Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

עד כמה גרועה Squier Affinity Series Bronco Bass ?

foofig

Recommended Posts

פורסם

זה משהו שאפשר לנגן עליו?

מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר אותה באיזור 50$ פלוס מגברון ציקמוק, השאלה אם לא חבל על ה50$ האלה בכלל...

פורסם

בטוק בס יש כמה שעשו ממנה דברים מגניבים. תעשה חיפוש.

אישית לא נתקלתי בדגם הזה, ולא יצא לי לנגן עליו, הוא שורט סקייל לתשומת ליבך. אבל יצא לי לבדוק ולרכוש סקווייר אחרות ואפיניטי בפרט והן היו לא רעות בכלל. חבר גיטריסט קנה סקווייר ג'ז בס אפיניטי והיא מצויינת בפני עצמה.

ולפי דעתי יש היום מעט גיטרות ממש גרועות שאי אפשר להגיע איתן לשום תוצאה. החל ממיתרים נורמליים וסטאפ טוב (רצוי עצמאי) ועד להחלפת חלקים כמו אלקטרוניקה, מפתחות וגשר. ואז אפשר לשדרג את הגיטרה בכמה רמות.

אבל זה אני. אני אוהב לקחת גיטרות זולות ולשדרג. 50$ לדעתי זה שווה את ההרפתקה. אפילו סתם בשביל הכיף וחוויית הלימוד והעיסוק.

פורסם

תודה!

חשוב לציין שעברתי לא מזמן לניו יורק על תקן סטודנט וכל דולר שיש לי פחות או יותר מושקע בשכ"ל והוצאות מחייה מטורפות :)

נו מילא, נישן על זה לילה ונראה...

פורסם

למה שתהיה גרועה? יש לי מיוזיקמסטר 78' (בייסיקלי אותו בס רק מלפני 36 שנה) שנשמעת כמו פרסיז'ן פרה-CBS טובה, נשבע לך. תתעלם מהלוגו ומהסטיגמות, אל תשמע עם העיניים, בשביל זה יש אוזניים. סט-אפ סביר והכל יהיה אחלה. שווה $50 בלי לחשוב פעמיים. הכל בהנחה שאתה מסתדר עם שורט-סקייל. מצד שני, סטנלי קלארק עם הידיים הענקיות שלו (לחצתי לו יד, האיש עצום) מסתדר עם אלמביק שורט-סקייל, אז לא רואה סיבה שלך תהיה בעיה. ואם היא לא תהיה טובה, אתה תמכור אותה תוך דקה באותו סכום. מה כבר יש לך להפסיד?

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...