JonathanLevin פורסם יולי 6, 2011 פורסם יולי 6, 2011 אז ככה, יש לי איזה אודישן לסדנא ברימון מחר ואני צריך פלייבקים שילוו אותי בשירים שאני מנגן. אז השאלה שלי היא כזו - איך אני הופך את השיר המקורי לפלייבק שאין בו בסים? באיזה תוכנות אפשר להשתמש?
JonathanLevin פורסם יולי 7, 2011 מחבר פורסם יולי 7, 2011 עזרה בבקשה? מישהו יכול לפחות להגיד לי איך אני מעביר לדיסק/דיסק או קי קובץ של בנד אין א בוקס מומר כך שאפשר יהיה לשמוע אותו כקובץ WMP או משהו?
BullHorn פורסם יולי 7, 2011 פורסם יולי 7, 2011 אין אפשרות לקחת שיר (קובץ MP3 או אחר) ולהוציא ממנו את הבס. כל הכלים על טראק אחד. אפשר להנמיך אותו ע"י הנמכה של התדרים הרלוונטיים אבל אני די בטוח שזה ישמע רע. לא מכיר בנד אין א בוקס אבל מה שאתה רוצה לעשות זה ENCODE או EXPORT לקובץ MP3 או WAV, תנסה למצוא...
JonathanLevin פורסם יולי 7, 2011 מחבר פורסם יולי 7, 2011 העיקר שיש תגובה, תודה (: בנד אין א בוקס זו תוכנה שמשמשת בעיקר לסטאנדארטים של ג'אז וזה מה שאני צריך. אני צריך פלייבק (אפילו כרגע מצדי שיהיה עם בסים, זה עדיף מכלום) לשירים Donna Lee של מיילס דייוויס/צ'ארלי פרקר וThe Shadow of Your Smile. העניין הוא שבדרך כלל לסטאנדארטי ג'אז שכאלה יש סרטונים ביוטיוב שנקראים PLAY ALONG ונותנים ליווי של השירים כך שאפשר לעשות עליהם סולו ומנגינה, שזה בערך מה שאני צריך, רק הבעיה שלשדואו דווקא אין כזה ולדונה לי יש רק במהירות המקורית של 240 BPM, שקצת קשה לי לאלתר עליה. אם הייתי יכול להשתמש בקבצים של הבנד אין א בוקס הייתי יכול לקבוע מהירות ולסדר את זה לפי איך שאני רוצה, מה גם שאת שדואו אני לא מנגן בסולם הרגיל ובבנד אין א בוקס אפשר להסתדר עם זה. איך אני עושה ENCODE או EXPORT כאלה?
BullHorn פורסם יולי 7, 2011 פורסם יולי 7, 2011 כמו שאמרתי קודם, אין לי מושג מה זה בנד אין א בוקס, אני משתמש בנואנדו/קיובייס. מה שאתה רוצה לעשות אפשר לעשות בקלות עם התוכנה החינמית AUDACITY http://audacity.googlecode.com/files/audacity-win-unicode-1.3.13.exe תפעיל את התוכנה, תעשה IMPORT לקובץ MP3 שאותו אתה רוצה לערוך/לשנות, למעלה תלחץ על EFFECT ותבחר באפקט הרצוי (אם זה CHANGE TEMPO כדי לשנות את המהירות או CHANGE PITCH כדי לשנות את הסולם). בסוף העריכה, תלחץ FILE ואז EXPORT. כדי לעשות EXPORT בצורת MP3 אתה צריך להתעסק עם זה קצת יותר אז בנתיים תשתמש בקודק אחר כמו WAV או FLAC או מה-שזה-לא-יהיה ופעם הבאה שיש לך אודישן חשוב תשאל שאלות כמה ימים מראש -עריכה: לא יכול להבטיח לך שזה יצא טוב כי לא השתמשתי בתוכנה הזאת מעל לשנה אבל אם תוכנה כזאת מסכנה יכולה לעשות את זה אז תהיה בטוח שגם התוכנה שלך יכולה, רק צריך לגלות איך.
RT פורסם יולי 7, 2011 פורסם יולי 7, 2011 אם הבנתי נכון: קובץ סטנדרטי של BIAB הוא קובץ MIDI. כדי לנגן אותו צריך סוג כלשהו של sound module למשל כזה שכלול היום בכל כרטיס קול. כדי להפוך קובץ מידי לקובץ אודיו אתה צריך לנגן את הקובץ ובו בזמן להקליט אותו לתוכנה המקליטה אודיו. באופן מעשי זה לחבר את היציאה של כרטיס הקול לכניסה של ה Line In והפעלת 2 התוכנות במקביל, על אותו כרטיס קול - אלא אם יש לך יותר מכרטיס אחד. אני לא בטוח שזה אפשרי. אם יש לך מחשב רגיל וגם laptop אתה יכול להקליט ממחשב למחשב. מקוה שיצא מובן.
JonathanLevin פורסם יולי 7, 2011 מחבר פורסם יולי 7, 2011 דוד, אני חב לך את חיי! תודה גם לך רונן על ההצעה, אך אין לי לא כרטיס קול מקצועי ולא לפטופ, למען האמת יש לי בסך הכל מחשב אחד ואין לי גם ממש עם מה לחבר את מה שאמרת O: עכשיו רק נשארה הבעיה הקטנה של למצוא Play Along לשדואו אוף יור סמייל ומשם אני אסתדר X:
Buri פורסם יולי 7, 2011 פורסם יולי 7, 2011 תכתוב ביו טיוב Shadow of you smile בצירוף המילים : Instrumental karaoke play along Playback לכל אחד מהצירופים האלו יש סירטונים, נמענתי מלשים אותם פה כי יש המון גירסאות החל מקני ג'י ועד לברברה סטרייסנד, תכנס ותמצא את מה שמתאים לך.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.