Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

שני קאברים חדשים :)

אלון

Recommended Posts

פורסם

הרבה זמן לא העלתי ליוטוב והנה אתמול והיום העלתי שניים..

מקווה שתאהבו ותנו לייק ביוטוב..:)

פורסם

יפה מאוד!

בלינק הראשון ששמת הוסר הוידאו...

לגבי ג'אמריקוואי - אהבתי את הנגינה שלך ואת התוספות שבאמצע. אתה לוקח את זה לכיוונים יפים.

יש לי שאלה אליך - בזמן שאתה מנגן, למה אתה מקשיב?

פורסם

אוי אני שונא את יוטוב כל כך!! :'(

אני מקשיב לנגינה שלי ולשיר..אני שומע גם אותי תוך כדי שאני מנגן..

תודה :)

פורסם

לגבי השנאה ליוטיוב - אולי תנסה להעלות שוב ופשוט לתת שם שונה בכותרת, משהו שפחות קשור לשם של השיר שאתה מנגן...

שאלתי לֵמה אתה מקשיב כדי להציע לך לנסות ולהתרכז יותר בנגינה של התופים, תוך כדי שאתה מקשיב לכל השיר וגם לעצמך.

תנסה לנגן את אותו דבר, אבל הפעם תחשוב שאתה המתופף ואתה אחראי על כל צליל שמופק מהתופים.

תקליט לעצמך כמה טייקים של זה ותראה אם יש הבדלים בין הפעמים הקודמות.

פורסם

השיטה שלא יורידו את הסרטונים שלך,זה לרשום בסוף זכויות יוצרים,זה הכל.

לגבי הסרטונים שלך,אחלה רמה,שיהיה הרבה בהצלחה וחג שמח.

פורסם

לא הבנתי ממש,לחשוב שאני מתופף?

להתקרב יותר בתופים ובקצב כאילו?

ומזתמורת לרשום זכיות יוצרים בסוף? כאילו לכתוב את השם של הלהקה ואת השיר במידע מתחת לסרטון?

פורסם

לא הבנתי ממש,לחשוב שאני מתופף?

להתקרב יותר בתופים ובקצב כאילו?

ומזתמורת לרשום זכיות יוצרים בסוף? כאילו לכתוב את השם של הלהקה ואת השיר במידע מתחת לסרטון?

"

Copyright disclaimer

The music in this video is copyright by "X", its used here for entertainment and educational purposes only.

"

כל עוד באמת אין שום רווח אישי מהסרטונים שלך,אז זה סבבה.

פורסם

אני לא חושב שזה באמת עוזר. יש להם אלגוריתם שמזהה שירים בעזרת הספקטרוגרמה ואם החברה שהזכויות בבעלותה לא מעוניינים שהסרטון יהיה ביוטיוב, הוא יורד מיד.

פורסם

הכוונה שלי לגבי ההקשבה לתופים היא שככל שתתרכז יותר בגרוב של התופים, אז תצליח לשבת יותר חזק עם הגרוב ובדרך כלל גם הסאונד יוצא ברור יותר.

תנסה את זה - בלי הגיטרה, תקשיב לשיר, ותקשיב ממש לתופים ולגרוב שיש מהם.

אח"כ תפסיק את השיר, תנגן לך את תפקיד התופים עם הידיים, באוויר למשל.

לא צריך שיהיה מדויק אלא רק שתרגיש שאתה מנגן בתופים.

אחרי כמה תיבות שאתה כאילו מנגן, תחזור לגיטרה ותוך כדי ריכוז במה שעכשיו ניגנת כאילו על התופים, תתחיל לנגן את הגרוב של השיר, בלי שהשיר ינגן ברקע.

פורסם

אני לא חושב שזה באמת עוזר. יש להם אלגוריתם שמזהה שירים בעזרת הספקטרוגרמה ואם החברה שהזכויות בבעלותה לא מעוניינים שהסרטון יהיה ביוטיוב, הוא יורד מיד.

לא מדויק לגמרי,מה שאתה מדבר עליו קיים,אבל אני אתן לך דוגמא למה שקרה לי.

העלתי את הסרטון השלישי שלי (I'm But A Wave To.. למי שעוקב) ובהתחלה לא שמתי את המשפט זכויות יוצרים ו-WMG תוך פחות מדקה כבר הורידו את הסרטון.

שבוע אחר כך העלתי שוב את האלבום אחרי שראיתי מה צריך לעשות בשביל שלא יורידו סרטונים וזה עבד סבבה.

אפשר לראות שזה עובד גם כשמסתכלים בחלון סרטונים שהעלת ואז זה רושם לך "תוכן צד שלישי מותאם".

מקווה שעזרתי.

פורסם

נבדוק את העניין...

מה בנוגע לחסימות שהם עושים, לדוגמא שמדינות מסויימות לא יכולות לראות את הסרטון?

פורסם

תגיד עם כבר העלתי את הסרטון בלי המשפט הזה,אני צריך להעלות אותו מחדש או שאפשר פשוט להוסיף עכשיו את המשפט והסרטון יהיה זמין בכל העולם..?

פורסם

נבדוק את העניין...

מה בנוגע לחסימות שהם עושים, לדוגמא שמדינות מסויימות לא יכולות לראות את הסרטון?

תגלוש דרך פרוקסי. למשל www.hidemyass.com

פורסם

אני ניסיתי פעם לעלות קליפ של סטיבי וונדר. לא משנה מה עשיתי, החלפתי שמות קבצים וכו' - לא עזר.

פשוט קלטו אותי וחסמו אותי מכל הכיוונים. בסוף התייאשתי והעליתי ל VIMEO אבל מי נכנס לשם בכלל...

עם דברים אחרים לא עשו בעיה בכלל.

פורסם

יש לי לא מעט נסיון עם החסימות האלה וגם אני ניסיתי כבר הכל.

לפני שבוע החלטתי לנסות שוב ולהעלות שני וידאוים ישנים (צולמו לפני שנה וחצי) שאף פעם לא הצלחתי להעלות.

בסוף, הדרך היחידה שהצלחתי הייתה לחתוך את ההתחלה של השיר ולהתחיל קצת אחרי...

;)

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...