Yarden_2Y פורסם אוקטובר 2, 2011 פורסם אוקטובר 2, 2011 תשובה יפה נתת. והמאזין אולי ניתן לאמר עליו באופן ראשוני שלא. אכן לא יבחין, וכך גם לגביי, ספק אם אבחין. אבל, וזה אבל גדול. זה נכון אולי לגבי הקלטות שבהן סאונד הפסנתר הוא לא הדבר החשוב ביותר שיש להן להציע. לא תוכל לעולם לעשות זאת אם תקליט פסנתרן קונצרטים, וגם לא אם תקליט את אוסקר פיטרסון, יחד עם הטריו שלו. לא תצליח. זה פשוט לא יהיה זה. כמות האפקטים האקוסטיים שפסנתרנים עושים בזכות האקוסטיקה של הפסנתר היא אינסופית, כמות התהודה המושלמת שתקבל בזכות פסנתר מושלם היא לא ניתנת להחלפה. ממש כך. לא תמצא פסתנרן קלאסי אחד (ובוא נודה שהדיון צריך להתקיים איתם) שינגן לך אותו דבר על שניהם. זה נכון וזה לחלוטין לגיטמי שאתה לא שם לב אליהם (אולי כי אתה לא שומע בזמנך החופשי הרבה הקלטות שהפסנתר הוא משהו בלתי ניתן להחלפה בהם), אבל מה שהכי עקרוני זה שהפסנתרן ישים לב לזה בעצמו, וינגן שונה. אני בכוונה שם כאן מישהו שהאפקט שלו הוא הפוך לחלוטין. הוא מנגן מתוך אוטיסטיות מוחלטת שבאופן גאוני גורם לפנסתר להשמע כמו אורגן. אני רוצה שתגיד לי שאתה מדמיין אותו מנגן את זה על פסנתר חשמלי. זה יהיה ללעג. עכשיו נראה אותך אומר את זה כאן אני אשמח אם תשים כאן יו טיובים הפוכים מזה. נראה אם יש לך סיכוי. גם על קונטרה וגם על פסנתר בלי קשר, היה כל כך כיף לשמוע את הקטע עד שיוטיוב קטע אותו באכזריות והרס את כל הקסם :-\
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.