tomersg פורסם אוקטובר 14, 2012 פורסם אוקטובר 14, 2012 גיבסון במתקפת השקות. אבל הפעם תיכנון חדש. http://www.notreble.com/buzz/2012/10/13/gibson-unveils-new-eb-bass/ http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Bass/Gibson-USA/EB-Bass.aspx למרות תגובות שליליות של כמה, אני לא ממש בטוח שהדגם הזה לא יכול להיות סוג של להיט, למרות המחיר הגבוה. (אך נראה שחלקים משובחים כמו הגשר, הפיקאפים והמפתחות למשל. ) יש שם משהו וינטאג'י ששואב (מעתיק?) מכמה קלאסיקות במקביל כמו פנדר, ריקנבקר, מוסריט וכמובן גיבסון. מספיק רוק סטאר אחד או שניים
Duba פורסם אוקטובר 14, 2012 פורסם אוקטובר 14, 2012 מסכנים גיבסון. כל כך רוצים להצליח בשוק הבסים כמו פנדר, אז הם עושים מלא שטויות (כולל להעתיק מפנדר עצמם). 60 שנה כבר לא הולך להם, לא הגיע הזמן לוותר?
Buri פורסם אוקטובר 14, 2012 פורסם אוקטובר 14, 2012 מבחינתי היו להן 2 הצלחות, הת'אנדרבירד והגרבר. שתיהן היו מאוד מוצלחות והת'אנדבירד היא הבס שאני הכי מצטער (טוב השנייה שאני הכי מצטער לגביה) שמכרתי בהתפרצות האחרונה שלי. אם גיבסון ממש רוצים להצליח בתחום הזה שפשוט ימשיכו להוציא סדרות יותר שונות/מוזלות של 2 הבסים האלו ולא דרך אפיפון, למרות שהת'נדר של אפיפיון מצויינת גם היא ובזה זה נגמר, למה להמשיך להוציא עוד דברים מזעזעים כאלו?, לא ברור לי.
TOMASH פורסם אוקטובר 14, 2012 פורסם אוקטובר 14, 2012 לטעמי , אם יש בס אחת מעל כולן מגיבסון , זאת הלספול סיגנצ'ר משנות השבעים , אחח איזה סאונד , יחיד ומיוחד , הג'אק קאסידי קרובה , אבל לא בדיוק.
YanivShalev פורסם אוקטובר 15, 2012 פורסם אוקטובר 15, 2012 אני לא מבין למה הם מתעקשים ליצור בס 34" עם נקודת חיבור לרצועה בשריג 15. זה מתכון בטוח לנק דייב במימדים האלה וזה מרחיק את שריגים 1-3 עוד כמה סנטימטרים חשובים מיד שמאל. פשוט נבצר מבינתי. ואני חושב שהיא דוקא נראית טוב, אבל התכנון לדעתי לקוי
lukatch פורסם אוקטובר 15, 2012 פורסם אוקטובר 15, 2012 כן, בס גיבסון בלי נק דייב היא לא גיבסון. מסורת זה מסורת, וגם אם העיצוב מאוד פנדר/מיוזיקמן, צריך לשמור על הנק-דייב. ומישהו כבר כתב איפשהו ש-EB הפעם זה "ארני בול"... בגלל הפיקאפים כמובן.
Duba פורסם אוקטובר 18, 2012 פורסם אוקטובר 18, 2012 אם גיבסון ממש רוצים להצליח בתחום הזה שפשוט ימשיכו להוציא סדרות יותר שונות/מוזלות של 2 הבסים האלו ולא דרך אפיפון, למרות שהת'נדר של אפיפיון מצויינת גם היא ובזה זה נגמר, למה להמשיך להוציא עוד דברים מזעזעים כאלו?, לא ברור לי. רק דיברת ותראה מה הם הוציאו: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Bass/Gibson-USA/Thunderbird-Studio-Non-Reverse-Bass.aspx
lukatch פורסם אוקטובר 18, 2012 פורסם אוקטובר 18, 2012 על הנון-ריוורס הם הודיעו קודם, לפני ה-EB. לא ממש ריאישיו, יותר מחווה מעודכנת של הנון-ריוורס הישנה. פיקאפים TB Plus, חלקי מתכת שחורים, גשר 3-פוינט (משום מה אספני גיבסון אוהבים להשמיץ אותו), סידור כפתורים אחר, טיונרים בני זמננו. לדעתי בפלהאם בלו היא יותר יפה.
tomersg פורסם אוקטובר 18, 2012 מחבר פורסם אוקטובר 18, 2012 לדעתי התנדר בירד נון רברס מכוערות ברמות. אבל עניין של טעם..
lukatch פורסם אוקטובר 18, 2012 פורסם אוקטובר 18, 2012 זה מקרה מעגלי שבו גיטרה היא כל כך מכוערת, שזה ממש יפה.
Pixels פורסם אוקטובר 18, 2012 פורסם אוקטובר 18, 2012 זה מקרה מעגלי שבו גיטרה היא כל כך מכוערת, שזה ממש יפה. כמו הריקנבקר
lukatch פורסם אוקטובר 19, 2012 פורסם אוקטובר 19, 2012 הלו תיזהר שם... להיפך, ריקנבקר היא בס שהרבה אנשים ניגנו עליה בגלל שהיא נראית כל כך מדהימה, למרות שלא השתגעו על הסאונד. מוטי דיכנה, למשל.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.