BassR פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 קאבר ראשון עם החדשה לשיר מעולה עם אחלה תפקיד בס. טייק ראשון...די הרבה פקשושים\אילתור צולע...הוקלט דיירקט לכרטיס קול... קיצר צפייה מהנה,אשמח לתגובות. אני מתחיל לנגן די באמצע השיר,אז אתם מוזמנים להריץ קצת קדימה
Hamami פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 איזה צחוקים. (זה חממי). בהופעות ניגנתי אותו מעט אחרת ממה שניגנתי בתקליט. ודרך אגב, בפזמונים יש שם חלק שמנוגן באוקטבות.
BassR פורסם ינואר 5, 2011 מחבר פורסם ינואר 5, 2011 איזה צחוקים. אני מבין שאתה אוהב את הנגינה שלי בשיר, ודרך אגב, בפזמונים יש שם חלק שמנוגן באוקטבות. וואו לתגובה ממך לא ציפיתי!! ברור לי שלא הוצאתי את התפקיד במדויק,אבל אני חושב שזה די קרוב...
BassR פורסם ינואר 5, 2011 מחבר פורסם ינואר 5, 2011 כן, שיניתי את התגובה עכשיו. ולמה אתה מופתע? לא כל יום יוצא לקבל תגובה לקאבר מהבסיסט המקורי
kdeal פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 לא כל יום יוצא לקבל תגובה לקאבר מהבסיסט המקורי אז נסה לעשות קאבר של הביטלס
BassR פורסם ינואר 5, 2011 מחבר פורסם ינואר 5, 2011 אז נסה לעשות קאבר של הביטלס שחושבים על זה, מה אני כבר יכול להפסיד
Hamami פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 הוצאת את השיר בסדר גמור, וכדאי לך נגן גם לנגן את "הר של בייגלך". הוא מאוד כייפי. אני למשל, מאוד נהנה לנגן אותו.
BassR פורסם ינואר 5, 2011 מחבר פורסם ינואר 5, 2011 הוצאת את השיר בסדר גמור, וכדאי לך נגן גם לנגן את "הר של בייגלך". הוא מאוד כייפי. אני למשל, מאוד נהנה לנגן אותו. רעיון טוב! תגיד השיר כתוב בעיקרו על מי מינור פנטטוני? (אני רוצה לוודא כדי להקל על "מלאכת ההוצאה משמיעה")
Hamami פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 אפשר להתייחס אליו כאל מינור פנטטוני, אך היות והוא מכיל 5 צלילים בלבד, הוא די מגביל. המודוס המלא הוא דורי.
BassR פורסם ינואר 5, 2011 מחבר פורסם ינואר 5, 2011 [tt][/tt] אפשר להתייחס אליו כאל מינור פנטטוני, אך היות והוא מכיל 5 צלילים בלבד, הוא די מגביל. המודוס המלא הוא דורי. סבבה, למרות שהפראזה הראשונה שלך בפתיחה היא בדיוק ירידה של הפנטטוני ממי לסול (כולל הבלו נוט). עריכה: וואלה בבתים זה באמת יושב בול. בעיקר ה- מי,דו#,רה.
Hamami פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 נכון, וזה עדיין דורי עם תוספת/שינוי צליל. שומעים את הדורי בעיקר בפזמון
Danny פורסם ינואר 5, 2011 פורסם ינואר 5, 2011 יש לי זכרונות רעים מהשיר הזה ואפשר למצוא את זה בלי בעיה למה
primus פורסם ינואר 6, 2011 פורסם ינואר 6, 2011 זה היה לפני כמה שנים ולצערי זה מתועד זה במקרה היה בתחרות כשרונות או משהו בסגנון? כי אם כן אני חושב שכבר ראיתי את זה
MR.Bassist פורסם ינואר 7, 2011 פורסם ינואר 7, 2011 קאבר מאוד טוב ! חלק מהטאבים לא נכונים (חלק קטן), הוצאת משמיעה נכון ? בכל מקרה, גם האילתור מצויין. הסאונד פצצה.
BassR פורסם ינואר 7, 2011 מחבר פורסם ינואר 7, 2011 קאבר מאוד טוב ! חלק מהטאבים לא נכונים (חלק קטן), הוצאת משמיעה נכון ? בכל מקרה, גם האילתור מצויין. הסאונד פצצה. כן הוצאתי משמיעה. תודה רבה על המחמאות (:
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.