sladebass פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 היי, רציתי להחליף פיקאפים לבס שלי כדי לשפר את הסאונד חשבתי על 3 פיקאפים: http://www.seymourduncan.com/products/basslines/cutting-edge-1/stkj2_hot_for_j/ פיקאפ של סימור-דאנקן, מתאים לסגנונות שלי וקראתי שזה פיקאפ מעולה http://www.guitarcenter.com/Fender-Custom-Shop--60s-J-Bass-Pickup-Set-100574599-i1127532.gc פיקאפ של פנדר http://www.guitarcenter.com/Bartolini-9J1-Jazz-Bass-Pickup-Set-102089570-i1820297.gc פיקאפ של בארטוליני יש לי פנדר ג'אז מקסי' ורציתי לשפר את הסאונד כי אין לי אפשרות לקנות אחת אחרת. האם בכלל שווה לי להחליף, להישאר עם הפיקאפ המקורי או לקחת חדש. אם אתם מוצאים משהו יותר טוב תראו לי. תודה
lukatch פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 אם תכתוב קצת מה בדיוק הסגנון שלך, אולי יהיה יותר קל להמליץ לך על פיקאפים. שלושת הפיקאפים שאתה חושב עליהם קיבלו הרבה ביקורות מצוינות ברשת. למרות שאני באופן אישי לא אוהב את הפנדר קסטופ שופ 60s (הם לא דומים בכלום לפיקאפים 60s אמיתיים, הרבה היי-מיד ומעט מדי עומק). החלפת פיקאפים היא דרך פשוטה וטובה ולא מאוד יקרה לשדרג פנדר מקסיקאיות ולדייק אותן לסאונד שאתה רוצה להוציא.
sladebass פורסם מאי 28, 2011 מחבר פורסם מאי 28, 2011 קודם תודה על העזרה הסגנונות שלי זה בעיקר: רוק כבד, Fאנק רוק, פאנק רוק, ממש קצת מטאל, גראנג' סטייל פארל ג'אם ונירבנה ושיתאים לסאונד טוב לסלאפ. זהו בעיקרון
lukatch פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 הבנתי. אתה מחפש פיקאפ עם סאונד לא-וינטג'י ובלי הרבה מידריינג'. הייתי מהמר על הברטוליני.
sladebass פורסם מאי 28, 2011 מחבר פורסם מאי 28, 2011 רציתי להגיד שאני לא מבין גדול במושגים אז אין לי מושג מה זה אומר וינטג' ומידריינג' ואם אתה מכיר פיקאפ יותר טוב אז תגיד ובאמת יהיה שינוי סאונד מורגש עם הפיקאפ החדש?
yasqul פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 היי היתה לי פנדר מקסיקנית וגם החלפתי לה פיקאפים לבארטוליני והיה שינוי משמעותי אבל לך ההיתי ממליץ את הduncan ה3 או ה2 בשל בסגנון הבארטוליני פחות אגרסיבים אבל לי אישית הם יותר התאימו בקיצור שניהם אחלה רק שבדאנקן יש יותר טחינה
RT פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 לדימרציו יש פיקאפים מצוינים ולא יקרים יחסית. הם על הצד היותר אגרסיבי עם output גבוה וגם בנויים split coil - שקטים (ללא hum).
tomersg פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 פיקאפים זה סוג של הימור.. יש לי נסיון טוב עם סיימור דאנקן - אבל ה STK2 לא היו בבעלותי, רק שמעתי על בס אחרת של חבר. הם אחלה פיקאפים. היו לי ברטוליני בעבר, לא אהבתי. אבל לא הדגם הזה. חוץ מזה הכל עניין של טעם הרי. רק שים לב - בג'ז בס מקסיקניות שני הפיקאפים בדרך כלל באורך שווה לעומת כל שאר הג'ז בס, שם הפיקאפ גשר יותר ארוך. (נאמר לי שבחדשות יותר זה לא כך - בקיצור תמדוד לפני שאתה מזמין..)
shaniom פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 אני מציע לבדוק את bare knuckle ברעש געש,לפי הדגימות באתר שלהם הם מגניבים לאללה ורעש געש כמובן מביאים אותם באחלה מחיר. http://rashgash.co.il/sub-category/pu-bass
sladebass פורסם מאי 28, 2011 מחבר פורסם מאי 28, 2011 תודה חברים! אני עוד לא סגור על כלום אבל מה ההבדלים בין הפיקאפ של בארטוליני ובין זה של סימור דאנקן?
MeronBass פורסם מאי 28, 2011 פורסם מאי 28, 2011 הבארטוליני קצת פחות רעים (עוצמתיים ואגרסיבים) מהסיימור. אבל שניהם פיקאפים ברמה גבוהה מאוד.
sladebass פורסם מאי 28, 2011 מחבר פורסם מאי 28, 2011 הפיקאפ הזה של סימור דאנקן באמת ישנה לי לטובה את הסאונד בבס?
beezeeR פורסם מאי 29, 2011 פורסם מאי 29, 2011 נצל"ש באותו עניין, אני מתלבט לגבי ה- spb3 (הדרגה השלישית של דנקן לפרסיז'ן), מצד אחד עוצמה לא תזיק לי מכיוון שאני מנגן עם שני גיטריסטים ותיפוף חזק בדר"כ. מצד שני אני תוהה על חשבון מה זה בא ואם זה יפגום באי אילו דקויות ורגישויות שבגרסאות היותר קרובות ל"וינטאג'".
tomersg פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 לא ממש ברורה השאלה.. לצורך העניין, היתה לי בס עם SPB3 שמכרתי פה לחבר. פיקאפ מאוד אגרסיבי. אפילו ברוטלי.. מתכתי אבל גם שמן. נשמע קצת כמו P+J ביחד.. הרבה גבוהים. מעבר לכך שזו היתה פרסיז'ן עם פינגרבורד מייפל וגשר בדאס שמראש זו קומבינציה בהירה. ביחד עם פוטנציומטרים של 500K די הוצאתי את המיץ מהפיקאפים האלה. צליל קלאסי לפנק רוק ורוק כבד ורוק בכלל. דמיין פול אאוט בוי עד איירון מיידן. (באותו משפט ) אפילו קצת מזכיר סאונד אקטיבי. המון עוצמה. נשמע שהמייתרים תמיד חדשים. אני מודה שזה לפעמים היה יותר מידי עבורי ולא התאים לכל דבר. אבל אני מכרתי את הבס בגלל הצבע בכלל...
beezeeR פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 תודה... אני תוהה עד כמה ניתן לרסן אותם באמצעות הנובים? בשביל גוון קלאסי יותר, נניח... אגב, מישהו יודע אם ווטרס באמת הקליט עם הפיקאפים האלו בהקלטה קלאסית כלשהי? נניח the wall.
Danny פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 צליל קלאסי לפנק רוק ורוק כבד ורוק בכלל. דמיין פול אאוט בוי עד איירון מיידן. (באותו משפט )
tomersg פורסם מאי 31, 2011 פורסם מאי 31, 2011 הכפתור טון נתן הרבה אופציות לאורך סיבובו. במיוחד ה 500k
sladebass פורסם יוני 3, 2011 מחבר פורסם יוני 3, 2011 מוכרים בארץ את הדגם הזה של הסימור דאנקן? וכמה עולה התקנה של פיקאפ?
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.