False-ind פורסם מאי 20, 2011 פורסם מאי 20, 2011 אשמח לשמוע המלצות לגבי מגברים קומבו או לא שמתאימים להופעות ולהקלטות בבית. התקציב כרגע פחות רלוונטי אבל הוא לא ענק. ממה ששמעתי אהבתי את הסאונד של איזה Ashdown מאסיבי שניגנתי עליו ואמפג. אשמח איזה הספק וגודל הם מינימליים להופעה, עם עוד באסיסט לפעמים ומכונות תופים? אשמח לכל מידע.
baas פורסם מאי 22, 2011 פורסם מאי 22, 2011 א) אתה חייב להיות יותר ספציפי כדי לקבל יותר תשובות....אבל אני אנסה להעלות כמה נקודות. ב)להקלטות (בלבד) אתה יכול לשקול לרכוש גם פרה-אמפ שילך ישר למכשיר ההקלטה, ללא מיקרופון שמוצב מול בוקסא. ג)עבור הופעות, לדעתי מגבר 200W ובוקסא "12 אמורה להספיק לך למקומות פצפונים עד בינוניים פלוס. זאת תשובה מאוד מאוד כללית! אבל אני מתייחס למצב שאין למקום הגברה בכלל - ואל תצפה שישמעו טוב בכל פינה בחדר\פאב\אולם. זה לא יקרה עם מגבר אחד. טיפ קטן - ישנם מגברים בעלי שתי כניסות לבס ועוד כניסת AUX או שתי בננות - מגבר כזה יוכל להחזיק לך את כל ההופעה בעצמו (שני בסיסטים + מכונת תופים). גם זה טיפ מאוד כללי ותצטרך לבדוק כל מגבר לגופו. אני אישית מדבר על הקומבואים של אמפג, שאני יודע שיש להם את כל האינפוטים האלה.
False-ind פורסם מאי 22, 2011 מחבר פורסם מאי 22, 2011 תודההבנתי זה להקלטות באולפן ביתי, ולהופעות שהן בעיקר יהיו במקומות בינוניים עד קטנים.
baas פורסם מאי 22, 2011 פורסם מאי 22, 2011 לינק להמלצה האישית שלי: http://www.wildguitars.co.il/73064/ampeg_ba115hp לינק לעמודכי אתה לא יכול לחזור מהעמוד של המגבר, משום מה) http://www.wildguitars.co.il/73064/ampeg_bass_amplifiers זה יעשה לך את העבודה. גילוי נאות: אין. אני לא קשור לחנות... נ.ב. - רק תיקח בחשבון שאתה צריך מיקרופון כדי להקליט!
False-ind פורסם מאי 22, 2011 מחבר פורסם מאי 22, 2011 תודה זה בדיוק המגבר ששמתי עליו את העין לפני כמה דקות. רק שאלה אחת, אני לא יכול לשלוח מהמגבר אאוט לפרה-אמפ בכרטיס קול שלי?
foofig פורסם מאי 22, 2011 פורסם מאי 22, 2011 אפשר בהחלט לעשות את זה והתוצאות לא רעות בכלל. אתה בעצם עובר דרך הפרה-אמפ של המגבר, אז הסאונד יהיה שונה מאשר אם תצמיד מיקרופון לרמקול של המגבר. רק שים לב שאתה קונה מגבר שיש לו יציאה (בד"כ XLR). לדעתי זה פריט חובה גם להקלטות ובמיוחד אם תרצה להשתמש במגבר שלך בהופעות קטנות.בינוניות, אז תוכל לשלוח את היציאה למערכת ההגברה ולא תצטרך לעבור דרך DI.
baas פורסם מאי 22, 2011 פורסם מאי 22, 2011 יש לי בבית את ה50W עם אלמנט "12 - ואין לו יציאת XLR. מה שכן - אתה יכול לוודא את העניין בשיחת טלפון של דקה וחצי.
False-ind פורסם מאי 22, 2011 מחבר פורסם מאי 22, 2011 The XLR balanced line output is perfect for patching into front of house or recording consoles. Solid Ampeg tone, with conventional מתוך האתר של אמפג. נראה לא רע בכלל..
noambt פורסם מאי 23, 2011 פורסם מאי 23, 2011 רוצה להוסיף תובנה שלי לגבי מגברים, שנראה לי נכונה גם לגבי האמפג שהוא באמת מצוין: מגבר שאתה חושב פעמים אם להרים אותו ולהכניס אותו לאוטו הוא מגבר שישאר בבית. אם אתה מתכנן להוציא אותו מהבית אז השיקול המרכזי צריך להיות יחס גודל משקל לעוצמה. ואז אתה נכנס לתחום של הקטנים העוצמתיים של גנז בנז, או החדש והמסקרן של איבנז פרומתאוס, וכמובן הקומבואים של מרק בס 121p. הם יותר יקרים, אבל שווים.
False-ind פורסם מאי 23, 2011 מחבר פורסם מאי 23, 2011 תודה, אני אגש לחנות של האמפג (לצערי היא ברמת השרון) מי יודע מתי אני אגיע לשם. ואראה מה אני יכול להרים או לא. צריך לבדוק גם את האחרים אין ספק.
NItzanMa פורסם מאי 26, 2011 פורסם מאי 26, 2011 אני ממליץ לך לבדוק את האיבנז פרומתיאן,קניתי אותו לפני שבועיים ונכון לעכשיו אני די מבסוט עליו, לפחות מבחינת סאונד ועוצמה. עוד לא יצא לי להופיע או להקליט איתו אבל בנתיים מחזרות עולה שהקטנצ'יק הזה יודע להפציץ.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.