ntnelos פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 שלום לכולם! אני מחפש המלצה לאוזניות in ear טובות להופעות (מוניטור) אשמח לדעת עם מה אתם משתמשים חשוב לי הנוחות שלא יציקו לי באוזניים אחרי שעה נגינה וחשוב לי צליל בס טוב. תודה
BullHorn פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 יש דיון ב HEAD-FI עם רשימה של מעל 200 אוזניות בטווח מחירים מ 3 דולר עד 3000 דולר. המבחר עצום, כל פעם שניסיתי למצוא את האוזניה, מצאתי את עצמי חופר בין מאות דגמים שונים ולכל דגם, על כל נקודה חיובית, תמיד יוסיפו משהו שלילי בסגנון "האוזניות נשמעות מדהים אבל בתדר 219.52HZ יש משהו שמפריע לי. והם גם ממש נוחות אבל לא מתאימות ל X Y Z". בקיצור, אני גם צריך עזרה.
groovis פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 באוזניות In ear(ובעיקר למוניטור להופעות) אני פחות מבין, באוזניות אחרות אני מומחה (: מה התקציב שלך בערך? היו לי sennheiser cx300 בסביבות 220-250 שקל והן היו נחמדות, אטימה מעולה אבל הבאסים "מפוצצים" מדי, הרבה אנשים מתלהבים מזה אבל זה גרוע בשבילי כי אני אודיופיל בכל הקשור לאוזניות.. בתקציב נמוך של 300 עד 500 אני ממליץ יותר על האוזניות הזולות של shure מדגמי SE. נוחות מאוד והחברה ידועה בקרב המוזיקאים בהופעות בעיקר. האוזניות אין איר הכי טובות למחיר שראיתי בבאג אלו הEtymotic Research MC5 בסביבות 300(בטח באמזון-איביי בהרבה פחות) אם יש לך תקציב יותר גבוה אפשר לשקול Ultimate Ears מדגמי הVI או בתקציב גבוה TripleFi10 שאלו האוזניות אין איר עד 1500 שקל הכי טובות ששמעתי, אבל עוד פעם לא יודע איך אלו יתפקדו להופעה.. אני מדבר מניסיון של האזנה באוטובוסים בעיקר. BullHorn:אני בדיוק הייתי עם הבעיה שלך, אוזניות של AKG\Sennheiser\Grado ב300 שקל לא עשו לי את זה. אחר כך עברתי לAKG K701 יקרות מאוד+מגבר אוזניות בסיסי. הן היו מדהימות למוזיקה קלאסית אבל חסרות בסים בצורה נוראית.. בגלל שאני מקשיב עם אוזניות 5+ שעות ביום החלטתי להשקיע(או כמו שההורים וחברים אומרים"לבזבז") כמה משכורות שלי ולקנות Sennheiser HD800 ומגבר אוזניות מנורות+ממיר דיגיטלי לאנלוגי: DAC. עכשיו כבר אין לי לאיפה לשאוף יותר בנוגע לאוזניות
tomersg פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 השאלה שמעניינת אותי זה איך מחברים אותם בהופעה? ואיך זזים עם זה אם זה לא אלחוטי, ואיך נמנעים מאיזה פידבק שטכנאי דפוק מייצר בטעות או שלא?
BullHorn פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 המחיר של Sennheiser CX300/CX300-II הוא מתחת ל-150. ובכלל, הייתי מתרחק מדגמי Sennheiser בגלל כמות זיופים עצומה. אני כרגע משתמש ב AKG K240 ו Sony MDR-7509 לעריכה ומיקס. קניתי גם Ultrasone Pro 900 להאזנה כללית (בס מדהים, בעיקר לרגאיי/היפ-היפ/טראנס אבל אני גם מרוצה מרוק ומטאל). מה שנשמע לי טוב באוזניות המוניטור, נשמעות טוב כפליים ב Ultrasone. יש לי גם מגבר אבל נדיר שאני משתמש בו כי ה Source שלי הוא כרטיס קול USB עם יציאה בהספק יחסית גבוהה. אני עם תומר, איך באמת כל הרעיון עובד עם אוזניות לא-אלחוטיות?
yosiwin פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 אותי דווקא מעניינת השאלה האחרת של תומר: "ואיך נמנעים מאיזה פידבק שטכנאי דפוק מייצר בטעות או שלא" יש פה פתח להתרחשויות ממש "מעניינות"
BullHorn פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 כשאני שומע מוסיקה באוזניות, הווליום של התדרים הגבוהים לעולם לא יעבור רמת האזנה "בריאה". זה כל הרעיון של IEM, לשמוע מיקס הרבה יותר שקט. מה שנחמד, אתה גם לא חייב לשמוע את כולם בצורה זהה. מבחינתי, מספיק לשמוע טוב את המתופף ואת עצמי. קצת מהגיטרה והזמר זה בונוס.
navekeinan פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 משתמשים בזה כדי לשמוע את עצמך ? חשבתי שזה בשביל מטרונום
SL פורסם ספטמבר 6, 2012 פורסם ספטמבר 6, 2012 אני גם עם סנהייזר. בהתחלה היה לי קשה עם הבס החזק שלהם, היום אני לא יכול בלי
IshaiEig פורסם ספטמבר 7, 2012 פורסם ספטמבר 7, 2012 חזרה לשאלה הראשונה.... באזניות in ear להופעות הכלל הוא לא להתפשר על איכות. גם אני חשבתי בזמנו שאסתדר עם הcx300 אבל העניין הוא כזה: הרעיון באזניות האלה הוא לתת לנגן בידוד מ-ל-א של רעשים מבחוץ תוך שילוב של חוויית סאונד מדוייקת ואיכותית.אזניה מותאמת אישית תבטיח בידוד מלא של רעש ודרייברים ישר לתוך תעלת האוזן.השילוב הזה מרשה לנגן להשאיר את כפתור הווליום במגבר שבחגורה במצב נמוך שבו המיקס עדיין נשמע טוב אבל אין סכנה לרעשים ופיקים. וסת הווליום בחגורה זו התחנה האחרונה לפני האוזן שלך וזה גם מה שיציל אותך בפידבקים. בחיים אל תתחבר ישירות ליציאה של קונסולה עם זוג אזניות..לך תדע מי ישחק עם הכפתור gain או איזה זמר יכסה פתאום את המיקרופון עם היד...אם אין ברירה וכבר בחאווה אז לפחות תשרשר איזה קומפרסור/לימיטר באמצע שתמזער נזקים. כולם ממליצים על ultimate ears אז הייתי מציע שתבדוק אותם. זה יקר,אבל יותר יקר לאבד את השמיעה
lior88 פורסם ספטמבר 7, 2012 פורסם ספטמבר 7, 2012 לי יש את shure e-2c(לא יודע איך הן נקראות היום) כבר איזה 7 שנים. אני לא חושב שיש לי משו אחר שהחזיק שבע שנים...
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.