סחבק פורסם ינואר 3, 2015 פורסם ינואר 3, 2015 מה השימוש בסריאל נמבר מעבר לרישום של הגיטרה? מה אני יכול ללמוד על הגיטרה מהסריאל?
lukatch פורסם ינואר 3, 2015 פורסם ינואר 3, 2015 שנת ייצור, לפעמים חודש ואפילו יום. יש מקרים שיכולה להיות לזה הרבה משמעות. ריקנבקר 4001 מאפריל 73' תעלה פחות ממרץ 73', אבל יותר מאוקטובר 73'. ולא בניואנסים - לפעמים באלף דולר. לפעמים אתה יכול ללמוד אם הגיטרה גנובה. ראיתי אצל אמן ישראלי מפורסם גיטרה שמחקו ממנה את הסיריאל. זה אומר, חד משמעי, שהיא גנובה. לא יודע כמה ידיים החליפה מאז, אבל בעבר היא נגנבה ממישהו.
סחבק פורסם ינואר 4, 2015 מחבר פורסם ינואר 4, 2015 תודה רבה על העזרה! בסטינגריי 4 שם הסריאלים הכי חדישים מתחילים בE7,אני מנסה למצוא מידע קצת על שלי,קניתי אותה לא מזמן והיא מתחילה בE9. יש אפשרות למצוא עליה פרטים איכשהו?
ofirdr78 פורסם ינואר 4, 2015 פורסם ינואר 4, 2015 ושוב אני מנצל שרשור לגלוש לנושא אחר :-) לסטינגריי השמאלית שלי יש מספר סריאלי של E5400, ותהיתי לעצמי- האם נמכרו רק 5400 סטינגריי שמאליות בעולם?? זהו?? יש כל כך מעט שמאליים?
nemo פורסם ינואר 4, 2015 פורסם ינואר 4, 2015 לא, תזכור שE זאת קידומת יחסית חדשה, מה עם הסטינגריי השמאליות הראשונות? הקידומת יכולה להיום כל אות אחרת חוץ מזה, אני בעיקרון שמאלי אבל מנגן על בס ימנית כי המבחר בימניות יותר גדול, הכל יותר זול ואם אני צריך לנגן על בס של מישהו אחר זה הרבה יותר פשוט, מעבר לזה העבודה של שמאל לא יותר קלה משל ימין ולהפך, גם בבס ימנית וגם בבס שמאלית
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.