Tomer.N.T פורסם ספטמבר 28, 2012 פורסם ספטמבר 28, 2012 יש אפשרות לקחת פיקאפ פסיבי שאין לו תחליף אקטיבי כמו ה"טוסטרים" של ריקנבאקר למשל ולהפוך אותו לאקטיבי? (בשביל פראמפ וכו')
Hamami פורסם ספטמבר 28, 2012 פורסם ספטמבר 28, 2012 למיטב הבנתי פיקאפ אקטיבי מיוצר בצורה שונה. מה שכן, תמיד אפשר לשים מעגל אקטיבי לבס פסיבית. יש כאלו לג'אז בס לדוגמא.
NEF פורסם אוקטובר 1, 2012 פורסם אוקטובר 1, 2012 יש הבדל בין פיקאפ אקטיבי, לבין אלקטרוניקה אקטיבית. אלקטרוניקה אקטיבית זה פשוט מין פריאמפ\אקולייזר שיושב כבר בבס עצמה ועובד על סוללות. אם רוצים, אפשר לשים במקרה כזה סוויץ' שמכבה את האקטיביות. פיקאפ אקטיבי הוא פיקאפ שמכיל פחות סליל עם סאונד מודרני (וקר לטעמי). לפעמים, הפיקאפ מכיל בתוכו כבר אלקטרוניקה (כמו אצל EMG) ולא צריך להוסיף חלל לאלקטרוניקה בבס (גם כאן חובה סוללות ואולי להעביר כמה חוטים) אני משער שאתה יכול לקחת בית של פיקאפ ישן ולהכניס לתוכו פיקאפ אקטיבי חדש, אבל לא ישאר ממה שהיה כלום חוץ מהמראה החיצוני ותצטרך למצוא מקום לסוללה
RT פורסם אוקטובר 1, 2012 פורסם אוקטובר 1, 2012 אקטיבי - דורש מקור כוח כמו סוללה. פאסיבי - לא דורש. פיקאפ אקטיבי הוא פיקאפ שמכיל פחות סליל עם סאונד מודרני (וקר לטעמי). לא, אין קשר בין כמות הליפוף בסליל לאקטיביות. פיקאפ אקטיבי הוא כזה שמשולב בו רכיב פריאמפ זעיר המגביר את עוצמת האות היוצא. הוא יכול להיות מתוכנן להדגיש או לחתוך תדרים מסוימים. פיקאפ כזה צריך מתח חיצוני. יכול להיות בו הרבה או מעט תיל מלופף. פיקאפ פאסיבי מכיל מגנטים וסליל בלבד. לא צריך מתח חיצוני. גם בו יכול להיות הרבה או מעט ליפוף. פריאמפ onboard יושב בבס, כמובן אקטיבי, ומאפשר שליטה בעוצמת תדרים ספציפיים מוגדרים, בכל מיני שיטות. השילוב הנפוץ הוא בין פיקאפים פאסיביים ופריאמפ. יש גם דרכים פאסיביות לשליטה בתדרים כמו הפיכת פאזות, חיבור סלילים במקביל או בטור, טון פאסיבי שרק חותך תדרים גבוהים...
lukatch פורסם אוקטובר 1, 2012 פורסם אוקטובר 1, 2012 תמיד אפשר לשים מעגל אקטיבי לבס פסיבית. יש כאלו לג'אז בס לדוגמא. בדיוק.
Tomer.N.T פורסם אוקטובר 2, 2012 מחבר פורסם אוקטובר 2, 2012 אם ככה אז יש לי עוד שאלה. אפשרי לשים בבס פיקאפ אחד אקטיבי ואחד פסיבי ולחבר את שניהם לפראמפ אקטיבי?
RT פורסם אוקטובר 2, 2012 פורסם אוקטובר 2, 2012 אני בטוח שאיכשהו אפשר אבל למה התיסבוכת? זה כמו להכין כריך שחציו עם שקשוקה וחציו עם חמאת בוטנים. איזה פיקאפ אקטיבי אתה שוקל? אגב, פריאמפ הוא תמיד אקטיבי.
Tomer.N.T פורסם אוקטובר 2, 2012 מחבר פורסם אוקטובר 2, 2012 האמת שאני לא שוקל אני סתם מתעניין... אני מנסה להבין מה אפשר ומה איאפשר לעשות בגיטרה בס
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.