YuvalBass פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 הקייס הרך שלי של SKB לבס כבר בתהליכי היקרעות והתפוררות מתקדמים, ולכן חשבתי לקנות קייס חדש לבס. יש לכן הצעות כלשהן לקייסים איכותיים? כאלה גם שאני אוכל לקנות בניו יורק ובמיקום מדויק? תודה
huckbuc פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 לי יש קייס רך של Ritter, דגם RG7000. קניתי אותו לפני קרוב לעשר שנים בסן פרנסיסקו (בחנות הגיטרות ברחוב הייט, למי שמכיר) והוא פשוט מעולה - חומרים חזקים, ריצ'רצ'ים איכותיים, כיסים בשפע, והכי חשוב, ריפוד מסיבי שמגן היטב על הבס. החיסרון היחיד שלו בעיני, וזה חיסרון מאד קל, הוא שיש לו חגורת מותניים עם אבזם שאמורים להשתמש בה כשנושאים את הקייס עם הכתפיות שלו (כמו תרמיל); אני אף פעם לא משתמש בחגורה הזו, כך שהיא לפעמים נגררת על הרצפה ונתפסת בכל מיני דברים. אני צריך פשוט לגזור אותה. לא איתרתי עכשיו את הדגם הזה באתר של ריטר (אולי הפסיקו לייצר אותו?), ומצאתי תמונה טובה שלו די בקושי, באיזה אתר קוריאני. צד קדמי: וצד אחורי:
yarabi פורסם אוגוסט 1, 2011 פורסם אוגוסט 1, 2011 מאוד חשוב, כשאתה בודק את הקייס, תבדוק איפה הכתפיות שלו יושבות ביחס ל"גוף" שלו. לי יש קייס מעולה מבחינת ריפוד, אבל הכתפיות יושבות גבוה מדי (באיזור הצוואר של הגיטרה/קייס), וכתוצאה מזה אין לי תנועה חופשית לגמרי עם הראש, אני לא יכול לחבוש כובע עם שוליים, וזה מקשה את הנסיעה באופניים.
Idokleiner פורסם אוגוסט 1, 2011 פורסם אוגוסט 1, 2011 אין גיג באג טוב במחיר יותר זול? 700 שקל לגיג באג זה דיי יקר... יש משהו באיזור ה350?
Nitzan פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 תבין שגם כאן, כמו כמעט בכל דבר לדעתי, לאיכות יש מחיר. תקנה קייס ב350 ש"ח, על הכיפאק, יש מצב שהוא יחזיק אפילו כמה שנים. אבל לא יודע... כשזה נוגע לגיטרה שלך ואתה מסתובב איתה ברחבי הארץ/עולם, היא הולכת איתך להופעות, לחזרות, היא צריכה לעשות איתך נסיעות וכו'... אתה צריך לשמור עליה. קייס טוב זה חלק מיחס נכון לכלי שלך. פלצני אבל נכון חח. בקיצור, זוהי דעתי... מניח שיש פה כמה שיסכימו? זה בדיוק כמו גיטרות עצמן, אפקטים, כבלים, הכל. אפילו לרצועה לגיטרה שתהיה נוחה וחזקה. הארות? הערות? ניצן.
noam sasson פורסם אוגוסט 2, 2011 פורסם אוגוסט 2, 2011 יש אחד בדרום ת"א בשם יהודה שמתמחה בתפירת קייסים מרופדים. אני עשיתי אצלו כיסויים נגד מיים לבוקסות שלי ותיקנתי את הקייס שלי של ריטר שקרעתי בטעות, חבר שלי עשה אצלו פדאלבורד מרופד, ובדרך כלל הוא תופר קייסים לכלים קלאסים וכלי נשיפה. הוא עושה עבודה ממש טובה ואיכותית והכי חשוב בדיוק לפי מה שאתה צריך. לדעתי הוא גם ממש זול יחסית לעבודה בהזמנה אישית. לעסק שלו קוראים "אוריון" וזה הטלפון 052-5287320
kdeal פורסם אוגוסט 4, 2011 פורסם אוגוסט 4, 2011 יש לי כמה וכמה גיג בגים של וורוויק "רוק קייס", פרימיום ליין. בזמנו הם עלו 320 ש"ח במיוזיק סנטר, אין לי מושג מה המחיר העדכני. אבל בהחלט זה חצי מחיר מהקייסים שהופיעו כאן. אבל הוא לא 'קשיח' כמו הז'דובסקי או המונו שרונן שם. בתקציב של כ-300 ש"ח זו נריאת לי בחירה טובה.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.