקרה כזה אני אומר מראש שרוב הסיכויים שזה יצא די נוראי כי כמו שאמרו פה לפני יצא לך מין בלילה לא ברורה של בסים שישגעו את כל מי שעומד סביבך, אז אל תנסה:)

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שתיקח ספר תיאוריה, כמעט כל ספר תיאוריה בסיסי במוסיקה, ותלמד איך בונים אקורדים בסיסים(מז'ור, מינור, 7, מוקטן) מתוך סולמות, יש גם המון תרגילים, בעיקר תלמד ווקינג כמה שיותר וכך תוכל תמיד לבנות תפקידי בס טובים ופשוטים בכדי לנגן עם עוד אנשים, אני קצת מפחד שהמטרה שלך זה לנגן שירים של שלמה ארצי בפיקניקים עם הבס, ובמקרה כזה אני אומר מראש שרוב הסיכויים שזה יצא די נוראי כי כמו שאמרו פה לפני יצא לך מין בלילה לא ברורה של בסים שישגעו את כל מי שעומד סביבך, אז אל תנסה:)

אל תדאג אני יותר בקטע של rhcp והדורבנים בחדר (:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אז למה "אקורדים"?:)

דווקא אלה 2 להקות עם גרובים מדהימים, מהם תלמד את הפאנק, את הגרוב, תוסיף לזה את הידע התיאורטי של סולמות מודוסים ובניית אקורדים, תנגן המון המון ווקינג(תחפש באינרטנט, לא חסר) תשלב, והופ, הפכת לבסיסט תותח, עכשיו רק נשאר לדחוף קצת טכניקה וקיבלת ידיים מכונה

פורסם

ווקינג זו דרך טובה להכיר את הצוואר אבל רצוי להתמחות בנגינה מתווים במפתח פה (מפתח באס) ובמפתח סול (מפתח סופרן) כי אחרי שתדע לקרוא תווים תוכל בקלות להבין את כל התאוריה וליישם אותה על הבאס.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מכיר שירים טובים עם ווקינג פשוט?

סטנדרטים של בלוז הם בדרך כלל עם ווק פשוט , גם בשירים של סטיבי וונדר יש ווקים מגניבים כמו ב"SIR DUKE" וב"I WISH"

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...