Michael פורסם דצמבר 20, 2012 פורסם דצמבר 20, 2012 שלום לכולם, הפעם רק שאלה אחת האם אתם מכירים דרך כלשהי לחיבור של גיטרה ישירות לסמארטפון (גלקסי 2). אני יודע שלאייפון יש. אני רוצה להשתמש באפליקציית טיונר שלהם. תודה מראש
BassBen פורסם דצמבר 20, 2012 פורסם דצמבר 20, 2012 פעם אחרונה שבדקתי לא היה מהסיבה הזו: ה"כרטיס קול" (כביכול יש איזה צ'יפ בתוך הטלפון שנחשב הכרטיס קול שלו) של כל המכשירים שלא מבית Apple מגיעים עם כרטיסי קול חלשים מאד שלא מסוגלים לקבל סאונד בצורה הזו (גם באייפון אגב אם אתה מעמיס אפקטים אתה מקבל קליפים בסאונד) לפני שקניתי את האייפון שלי (לפני 4 חודשים בערך) עשיתי את הבדיקה וראיתי שאין ממשק שמתחבר לסלולרים שלא מבית Apple . אני לא מתיימר להבין עד כדי כך בטלפונים סלולרים או בחומרת מחשבים בכלל, אבל אלו התשובות שקיבלתי באינטרנט. אולי, תצליח להפעיל איזה טיונר עם המיקרופון של הסלולרי. אגב עוד תשובה שאני אישית הגעתי אליה היא שאין למכשירי אנדרואיד את הממשקים הנ''ל כי יש כלכך הרבה מכשירי אנדרואיד בשוק והם שונים אחד מהשני במפרטים, להתחיל לייצר איזה ממשק שיעבוד עם כולם זה כנראה בלתי אפשרי, בניגוד לאייפונים למיניהם שהם כולם זהים.
Michael פורסם דצמבר 20, 2012 מחבר פורסם דצמבר 20, 2012 תודה, בן. מחיפוש באינטרנט עושה רושם שבאמת אין הטיונר של סמסונג בסדר גמור, אבל לכוון בסביבה רועשת ממיקרופון...
amitk פורסם דצמבר 20, 2012 פורסם דצמבר 20, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.cohortor.gstrings&hl=en עובד לי יופי
lukatch פורסם דצמבר 20, 2012 פורסם דצמבר 20, 2012 טיונר מצוין, זוכר אותו מהימים שהיה לי אנדרואיד. חשוב מאוד להיכנס להגדרות שלו, במיוחד ל-Optimize for, ולסמן בס. כי הדיפולט שלו הוא כינור או משהו כזה. מרגע שעושים את זה, השיפור הוא גדול מאוד. אפשר לשחק גם עם רגישות המיקרופון, זה גם מועיל.
Michael פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר פורסם דצמבר 21, 2012 רלוונטי כן, אבל לא בדיוק מה שחיפשתי. נראה איך הוא מתפקד בסביבה רועשת.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.