itch85 פורסם ספטמבר 5, 2010 פורסם ספטמבר 5, 2010 בס"ד אם למישהו יש במקרה thumb rest ששוכב אצלו סתם אם כן אני אשמח לקנות אותו במעט זוזים ולהניח סוף סוף את אגודל ימין היקרה על משהו יותר נוח מהצואר שאני מנגן רגאיי...
tomersg פורסם ספטמבר 5, 2010 פורסם ספטמבר 5, 2010 אייי חבל שלא חשבת על זה בשישי בבוקר... יש לי אחד ללא שימוש. המלצה אישית שלי - רד מזה. זה סתם לא נוח. וזה מפריע לעשות סלאפ כשזה מותקן (אם אתה עושה). בכל מקרה אל תקדח ישר, שים בהתחלה עם דבק דו צדדי לראות איך זה מסתדר לך. לי זה לא.
itch85 פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר פורסם ספטמבר 6, 2010 בס"ד אכן באסה,אני לא סלאפינגיסט מי יודע מה וכמו שכתבתי זה בעיקר לרגאיי, אבל בכל זאת עד כמה זה מפריע לסלאפיג?
tomersg פורסם ספטמבר 6, 2010 פורסם ספטמבר 6, 2010 אם מתקינים את זה בסגנון שנות ה 70 ליד הצוואר, אז זה ממש קרוב לאיפה שמקפיצים את הבוהן. אפשר בטעות לפגוע בזה, וזה כואב, וזה גם סתם נמצא בדרך. גם חבל על הקידוח. אחרי שנים של נגינת רגאיי - לשים את הבוהן על הצוואר זה טוב מאוד.
itch85 פורסם ספטמבר 6, 2010 מחבר פורסם ספטמבר 6, 2010 בס"ד ואם נניח שאפשר לשייף טיפה ולהוריד מהגובה שלו ז"א שיהיה בגובה של הנק פיקאפ, מה אתה אומר על זה?
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.