Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

מיוזיקמן סטינגריי, מיוזיקמן סאב, OLP משו.. מה כדאי??

sahbak

Recommended Posts

פורסם

היי

יש לי וורוויק רוקבס 5 מיתרים... בזמנו אהבתי מטאל וזה עכשיו אני יותר בכיוון הסלאפים ממודווין עד לרד הוא וגם מרקוס מילר ווקיטור ווטן

נורא קשה לנגן עליה סלאפים המיתרים צפופים מידי.. אפשרי אבל קשה...

אניוואי ממש התלהבתי מהמיוזיקמן סטינגריי כאשר ניגנתי עליה במרום.. אחלה גיטרה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליה ..

אני מחפש סאונד שמן אבל עם השריטה הזאת של הסלאפים שישמע כמו שצריך...

עוד שאלה: המיוזיקמן במרום עולה בסביבות ה9000 ש"ח.. זה אמור להיות כזה יקר? ראיתי הרבה כאלה באיביי ב1,300 דולר לארץ אבל להביא אותם לארץ עכשיו זה סיפור..

הבנתי שיש עדיין את הליין הזה של הסטינגריי סאב, איך הן? או הOLP האלה שנורא מזכירות את הסטינגריי, השאלה אם כדאי למצוא חלופה למקורי או להשקיע כבר כסף כי הבנתי שהסאב לא נופלת יותר מידי מהסטינגריי בסאונד ובאיכות אבל המחיר הוא חצי מהסטינגריי המקורית

בכל מקרה אני אשמח אם תעזרו לי למצוא כיוון ללכת אליו כמו שצריך נמאס לי מהמיתר החמישי המזדיין הזה כשלא צריך אותו בסלאפים

תודה אנשים

פורסם

הייתי באותו מצב בדיוק כמוך והבאתי סטינגריי מחו"ל. המחיר במרום פשוט לא מציאותי.

פורסם

שני השקלים שלי:

1) אני לא מכירה את הוורוויק שלך, אבל וורוויק סטרימר היא אחלה חיה לסלאפים (ע"ע אייל מזיג בדורבנים, או סטיוארט זנדר בג'מירוקוואי). 'מחזקים' בבס ובטרבל ו/או חותכים במיד, ואתה מקבל סאונד מודרני "לפנים" לסלאפים. אבל אני לא מכירה את הקורבט שלך, וגם קורבט היא סדרה שלמה שיש בה $$, ויש בה פאסיב, ואקטיב, ובבינגה, ו ASH ומלא מלא מלא אופציות.

2) OLP - אין יותר. פעם היו. הן פסיביות ופרט לצורה הדומה הן לא מיוזיקמן. אין פריאמפ (שזה הסאונד של מיוזיקמן!), הפיקאפים אחרים, העץ-גוף אחר... בקיצור - לא. אבל כמו שהציע תומר, יש את הסטרלינג BY מיוזיקמן שזה ה'מודל המוזל' הנוכחי, שאמור להיות טוב. יש את ה RAY34 שאמורה להיות התואמת סטינגריי.

3) על מחיר איביי תוסיף משלוחה (יכול להיות 150 דולר לפריט שאתה שולח עם צוואר מפורק, ויכול להיות 350 דולר למשלוח UPS עם קייס), ותוסיף 16% מע"מ. 1300 דולרים יכולים להפוך ל 1850 דולר (עם משלוח פדקס ומע"מ), שזה כ 6310 ש"ח, ועוד כל מני עמלות שחרור ממכס וכאלה.... זה יצא זול ממרום, אבל יכול להיות שאפשר לדבר עם מרום (המחיר שם מאד... "נזיל" ומשתנה מאחד לשני, לתנאי התשלום, להאם יש במלאי, ובאיזה יום תפסת את שמוליק/אודי) ולהשיג אותה ב 7000 ש"ח, ואז ההפרש לא יהיה משתלם ליבוא אישי, כשיש לך אופציה לבחור את הכלי ולנגן עליו בחנות טרם הקניה.

מאידך - אם המחיר 'תקוע' על 9000 ש"ח (אפילו 8100 עם הנחה 10%), ואתה לא לחוץ על קייס (אפשר לבחור בשילוח זול ולפרק את הצוואר), ואפילו יכול לקנות יד שניה (נגיד ב800 דולר) וכו' וכו',

אתה יכול בסיטואציה מסוימת על כלי מסוים ושילוח מסוים לרכוש בכ- (בסביבות) 4000 ש"ח. הכל תלוי ברצונות/דרישות וכמובן - לא לקנות כלי שאתה לא יודע מי ומה רק כי סתם בא לך על מיוזיקמן.

אלו שני השקלים שלי.

פורסם

קרן, רק רציתי להזכיר לך שאת מדברת על הסדרה הכי טובה של וורוויק כשמה שיש לו זה דגם מהסדרה הכי גרועה (מצטער, אבל קורבט זו הסדרה הכי גרועה של וורוויק), ועוד של רוקבס בכלל, אז ממש אין מה להשוות, לא בסגנונות או בסאונד ולא באיכות.

פורסם

תראה, תחת קורבט יש את המודל Corvette Proline שהוא עם מפרט של סטרימר LX (פליים מייפל, אותו פריאמפ וכו') רק ב"אריזה" בצורת קורבט.... אבל אתה צודק, זה בהחלט לא מודל של רוקבס אלא מודל גרמני  8)

פורסם

אחי אני קניתי לפני שבוע את המיוזיק מן סטינגריי והיא פשוט גיטרה מעולה בעיקר לסלאפים, אתה יכול לנגן בה ג'אז ולעבור למטאל בשניה.. אני קניתי אותה במרום נכון זה קצת יותר יקר אבל לדעתי זה שווה את זה במקום להזמין עכשיו גיטרה מחול...

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...