ofirdr78 פורסם דצמבר 29, 2015 פורסם דצמבר 29, 2015 בלי להיכנס לשאלה האם הוא היה נאצי או לא (נראה לי שלא), או אם הוא היה בסיסט טוב או לא (כן!), למי מת בגיל 70 מסרטן. אחד הבסיסטים והיוצרים האהובים עלי ביותר.
lukatch פורסם דצמבר 29, 2015 פורסם דצמבר 29, 2015 אז אני כן אכנס לשאלה. האיש היה חלאה ניאו-נאצית. הוא העריץ את היטלר, והחזיק בבית אוסף ענק של ממורביליה נאצית: כלי נשק, חרבות, מדים נאציים, סמלים נאציים. כל החיים הוא אסף וקנה את החרא הזה. הלוגו של מוטורהד הוא 99% סמל הנשר הנאצי, ואת השם מוטורהד הוא דאג לאיית עם אומלאוט גרמני. וכשנשאל על זה בראיון, ענה ש"יאללה, עברו יותר מארבעים שנה, אפשר לעבור הלאה". ועל השואה הוא אמר: "אלה רק תמונות, וכל אחד יכול לזייף תמונות. אני חושב שחצי מזה מפוברק". עדיין נראה לך שהוא לא היה ניאו-נאצי?
ofirdr78 פורסם דצמבר 29, 2015 מחבר פורסם דצמבר 29, 2015 אתה מקלקל לי גיבור ילדות... ככה יפה לעשות לי? :-) אני אוהב את המוזיקה שהוא עשה, לא את האדם עצמו.
lukatch פורסם דצמבר 29, 2015 פורסם דצמבר 29, 2015 1 hour ago, ofirdr78 כתב: אתה מקלקל לי גיבור ילדות... ככה יפה לעשות לי? :-) אני אוהב את המוזיקה שהוא עשה, לא את האדם עצמו. סבבה, אז המוזיקה נשארת והנאצי מת. win-win
nemo פורסם דצמבר 31, 2015 פורסם דצמבר 31, 2015 ממליץ לכם לא להנעל על העניין הזה ולקרוא את הכתבה בקישור שמטאליסט כתבו בתשובה לפוסט של לוקאץ' בפייסבוק http://www.metalist.co.il/ArticlePrivate.asp?id=428
lukatch פורסם ינואר 1, 2016 פורסם ינואר 1, 2016 מדהים אותי כמה אנשים מוכנים להיות עיוורים כשהם מאוד לא רוצים לראות משהו. בדיוק כמו תסמונת הבעל הנבגד - הוא האחרון שרואה את זה, כשלכל הסביבה מלבדו זה ברור. קהילת המטאל עסוקה כבר שלושה ימים בלברר אם ציטוט מסוים נאמר או לא, ועוצמת את עיניה מול אוסף מחליא של צלבי קרס, מדים נאציים ונשק גרמני שהאיש הקיף בהם את עצמו. אדם לא ממלא את הבית שלו בדברים שהוא לא אוהב, והאיש אהב את הנאצים והוקסם מהם. בעיני, מי שנאחז בתירוץ הקלוש "אני אוסף חפצים, לא רעיונות" ומצטט את המשפט האולטרה-גזעני "אבל יש לי חברה שחורה", הוא פחדן. גם הרבה יותר מדי יהודים בגרמניה ב-1933 נאחזו בהכחשות דומות. מי שעיניו בראשו מסתכל לאמת בעיניים ואומר בקול ברור את מה שהוא רואה: האיש היה אוהד נאצים, גם אם לא פתח בפועל את הברזים באושוויץ, ובשבילי זה מספיק בשביל להגדיר אותו כחלאה וטינופת. גם אם מישהו עיוות את הציטוט על השואה שלפיו "אלה רק צילומים, וכל אחד יכול לזייף צילומים", הרי שאיש מעולם לא הכחיש את הציטוט "עברו 60 שנה, אני חושב שאפשר לעבור הלאה". ואם זה לא מספיק, אני לא יודע מה כן.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.