Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

מחפש מקום עם הגברה לארוח פגישת מחזור

huckbuc

Recommended Posts

פורסם

בימים האלה אני מארגן פגישת מחזור של הלהקה הצבאית שהייתי חבר בה (פיקוד צפון, 1990-1993).  אחרי מאמצים מרובים הצלחתי לאתר את כל החברים, ולשמחתי כולם לגמרי בעניין.  מה שנשאר זה למצוא מקום לערוך בו את הפגישה, ובתור תושב הצפון, פה אני צריך עזרה.

אני מחפש מקום (בר/פאב/מסעדה/קפה/מועדון וכד') באיזור המרכז - לאו דווקא בתל אביב - שאפשר לשכור אותו (או חלק ממנו) לערב אחד, ושיש בו תשתית בסיסית של הגברה ומקום לקבוצה של כ-10-15 חבר'ה שמנגנים ושרים (לעצמם).  אשמח מאד לקבל המלצות.

פורסם

מה דעתך על המקום בו ראינו את ההופעה של מוריס (ארמנס, אבן יהודה)? אמנם הבעלים התחלפו והוחלף גם השם אבל ראיתי לאחרונה שהמקום פעיל. אם תרצה אוכל לברר, אבל רק בשבוע הבא.

פורסם

שמעתי שיש מקום נחמד גם באזור נתניה שנקרא "דאג אנד טוני". לא הייתי שם אבל שמעתי שיש שם גם הופעות ואוירה טובה. אם מישהוא היה שם ויכול להעיד ממקור ראשון?

פורסם

יש לי הופעה בדאג אנד טוני בסוף החודש, אם זה יהיה רלוונטי אוכל לומר לך איך שם..

הבנתי שמקום חמוד מאוד

פורסם

תודה לכולם.  אני חשבתי על "אזור המרכז" במובן היותר מצומצם של הביטוי, כלומר בטווח יותר קצר מתל אביב.  יש אולי עוד הצעות?

פורסם

אתה יכול לנסות ב- "האזור" (או באזור) ברחוב הרכב בתל-אביב. דיברתי איתו פעם על אירוע אצלו, זה אפשרי בעיקרון, אבל לא בימי חמישי, שישי, ושבת אם אני זוכר נכון.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...