Yarden_2Y פורסם יולי 29, 2011 פורסם יולי 29, 2011 בהתאם למה שאני הולך להשמיע לכם אני חייב לתת קצת הסברים : חברים ישבו אצלי בבית ריק אחד מהם הוא גיטריסט שאני מנגן איתו כבר 3 שנים (לא משהו מאורגן ג'אמים) ככה שכבר אנחנו דיי יושבים טוב ביחד (אני חושב..) בכל מקרה לפני 3 שבועות השכרתי פעם ראשונה קונטרה בס ולפני יומיים יצא לנו לנגן פעם ראשונה ביחד כשאני על הקונטרה בס.. התחלנו לנגן ואיכשהו נסחפנו לבלוז וככה הכל התחיל ונגמר בהקלטה הזאת למטה.. זה מביך מאוד חח.. אבל אני חושב שבסך הכל בתור ג'אם של 3 בלילה עם כמה חברים קצת מסטולים זה דיי נחמד.. אף אחד מאלה ששרים/מדברים לא זמר יש שם כמה דברים שהתפקששו אם זה מחיאות כפיים מרעישות (גם לא בקצב) או דרגה לא נכונה או דיבור מיותר באמצע הסולו.. נו טוב.. בטח תשימו לב שהליין בס שעשיתי לקוח מ All Blues. היינו עושים עוד טייק, נורמאלי.. אבל כבר ממש כאבה לי היד.. אני לא מאמין שאני מפרסם את זה חח.. אל תשפטו אותי עריכה: אני הורדתי כי ניראה לי שחברה פה לא מעריכים שטויות כאלה ובצדק .. חח..
MusBurger פורסם יולי 29, 2011 פורסם יולי 29, 2011 שמע זה היה מצחיק שניגנו את זה אבל ההקלטה יצאה לא משהו ו...... whats new pussycat!
GalShaya פורסם יולי 29, 2011 פורסם יולי 29, 2011 צ'מע יחסית למישהו שהרגע קיבל קונטרהבס יש לך סאונד טוב אבל קצת מתיש להקשיב לכמה דקות של ברבורים באנגלית לא מובנת, קשה להגיב לזה... מצטער, אבל שיהיה המון בהצלחה עם הכלי החדש, זה מסע מדהים.
Yarden_2Y פורסם יולי 29, 2011 מחבר פורסם יולי 29, 2011 חח כן אני באמת לא ציפיתי לתגובות רציניות על קטע לא רציני. תודה בכל אופן על המחמאה. האמת שבהקלטה כבר הזרת שלי ממש כאבה והיה לי קשה להוציא סאונד נקי איתה. בכל מקרה אני מת על הכלי הזה.. חבל שבקרוב תקופת השכירות שלי נגמרת ועד שלא יהיה לי כסף לקנות כלי סיני אני לא אוכל להתאמן. עריכה: ניראה לי שאני אוריד את זה ברשותכם כשיהיה לי משהו יותר רציני להעלות אני יעלה
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.