GalShaya פורסם יולי 28, 2011 פורסם יולי 28, 2011 אוקי אז חבר טוב ובסיסט מעולה הפנה את תשומת ליבי לוידאו שאני אשים פה, שלי לא ברור איך הוא הגיע אליו, זה בחור שוודי אני חושב שמנגן קונטרהבס כנראה לא רע לגילו ומעלה וידאו שבו הוא "מסביר" איך לנגן ביבופ (מצוטט מהתיאור) שם הוידאו: "Bass Lesson: Bebop Playing (Like Ray Brown, John Patitucci, Christian Mcbride, Avishai Cohen..)" והתיאור "After this lesson you will be able to play bebop as never before! Check it out! See you soon! /Theodor Friberg" עכשיו צפיתי בוידאו הזה וזה היה מאוד מוזר, לא ברור אם הוא על קראק או הוזה באופן טבעי ובניגוד לכל הציפיות הוא מנגן דווקא סבבה (לא יודע בן כמה הוא או מה הניסיון שלו על הכלי אבל בהנחה שהוא בערך בן 16 הוא מנגן לא רע), אבל כפי שאתם יכולים לראות פה, את כל הדברים החשובים הוא מזניח. והקטע המוזר שאני רוצה להראות, הוא דווקא בתגובות, שימו לב. אני galshaya כמובן, כנסו לוידאו ביו טיוב ואם מישהו מוכן להגיד לי לעזאזל אם יש לי בעיה או משהו או שזה פשוט לא עושה היגיון?
tomersg פורסם יולי 28, 2011 פורסם יולי 28, 2011 באמת מוזר. קצת מבלבל, כי לא ממש ברור אם הוא נגן ממש טוב ומוזיקאי מוכשר או חרטטן מאונן.. גם לא ברור אם באמת על קראק או שזו השפעה של הרבה מריחואנה או שזו בכלל הצגה. הגיטריסט גם הזוי. לגבי התגובות ראיתי תיכתובות בינך לבין הבחור.. מעניין, מה אתה מגדיר בתור הדברים החשובים שהוא מזניח?
GalShaya פורסם יולי 28, 2011 מחבר פורסם יולי 28, 2011 דבר ראשון, לנגן את המנגינות כמו בנאדם, זה הכי חשוב, שכל דבר בנגינה קודם עובר ריאליזציה ואז פרשנות, זה לא שאסור לנגן את המנגינות לא כמו שהן כתובות, פשוט קודם כל צריך לדעת איך לנגן אותן כמו שצריך ולדעת איך לשחק איתן. דבר שני, הווקינג שלו הרבה פחות יציב ומגניב ממה שהוא יכל להיות, במעט הזמן שהוא מלווה רואים שהוא הרבה פחות שם מאשר בסולואים שכנראה זה מה שחשוב לו וזה לא סדר העדיפויות המוזיקלי כמובן. דבר שלישי, אלוהים ישמור, התגובה האחרונה הרגה אותי, "זה יכול לעבוד למוזיקאים אחרים אבל לא לי כי אני לא אוהב לנגן לאט, זה לא כיף" וואט? זה כל העניין, גם הכי לאט זה הכי מהר (והשמועה שהגיע אליי זה שריי בראון אמר את זה לאחד ממוריי) כי כשאתה מנגן את הבלדה הכי איטית כשאתה סופר אותה אתה צריך להרגיש חלקי 32 שלה כדי להצליח לשמור עליה בטיים. וגם, כל האיטיטיוד ההזוי שלו שכל הקטע בלנגן בופ זה לנגן מהר, לא ברור מאיפה הוא הביא את זה...
shaniom פורסם יולי 29, 2011 פורסם יולי 29, 2011 לפי דעתי זה סתם איזה הצגה של ילד משועמם. הוא אומר שם שהוא קנה את הספר אתמול,נשמע לי קצת מוזר שכבר יש לו את כל המנגינות בעל פה... חוץ מזה כל השואו המוזר הזה,סתם איזה חרטטן לדעתי
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.