Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

חנויות מוזיקה בברלין ופריז :)

Dzaks

Recommended Posts

פורסם

אהלן, בחדשיים הקרובים אהיה בברלין ובפריז, רציתי לשאול אתכם אם יש חנויות מעניינות וציוד בס משובח שאפשר לבדוק\לקנות שם, מתעניין פחות בדברים גדולים ובעיקר באפקטים בוטיקיים ושות'.

המלצות? :)

פורסם

בפאריז יש רחוב שלם באזור הפיגאל שכולו חנויות גיטרות וינטאג' -  rue victor massé.

תעשה בו סיור מקדים באמצעות גוגל סטריט וויו:

https://maps.google.com/maps?safe=off&ie=UTF-8&q=vintage+guitars+in+paris&fb=1&hq=vintage+guitars&hnear=0x47e66e1f06e2b70f:0x40b82c3688c9460,Paris,+France&cid=0,0,15891623272881578731&ei=U9GsUaL8NsbiO8W6gKgG&ved=0CKMBEPwSMAI

פורסם

מלהיב, פשוט מלהיב.

חבל שאי אפשר פשוט להכנס לחנויות.

תתפלא יוסי, חנות מדהימה במילאנו בה ביקרתי מספר פעמים!

כנס לביקור ישירות במחלקת הבס.

פורסם

כנס לביקור ישירות במחלקת הבס.

אדיר! כמובן לא כמו ביקור אמיתי אבל חוויה נחמדה סה"כ.

השלב הבא, נגינה וירטואלית במבחר שיש לחנות להציע?!

פורסם

בפאריז יש רחוב שלם באזור הפיגאל שכולו חנויות גיטרות וינטאג' -  rue victor massé.

לפני כמה שנים נסעתי לפריז, ולגמרי במקרה, המלון שלי היה בדיוק ברחוב הזה, בלי שבכלל ידעתי שאהיה מוקף בגיטרות.  כל זה קרה בתקופה שנטשתי כמעט לחלוטין את כל עניין הנגינה והציוד, ואני זוכר את ההרגשה המרירה-משהו שהיתה לי כשירדתי לרחוב וראיתי איפה אני נמצא - הנה, סביבי כל הציוד המדהים הזה שפעם הייתי מזיל עליו ריר, וכמעט לא אכפת לי.

תודה לפורום הזה שהצית אצלי מחדש את העניין במוזיקה, נגינה וציוד!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חבר'ה, אני טס בקרוב לפריז, נורמנדי וגם קצת לבריסל, אשמח אם תתנו המלצות שונות (מוזיקליות ולא מוזיקליות, כל העולה ברוחכם).

תודה מראש

• 5 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...