lukatch פורסם אוקטובר 13, 2017 פורסם אוקטובר 13, 2017 שחרר את ריי מנזארק הפנימי שלך... הוא בכל זאת היה אחד מגדולי הבסיסטים בכל הזמנים, למרות שלא ניגן בס. לא זוכר שראיתי אחד במצב כל כך יפה. זה מינט. $3,000 רוצים עליו. @huckbuc - זה הסימן שלך להוסיף כאן קצת היסטוריה על הכלי הזה. אתה הרי המומחה. http://www.ebay.com/itm/222606086715
huckbuc פורסם אוקטובר 14, 2017 פורסם אוקטובר 14, 2017 יפה, פנדר רודס בס. זה היה הכלי היחיד, בעצם, שצמח משיתוף הפעולה בין ליאו פנדר לבין הרולד רודס ושהבשיל למוצר מסחרי (בתחילת שנות השישים). במקביל, הרולד רודס תכנן וייצר אבות טיפוס של פסנתרים חשמליים גדולים יותר, אבל ליאו פנדר לא אהב את הצליל שלהם ברגיסטר הגבוה ולכן הם לא הגיעו אז לשוק. רק ב-1966, אחרי ש-CBS קנתה את חברת פנדר וליאו פנדר יצא מהתמונה, התחילו לייצר פסנתרי רודס מלאים. ה-Piano Bass האלה יוצרו עד אמצע שנות השבעים. כולם היו של שתיים וחצי אוקטבות, כשהצליל הנמוך הוא מי נמוך כמו זה של גיטרה בס רגילה. אם אני לא טועה, הדגם האדום כמו זה שבתמונה למעלה הוא אחד המוקדמים. המשתמש הידוע ביותר של ה-Piano Bass היה אכן ריי מנזרק מ"הדורז", ומשתמשים מפורסמים אחרים היו... אהם... מי?... לא חושב שאני יודע על אף משתמש אחר. הנה מנזרק הי"ד מספר ומדגים קצת על ה-Piano Bass:
GalShaya פורסם אוקטובר 15, 2017 פורסם אוקטובר 15, 2017 אם מתישהו במקרה אתם מגיעים לשחק עם הפלאגין Omnisphere יש לו הרחבה שקוראים לה Keyscape שזה אחד הדברים השימושיים, יש שם סאמפל מדהים של הכלי הזה. מאוד מומלץ. אפשר לשמוע פה:
huckbuc פורסם אוקטובר 17, 2017 פורסם אוקטובר 17, 2017 באמת נשמע נהדר, תודה גל. אני רק לא מבין למה היה צריך לדגום רודס בס בנפרד - למיטב ידיעתי, הוא זהה לחלוטין לשתיים וחצי האוקטבות הנמוכות של פסנתר רודס רגיל.
lukatch פורסם אוקטובר 17, 2017 מחבר פורסם אוקטובר 17, 2017 אולי דגמו רודס רגיל ושמו תמונה של פיאנו בס.
GalShaya פורסם אוקטובר 17, 2017 פורסם אוקטובר 17, 2017 אומניספיר זה פלאגין די פסיכי שכמעט כל פריסט שלו מעוצב ברמה של מאסטרינג... אם הייתם עושים למשל פסקול קולנועי שלם רק מפריסטים של אומניספיר היתה לכם מעט מאוד עבודה אח"כ.... אני מאמין שאחד הדברים שהם עשו זה לא בהכרח שינו את הדגימה כמו שהם התאימו את הדגימה לפונקציה המדויקת שבה סביר שתשתמשו בפיאנו בס, מאוד מומלץ ולי אישית יש את הפריסט הזה בקיסקייפ והוא מדהים.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.