Katush פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 היי . אני בתקופה מטורפת של אהבת ג'אקו. כל היום אני שומע שירים שלו. שמעתי את Amerika ולמדתי את זה במהלך הימים האחרונים. את POT אני גם יודע,ואת Continuum ו Come On Come Over אני עדיין לומד ומשפר. גם את The Chicken,אבל כאילו שזה משנה. אז אם מישהו מכיר שירים טובים של ג'אקו,גרוביים או שקטים(למען האמת העדפה לשקטים),מעניינים וכיפיים: בבקשה תפרסמו פה. תודה רבה .
baas פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 מעדיף שירים רגועים? ג'אקו ניגן בס באלבומים של ג'וני מיטשל: Don Juan's Reckless Daughter Mingus Shadows and Light גם השירים רגועים ושקטים בעיקרם, וגם התפקידים, שמלווים זמרת במקום לדפוק בראש.
tomersg פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 ו- Hejira עם ג׳וני מיטשל גם. העבודה הכי טובה שלו לטעמי. ואת וותר ריפורט חרשת כבר?
Katush פורסם מאי 31, 2011 מחבר פורסם מאי 31, 2011 וותר ריפורט לא ממש. אני לא כל כך שומע אותם למען האמת(לא כי אני לא אוהב..לא יודע למה אני לא שומע אותם). ואין עוד שירים רגועים של ג'אקו עצמו? אוליי אפילו קטעי סולו רגועים שלו כמו POT ו Amerika?
baas פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 אני לא כל כך שומע אותם למען האמת(לא כי אני לא אוהב..לא יודע למה אני לא שומע אותם). זה שאתה לא אוהב אותם זו הסיבה שאתה לא שומע אותם - סיבה מוצדקת מאוד אם תשאל אותי תומר - בדיקה בויקיפדיה מעלה שג'אקו היה אחד משלושה בסיסטים שהקליטו באלבום hejira. אם זה מעניין אותך (וגם אותך קאטוש) אז רשום שם קרדיט לבסיסטים לפי שירים באלבום.
tomersg פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 כן ידוע וכולם מעולים ועדיין לדעתי מה שהוא עושה שם זה הבסט שלו.
Katush פורסם מאי 31, 2011 מחבר פורסם מאי 31, 2011 baas,אני כנראה לא רשמתי את זה נכון. אני לא שומע אותם בלי שום סיבה. אני שמעתי עד עכשיו רק שיר אחד שלהם שפשוט פחות התלהבתי ממנו. בגלל זה לא בדקתי שירים שלהם. כנראה לא התנסחתי טוב ורשמתי שאני פשוט לא אוהב אותם,סתם טעות. יש לכם שירים שלהם שאתם ממליצים עליהם? ואני אבדוק את השירים שעם ג'וני מיטשל..תודה .
baas פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 לא, האמת שאתה התנסחת נכון ואני קראתי לא נכון...עכשיו אני רואה. לא נורא
tom פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 bright size life מתוך האלבום בעל אותו שם. זה אלבום של pat metheny שיצא ב- 1976 , אם אני לא טועה הוא היה אז בן 21 וג'קו היה בן 25. אחד האלבומים האוהבים עלי בהשתתפות ג'קו, והקטע הזה ספציפי הוא בעיני אחד הקטעים הטובים של ג'קו אם לא ה... אני לא הצלחתי למצוא את הקטע המקורי ביוטיוב אבל יש קאוורים של נגנים מכובדים ביותר. חיפשתי אחר האלבום הרבה זמן בחנויות שונות, עד שבסוף ביקשתי שיזמינו לי אותו במיוחד.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.