itayha פורסם מאי 16, 2012 פורסם מאי 16, 2012 מי לא מכיר את הבאסיסט הדגול טוני לווין? שעבד עם מאות אומנים, היה הבאסיסט של קינג קרימסון וליקוויד טנשן אקספרימנט, ידוע בנגינתו על הצ'אפמן סטיק. אבל כשהוא מנגן על באס הוא קושר לאצבעות כאלה מקלות... מה זה? מישהו יודע?
itais פורסם מאי 16, 2012 פורסם מאי 16, 2012 http://www.ibass.co.il/forum/index.php/topic,2298.msg24010.html#msg24010
elzo79 פורסם מאי 16, 2012 פורסם מאי 16, 2012 אף פעם לא הבנתי את השיט הזה של הפאנק פינגרס... נדמה לי שראיתי איזה ראיון או סדנת אמן איתו והוא הסביר שזה התחיל כסוג של ניסוי ליצר סאונד סלאפ בצורה אלטרנטיבית, שיהיה. כך או כך הוא אחלה בסיסט, מאד אוהב את העבודה שלו עם פיטר גבריאל ועם קינג קרימזון.
Nitzan פורסם מאי 16, 2012 פורסם מאי 16, 2012 קראתי פעם באיזה ראיון, שזה היה בזמן הקלטות לאחד האלבומים של פיטר גבריאל, וזה היה רעיון של פיטר עצמו, או של אחד מחברי ההפקה, והטכנאי בס של לוין או משהו פשוט לקח מקלות תופים וקיצר אותם, לוין הלביש אותם על האצבעות עם תופסנים כאלה, והנה התוצאה.... השיר Big Time של גבריאל מהאלבום So, מנוגן ככה באחד הפארטים בשיר. זה נותן סאונד דומה לסלאפ, אם כי עדיין שונה... רעיון מדליק. אבל הוא עדיין עשה הרבה מעבר.. נגן מדהים, לפעמים מרגיש שהוא קצת מחושב מדי וכותב את הליינים שלו טוב טוב לפני ההקלטות, שבמקרים רבים זה מקובל וסבבה. יש מלא מה ללמוד ממנו. ההקלטות עם פיטר גבריאל מומלצות. ניצן.
itayha פורסם מאי 19, 2012 מחבר פורסם מאי 19, 2012 כן, לדעתי הוא באסיסט גדול וחשוב אבל מעניין אותי לנסות כאלו מקלות, יש להשיג לדעתכם?
Nitzan פורסם מאי 19, 2012 פורסם מאי 19, 2012 תקליד בגוגל Funk Fingers. ככה זה נקרא ע״י מי שהמציא את הפטנט ולפי מה שאני זוכר הוא עושה את זה בהזמנה אישית, ואני לא בטוח שזה כבר קורה (אני אומר את הכל מתוך הזכרון, עבר קצת זמן מאז שקראתי על זה). אבל, כשתקליד בגוגל את זה אתה תראה בטח גם תמונות, ולא נראה לי כזה ביג דיל לעשות את זה בעצמך. סה״כ מדובר במקלות תופים מקוצרים. תעדכן מה מצאת
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.