BullHorn פורסם יולי 20, 2011 פורסם יולי 20, 2011 אני מעדיף סאונד של פרסיז'ן עם מפרט אבל אני די גרוע איתו אז משתמש באצבעות במקום...
dimad פורסם יולי 21, 2011 פורסם יולי 21, 2011 יאללה נצל"ש לשירים מגניבים שכיף לנגן עם מפרט: אני מת על כל האלבומים שלהם, לדעתי דוגמא נורא מוצלחת לפרסישן+מפרט ברוק גם זה אחלה ליין למפרט למרות שהוא משתמש בג'אז (blasphemy!)
tomersg פורסם יולי 21, 2011 פורסם יולי 21, 2011 וואי דימה תודה! מלא זמן חיפשתי את השיר הזה של הקלירס. זכרתי רק את הבייסליין ולא היה לי מושג מי הלהקה וכל אחד ששאלתי אותו אחרי שניגנתי את הריף הזה, לא היה לו מושג...חח. כנראה רק בסיסטים מבינים. ואין כמו פאנק רוק עם פרסיז'ן ומפרט. כיף אדיר.
dimad פורסם יולי 21, 2011 פורסם יולי 21, 2011 ואין כמו פאנק רוק עם פרסיז'ן ומפרט. כיף אדיר. +1 אחת הסיבות שיש לי פרסישן חמישייה. הרבה מהלהקות שאני אוהב מנגנות בחצי טון למטה ובגלל שיש לי רק באס אחת ( ) ואין לי סבלנות לכוון כל הזמן אז אני מנגן קצת כמו חורני את הEB על המיתר הנמוך
tomersg פורסם יולי 21, 2011 פורסם יולי 21, 2011 לי יש די טיונר.. והנה בסקאבר לשיר שדימה מצא לי, קריפי ומשעשע ומנגן מצויין אז בא לי לשתף.
foofig פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 סאונד קלאסי של פרסיג'ן ומפרט היה בguns and roses, אצל duff mckagan, שאח"כ קיבל גם פרסיג'ן סיגנצ'ר על שמו... פה הוא ספציפית לא מנגן על פנדר, אבל עם מפרט - (והליין בס בפתיחה מצויין)
tomersg פורסם יולי 23, 2011 פורסם יולי 23, 2011 אני אוהב מאוד את דאף ואת הסאונד שלו. תכלס הבס שלו נקראת ג'ז בס ספיישל, שיוצרה ביפן בשנות ה 80 וכעת הסיגנצ'ר על שמו מיוצר במקסיקו. זו אכן יותר פרסיז'ן מג'ז - הגוף דומה לפרסיז'ן, אבל בלי פיקגארד, עם פיקאפ ג'ז ליד הגשר וצוואר סטייל ג'ז בס. כמו כן יש בה כפתור טון מיוחד עם מעגל שנקרא TBX שבצד אחד סוגר את הטון כמו כפתור טון רגיל ובצד השני מגביר תדרים גבוהים, בשונה מכפתור טון רגיל. בסיגנצ'ר אין המעגל הזה אאל"ט. בכל אופן - הסאונד מצויין לטעמי, אבל זה לא סאונד קלאסי של פרסיז'ן עם מפרט. מאוד קרוב. סתם קטנוני מצידי.. אבל בכל מקרה יש מצב סביר מאוד שהוא השתמש באולפן בפרסיז'ן ישנה, כמו שכל כך רבים עושים.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.