Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

קליפ שישאיר אתכם עם פה פעור

lior88

Recommended Posts

פורסם

נתקלתי בלינק אצל חבר, ראיתי בערך 100 פעם והתחלתי להעביר לכל מי שנמצא לידי וכולם פשוט השתגעו מזה

טריו פשוט מטומטם עם סולן שנשמע כמו סטיבי בלבן..

אם אהבתם מציע לבדוק את שאר מעט הקטעים שיש שם- קאבר לבריטני וליידי גאגא ועוד כמה

פורסם

אני ממש לא אהבתי. הם נגנים מעולים ומוסיקליים מאוד, אבל הם יוצרים מישמש לא ברור בין היפהופ קליל לבין פיוז'ן סטייל טרייבל טק, עם קיקים לא קשורים שרק פוגעים בזרימה של השיר והתחכמויות מיותרות.

אני אוהב מוסיקה מורכבת וגרובית, אוהב רוק מתקדם ופיוז'ן הארד קור, אבל הם יצרו משהו מאוד לא הומוגני וזורם.

בהחלט יש להם את זה, וברגע שהם יתפסו קו ברור, הם יישמעו יותר טוב לאוזניי

פורסם

אני אומר - שיעשו מה שהם רוצים, נגנים פצצה ואני לא יודע למה הם עושים בכלל קאברים ליוטיוב

במקום לתת בראש בדבר האמיתי.

אבל למה הבסיסט הזה לא מוריד את העורב שמת לו על הראש?

פורסם

אני ממש לא אהבתי. הם נגנים מעולים ומוסיקליים מאוד, אבל הם יוצרים מישמש לא ברור בין היפהופ קליל לבין פיוז'ן סטייל טרייבל טק, עם קיקים לא קשורים שרק פוגעים בזרימה של השיר והתחכמויות מיותרות.

אני אוהב מוסיקה מורכבת וגרובית, אוהב רוק מתקדם ופיוז'ן הארד קור, אבל הם יצרו משהו מאוד לא הומוגני וזורם.

מקרה הכי יפה של טעם וריח(:

הכוך המוזיקלי שהם יוצרים זה בדיוק מה שגרם לכולם לומר "וואו איזה מגניב".

מה גם שהקו שלהם לא יכל להיות ברור יותר, הם מאוד ממוקדים על איך שהם רוצים להשמע- תן הקשבה לשאר הקטעים, אפילו יש שם קטע מקורי שנשמע בדיוק ככה

פורסם

מסכים איתך

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...