Tomer.N.T פורסם דצמבר 11, 2012 פורסם דצמבר 11, 2012 עכשיו אחרי שהחלפתי את הפיקאפים יש לי שני פיקאפים גרועים ומיותרים אז חשבתי אולי לפרק אותם לקנות חומרים ולבנות אותם לפי הצרכים/רצונות שלי. הבעיה העיקרית שאני לא מבין בנושא, בעיקר בנושא החלקים: איזה סוגים של סלילים יש (עובי וחומר) ואיך הם משפיעים? איזה סוגי מגנטים יש(גד'לים צורות וחומרים) ואיך הם משפיעים? איך כמות סיבובים משפיעה?
Hamami פורסם דצמבר 11, 2012 פורסם דצמבר 11, 2012 תציץ בזה, זה אומנם לגיטרה, אבל אפשר להמיר את הרעיון לבס (לפעמים גם מ "טעויות" או "אי דיוק" בלבנות משהו, מגיעים לדברים חדשים ומוצלחים), ואם תחפש, תמצא עוד תדריכים. יש המון ביוטיוב. ליפופים אפשר לעשות עם מנועים פשוטים. אין צורך במכונה מיוחדת כמו זו. לגבי מגנטים, תלוי איזה סאונד אתה מחפש, וגם כמות הליפופים משנה את הסאונד (למיטב זכרוני משהו בין 6000-7000 ואפשר גם לחבר מונה בשביל לספור). מגנט קרמי הוא הנפוץ אבל יש גם אחרים כמו אלינקו. זה אומר לבדוק אילו מגנטים יש בבסים שונים בשביל לאתר את מאפייני הסאונד של המגנט. אתה יכול למצוא יופי של מגנטים בארץ במגמא מגנטים בקיבוץ גשר. http://www.magmamagnets.co.il/ כל זה קשור לבניית פיקאפים פסיביים בלבד (ללא כל קשר למעגל אקטיבי שאפשר להוסיף) שוב, תמצא הרבה תשובות לשאלות שלך בנושא בניית פיקאפים ביוטיוב, וכשתבנה זוג מוצלח שנשמע טוב, אתה מוזמן להתנדב לבנות גם לי. חומרים עלי
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.