huckbuc פורסם אוגוסט 13, 2012 פורסם אוגוסט 13, 2012 בימים האלה אני מארגן פגישת מחזור של הלהקה הצבאית שהייתי חבר בה (פיקוד צפון, 1990-1993). אחרי מאמצים מרובים הצלחתי לאתר את כל החברים, ולשמחתי כולם לגמרי בעניין. מה שנשאר זה למצוא מקום לערוך בו את הפגישה, ובתור תושב הצפון, פה אני צריך עזרה. אני מחפש מקום (בר/פאב/מסעדה/קפה/מועדון וכד') באיזור המרכז - לאו דווקא בתל אביב - שאפשר לשכור אותו (או חלק ממנו) לערב אחד, ושיש בו תשתית בסיסית של הגברה ומקום לקבוצה של כ-10-15 חבר'ה שמנגנים ושרים (לעצמם). אשמח מאד לקבל המלצות.
RT פורסם אוגוסט 13, 2012 פורסם אוגוסט 13, 2012 מה דעתך על המקום בו ראינו את ההופעה של מוריס (ארמנס, אבן יהודה)? אמנם הבעלים התחלפו והוחלף גם השם אבל ראיתי לאחרונה שהמקום פעיל. אם תרצה אוכל לברר, אבל רק בשבוע הבא.
iBass פורסם אוגוסט 13, 2012 פורסם אוגוסט 13, 2012 שמעתי שיש מקום נחמד גם באזור נתניה שנקרא "דאג אנד טוני". לא הייתי שם אבל שמעתי שיש שם גם הופעות ואוירה טובה. אם מישהוא היה שם ויכול להעיד ממקור ראשון?
lior88 פורסם אוגוסט 13, 2012 פורסם אוגוסט 13, 2012 יש לי הופעה בדאג אנד טוני בסוף החודש, אם זה יהיה רלוונטי אוכל לומר לך איך שם.. הבנתי שמקום חמוד מאוד
huckbuc פורסם אוגוסט 15, 2012 מחבר פורסם אוגוסט 15, 2012 תודה לכולם. אני חשבתי על "אזור המרכז" במובן היותר מצומצם של הביטוי, כלומר בטווח יותר קצר מתל אביב. יש אולי עוד הצעות?
yarabi פורסם אוגוסט 15, 2012 פורסם אוגוסט 15, 2012 אתה יכול לנסות ב- "האזור" (או באזור) ברחוב הרכב בתל-אביב. דיברתי איתו פעם על אירוע אצלו, זה אפשרי בעיקרון, אבל לא בימי חמישי, שישי, ושבת אם אני זוכר נכון.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.