Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

חנויות ששולחות סקוויר לארץ

Danny

Recommended Posts

פורסם

אני כרגע מעוניין להזמין מחו"ל סקוויר פרסיז'ן (כן כן)

יש שני דגמים שאני מעוניין בהם רק שבאיביי המחירים מאוד גבוהים

הVintage Modified Tele Bass

והClassic Vibe 50's Precision

השאלה היא איפה עוד אפשרי להזמין חוץ מאיביי? אולי אפילו איזה אתר יד שנייה בחו"ל ששולח לארץ?

תודה.

פורסם

תבדוק במיוזיק 123 שלח להם מייל, יש להם מידיניות משלוחים די נוחה לארץ אבל יש להם מגבלות עם כמה מהחברות שלא נותנות להם... לדעתי אם הם לא שולחים לארץ פנדר אז אף אחד לא ישלח כי זה כנראה אומר שיש לכלי זמר איזהשהוא הסכם עם פנדר שאי אפשר לשלוח לפה כלים שלהם אלא אם כן קנית דרך כלי זמר... עצה שלי לך לכלי זמר תשאל אותם אם יש אופציה להזמין את הדגם במיוחד דרכם אולי לא יצא לך יותר מידי...

עוד אופציה שיש לך זה רעש געש, הם לא מייבאים פנדר אבל יש להם את השירות של להזמין דרכם גיטרות מחו"ל במחיר די מצחיק אז תבדוק את זה

פורסם

דרך כלי זמר זה תמיד יצא יקר

דרך גיר סנאצ' זאת אופציה, אבל יש לי פשוט כסף בפייפאל ואני לא בדיוק יכול להוציא אותו, אז הרבה יותר נוח לי כבר בעצמי לקנות.

בכל אופן, בזמן שפתחתי את הנושא הזה בדקתי ולא מצאתי כלום וגם טיפה חשבתי וזה יצא יקר מדי, אתם יכולים לנעול את הנושא או אפילו למחוק, סורי על בזבוז הזמן.

פורסם

גיר סנאצ' לא אפשרי כי כבר שאלתי אותם והם אמרו שהגיטרה נמצאת בטווח מחירים זול מידי כדי

להחזיר את ההשקעה במשלוח,סוויט ווטר כן שולחים לארץ אבל המשלוח קצת יקר אם אני זוכר נכון

מעל 100 דולר,חוץ מהחנות הזאת לא הצלחתי למצוא אחת אחרת שמוכנה לשלוח

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...