GalShaya פורסם יולי 21, 2011 פורסם יולי 21, 2011 נזכרתי שלפורום הזה יש עניין עם פוטפרינטס, אני חושב שפורסמו פה כבר שני תיעודים של חברי פורום מנגנים אותו, אז גם אני שם ידי בפרה הקדושה, הקלטתי בעזרת זום H4n איזה ג'אם שניגנתי בו בחאנל'ה בירושלים וכשחשבתי על זה אני לא נוהג להעלות לפה קטעי נגינה (בעיקר בשל שמירה על פרטיות שאר הנגנים שמנגנים איתי שלאו דווקא תמיד רוצים הקלטות מפוזרות באינטרנט). בקיצור זה הוקלט בג'אם בהקלטת שטח ואני יכול לתת הרבה תרוצים אבל פשוט תנו בי אני אשמח לביקורת מכל סוג.... הנגנים מפורטים באתר עצמו ואני על קונטרהבס ומגבר טרייס אליוט גדול ומגושם. באותה הזדמנות אני אנצל לספר שאם נהנתם מהפסנתרן פה אני והוא מנגנים יום שני הקרוב ה25 בחאנל'ה ירושלים בתוספת עוד 2 מוזיקאים מעולים ואם מישהו רוצה פרטים מדויקים דברו איתי.
RT פורסם יולי 22, 2011 פורסם יולי 22, 2011 מצוין, אהבתי מאד. עזוב אותך מביקורות על השטויות הקטנות, זה ג'אם על כל מה שמשתמע. אחלה נגינה, אחלה גרוב, יופי של סולו בס(!), הקשבה ודינמיקה... אולי רק איזה 2 סטירות קלות (כמו אלה של הרב עובדיה כשהוא אוהב מישהו) למתופף שירגיע טיפה והכל יישב נפלא.
GalShaya פורסם יולי 22, 2011 מחבר פורסם יולי 22, 2011 תודה על התגובות אני שמח שאהבתם ואני מסכים איתך רונן, כמו שאמרת, ג'אם...
Yarden_2Y פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 וואו זה היה מדהים! נגנים ברמה גבוהה מאוד אחלה סולו בס ונגינה לכל אורך הקטע! אני ממש נהנתי לרגעים שחכתי שאני שומע ג'אם, זה מאוד מתואם ויש כימיה בין הנגנים. קטעים כאלה נותנים לי מוטיבציה נ.ב:מודה באשמה לגבי Footprints האמת שזה גם הסטאנדארט הראשון שלמדתי
Danny פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 מצויין! הפסנתרן ממש טוב והנגינה של כולם יושבת מעולה אחד עם השני וזה עוד ג'אם... יצא אחלה.
GalShaya פורסם יולי 23, 2011 מחבר פורסם יולי 23, 2011 תודה רבה דני וירדן על התגובות, אני שמח שאתם נהנים מהמוזיקה. ואגב פוטפרינטס. אם כבר מדברים עליו פעם פסנתרן שניגנתי איתו הרבה אמר לי שבB הוא מנגן במקום המקור שני II-V מגניבים מאוד וזה אחלה דבר אפילו סתם כדי לחשוב על הסאונד הזה באלתור (בדו מינור) הB יהיה F#-7|B7|D-7b5|G7 זה יוצא מגניב, שווה לנסות.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.