Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

אטמים לחזרות כדי לשמור על האוזניים

Myung

Recommended Posts

פורסם

איזה לקנות, מאיפה לקנות, בכמה לקנות ?

זה נורא חשוב כי אנשים ממליצים להשתמש אבל אף אחד לא יודע להגיד לי אשכרה איזה אטמים ואיפה אפשר למצוא כאלה

רוצה משהו טוב לסאונד, לא למים.

פורסם

אני עשיתי אצלם:

http://audiologic.dpages.co.il/apage/5926.php

נמצאים בסמטה אלמונית. הם עושים לך יציקה לאוזן ואז אחרי שבוע שבועיים אתה מקבל אטמים שמותאמים רק לאוזניים שלך. הם תוקעים בתוך כל אטם קשית מניאטורית שמאזנת את התדרים בכך שמאפשרת למעט תדרים גבוהים להכנס והם טוענים שככה הצליל לא נשמע אטום ועמום בצורה מטורפת כמו באטמים ואוזניות סטנדרטיות אלא פשוט הרבה יותר חלש. מנסיון שלי, אי אפשר לומר שכשאתה עם האוזניות אתה שומע את אותו איזון תדרים טבעי רק חלש, אבל זה בהחלט מרגיש יותר טוב וטבעי מאשר העמימות והחוסר גבוהים שבאוזנית ואטמים רגילים...

זו דעתי...  :D

** נוח מאוד!

פורסם

אני עשיתי אצלם:

http://audiologic.dpages.co.il/apage/5926.php

נמצאים בסמטה אלמונית. הם עושים לך יציקה לאוזן ואז אחרי שבוע שבועיים אתה מקבל אטמים שמותאמים רק לאוזניים שלך. הם תוקעים בתוך כל אטם קשית מניאטורית שמאזנת את התדרים בכך שמאפשרת למעט תדרים גבוהים להכנס והם טוענים שככה הצליל לא נשמע אטום ועמום בצורה מטורפת כמו באטמים ואוזניות סטנדרטיות אלא פשוט הרבה יותר חלש. מנסיון שלי, אי אפשר לומר שכשאתה עם האוזניות אתה שומע את אותו איזון תדרים טבעי רק חלש, אבל זה בהחלט מרגיש יותר טוב וטבעי מאשר העמימות והחוסר גבוהים שבאוזנית ואטמים רגילים...

זו דעתי...  :D

** נוח מאוד!

+1

אני לקוח שלהם כבר כמה שנים(פעם ב2-3 שנים בערך אני מאבד אותם...), והאטמים האלו הם אחד הכלים החשובים ביותר שיש לי

פורסם

ומה המחירים של כזה דבר? אני לא יכול להרשות לעצמי משהו של מאות שקלים,

אני מחפש פיתרון סביר בכמה עשרות. לא יותר.

תומר- אתה יודע אם יש חנות ששולחת כאלה לארץ ?

פורסם

אפשר בתנאי שאתה שולח להם את האזניים שלך למדידות...

מה שתומר הציע זה לא מיוחד לאוזן שלך לפי הבנתי אלא משהו אוניברסלי.

פורסם

ומה המחירים של כזה דבר? אני לא יכול להרשות לעצמי משהו של מאות שקלים,

אני מחפש פיתרון סביר בכמה עשרות. לא יותר.

תומר- אתה יודע אם יש חנות ששולחת כאלה לארץ ?

לפני כשנתיים רביד שי הביא כמה כאלה, וממנו קניתי. אולי בסביבות 40-50 ש"ח.

http://www.ravidshay.com/shop.htm  לגלול עד למטה - רשום שיש אז תשאל אותו.

הן משמשות אותי היטב עדיין ולמעשה מצילות את האוזניים שלי בשבועות האחרונים שיוצא לי לנגן במקום רועש במיוחד. הן פשוט מורידות את הלבל באיזה כמה דיבי. הסאונד לא נשאר פלאט לגמרי - אבל הבאסים עוברים טוב בלי להיות עמומים שזה מעולה בשבילי (בשבילנו). בכל מקרה זה פקל אצלי בקייס של הבס.

זו טבלת ההנחתה של האטמים האלה:

attenchart-hifi.gif

יש גם באיביי ועם משלוח זה יוצא בערך כמו המחיר שנקבתי.

יש לחברה הזאת הירוס עוד דגמים, גם אחד עם גומי יותר קטן שמתאים לאוזניים יותר קטנות ועוד כל מיני.

חשבתי מה אני מפספס אם אקנה את היקרות של אודיולוג'יק שהבנתי שעולות כ 300-400 ש"ח.

אבל לא יצא לי לנסות, זה יקר לי וההירוס מספקות את צרכי. לפני היו לי כאלה מסיליקון ג'ל שקונים בסופר פארם.. זה גם טוב למקרי חירום.

בכל מקרה אם אני מנגן במקום שלא רועש מידי, אני לא אשים אטמים "סתם" (למרות שנראה לי שתמיד מומלץ)

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...