GalShaya פורסם אוגוסט 6, 2011 פורסם אוגוסט 6, 2011 יש פה ריאיון מלא ומקיף איתה שממש כיף לצפות בו. תהנו http://snapshotsfoundation.com/video/interviews
lior88 פורסם אוגוסט 6, 2011 פורסם אוגוסט 6, 2011 אני קצת שומר לה טינה.. אחרי הכל היא חצי מהסיבה לכמות הרכבי המוטאון שהייתי צריך ללוות בשנה וחצי האחרונות(החצי השני שמור לג׳יימרסון)... אני לא רוצה לנגן/לשמוע/לראות על צ,ארט את מיי גירל יותר בחיים.. אם אתה רוצה יש לי כמה ספרים שלה.. בכלל, עוד 13 שעות אני בארץ, תקפוץ עם הארדרייב בהזדמנות יש לי ערימות של ספרים וצ׳ארטים
GalShaya פורסם אוגוסט 6, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 6, 2011 ואני עוד התחלתי להיעלב כשלא החזרת לי הודעה בפייסבוק כששאלתי אותך מתי אתה חוזר כי אני רוצה ג'אם ווריורים! יאללה פיצית, אני בת"א כל הזמן, נדבר.
lukatch פורסם אוגוסט 6, 2011 פורסם אוגוסט 6, 2011 הייתי איתה בקשר כמה שנים. ללא ספק אחד(/ת) המשפיעים(/ות). תותחית על.
GalShaya פורסם אוגוסט 6, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 6, 2011 הייתי איתה בקשר כמה שנים. ללא ספק אחד(/ת) המשפיעים(/ות). תותחית על. איזה כיף זה להיות בקשר עם בנאדם כמוהה. אני מת למצוא דרך לתקשר עם הארווי ברוקס איכשהוא עכשיו כשהוא חי פה, אני מוכן לשלם על שיעורים רק כדי לשמוע סיפורים על נגינה עם דילן מיילס ועוד.
lukatch פורסם אוגוסט 6, 2011 פורסם אוגוסט 6, 2011 לפני הרבה שנים ירד לי האסימון שהבסיסט של הביץ' בויז, שכילד ממש הערצתי, הוא לא הבחור הגבוה שמצטלם עם הבס, אלא שבאולפן ישבה קרול קיי. ואחר כך גיליתי שכל מיני ליינים, כמו פתיחים של סדרות אמריקאיות וסרטים משנות ה-70 שאהבתי (למשל "משימה בלתי אפשרית"), זאת היא. למעשה, ההחלטה שלי בגיל 13 לנגן עם מפרט הושפעה מהסאונד שלה, בלי שידעתי שזאת היא - אבל רציתי את הצליל של "הבסיסט מהביץ' בויז". לא הייתי היחיד, אגב: גם פול מקרטני הושפע מ"הבסיסט של הביץ' בויז" וניסה לפעמים להגיע לצליל "שלו", בלי שידע אז שזאת קרול קיי. אחר כך התברר לי שהיא מחוברת לאימייל למרות גילה הלא צעיר. אז כתבתי לה מייל ושאלתי מה היא זוכרת מההקלטה של גוד וייבריישנז. בתגובה היא שלחה לי מיפרט טכני מלא, כולל איפה בדיוק שמו את המיקרופון ליד הרמקול. היא מאוד ימנית רפובליקנית בדעותיה, העריצה את ג'ורג' בוש ובאופן כללי כל מי שלובש מדים. לא היה לי קל עם זה, אבל זה גם אומר שהיא מאוד פרו-ישראל, ובמלחמת המפרץ לבנון השנייה כשנפלו פה סקאדים היא שלחה לי אימייל מודאג. אחרי 11 בספטמבר היא ממש התחרפנה מרוב זעם. אני לא תמיד מסכים עם כל הדעות שלה גם בעניינים מוזיקליים, אבל לך תתווכח עם מישהו שעשה את כל מה שהיא עשתה. בכל זאת, היא הייתה וכנראה תישאר לעולם הבסיסט(/ית) המוקלט ביותר בהיסטוריה.
GalShaya פורסם אוגוסט 6, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 6, 2011 לא צריך להרחיק לכת עד קרול קי כדי למצוא מוזיקאים שלא תמיד מסכימים איתם, אבל לתוים למזלנו אין דעות פוליטיות(אלא אם זה גלעד עצמון המעצבן הזה שחייב להכניס לכל דבר שהוא עושה איזה משהו אנטי ישראלי קיצוני כדי להראות לכולם איזה גיבור הוא).
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.