Jump to content
שים לב! מטעמי אבטחה ההתחברות לפורום אפשרית כעת רק על ידי כתובת האימייל ולא שם התצוגה שלך. ×
iBass Logo

ביל דיקנס

zoharAr

Recommended Posts

פורסם

ה"בודהה"!

לטענת ויקטור ווטן הוא הבסיסט הכי טוב בעולם. לא מסכים איתו אבל עדין אוהב אותו.

פה הוא מספר קצת על איך הוא פיתח את טניקת הסלאפ המשוגעת שלו ועוד מלא דברים, תהנה

פורסם

אני אישית לא אוהב הטכניקה שלו,אין ספק שאני מעריך אותה,אבל אין בה feel לפי דעתי היא מאוד טכנית ויוצרת לפעמים סתם בלאגן, אני חושב שסלאפ טוב זה לא חייב להיות הכי מהר ועם הכי הרבה דאבל טאמפ ודאבל פלאק, לדוגמא ריצ'רד בונה שהסלאפ שלו טכנית לא מטורף כמו הבודהה אבל גרובית פי מיליון לפי דעתי

פורסם

נגן טוב..לא אוהב אותו בכלל.

הטכניקת סלאפ שלו שהוא דיי ידוע בזכותה בעיני לייצנית לגמרי וכמעט לא מוזיקלית.

פורסם

זה לא ככה אצל רוב הבסיסטים שמנגנים בעיקר עם סלאפים? אצלו זה באופן מוגזם יותר מכולם אבל בכל זאת..

כשאני שומע שירים של אליין קארון או מרקוס מילר(בבקשה אל תרצחו אותי על מה שאני הולך לכתוב) השירים נשמעים לי בבס אותו דבר כולם- שומעים בעיקר את הצלילים של ההקפצות והמכות על הסלאפ ופחות את המלודיה והמוזיקה של הבס... מדי פעם אני מצליח לשמוע קצת מוזיקה בבס אבל רוב הזמן אני שומע שם את מה שאתם מתארים כזוועה בתגובות מעליי ^^

פורסם

לא מסכים, מרקוס מילר מלודי וגרובי מה שבעיני ביל דיקנס הוא לא כשהוא מנגן את הסלאפ שלו.

פורסם

ה"בודהה"!

לטענת ויקטור ווטן הוא הבסיסט הכי טוב בעולם. לא מסכים איתו אבל עדין אוהב אותו.

פה הוא מספר קצת על איך הוא פיתח את טניקת הסלאפ המשוגעת שלו ועוד מלא דברים, תהנה

אם אני לא טועה, ווטן אמר שהוא הבסיסט הכי מהיר בעולם

לדעתי הלא קובעת הסלאפ שלו משעמם ועם סאונד מכוער (כן, גם בסאונד של סלאפ הרבה הרבה תלוי בידיים).

חשבתי שלנסות להיות מיכאל שומאכר על הגיטרה אמור לעבור באיזהשהו גיל... ;D  זה לא יביא לו יותר עבודה.

ארכיון

הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.

• Create New...