zoharAr פורסם מאי 11, 2012 פורסם מאי 11, 2012 מישהו שמע עליו? איך אני מגלה אותו רק עכשיו? http://billthebuddhadickens.com/page.php?2
Duba פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 ה"בודהה"! לטענת ויקטור ווטן הוא הבסיסט הכי טוב בעולם. לא מסכים איתו אבל עדין אוהב אותו. פה הוא מספר קצת על איך הוא פיתח את טניקת הסלאפ המשוגעת שלו ועוד מלא דברים, תהנה
dudi8 פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 אני אישית לא אוהב הטכניקה שלו,אין ספק שאני מעריך אותה,אבל אין בה feel לפי דעתי היא מאוד טכנית ויוצרת לפעמים סתם בלאגן, אני חושב שסלאפ טוב זה לא חייב להיות הכי מהר ועם הכי הרבה דאבל טאמפ ודאבל פלאק, לדוגמא ריצ'רד בונה שהסלאפ שלו טכנית לא מטורף כמו הבודהה אבל גרובית פי מיליון לפי דעתי
BassBen פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 נגן טוב..לא אוהב אותו בכלל. הטכניקת סלאפ שלו שהוא דיי ידוע בזכותה בעיני לייצנית לגמרי וכמעט לא מוזיקלית.
lior88 פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 זה נורא... המוזיקה באה לשרת את הטכניקה, במקום שזה יהיה להפך..
REBASS פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 זה לא ככה אצל רוב הבסיסטים שמנגנים בעיקר עם סלאפים? אצלו זה באופן מוגזם יותר מכולם אבל בכל זאת.. כשאני שומע שירים של אליין קארון או מרקוס מילר(בבקשה אל תרצחו אותי על מה שאני הולך לכתוב) השירים נשמעים לי בבס אותו דבר כולם- שומעים בעיקר את הצלילים של ההקפצות והמכות על הסלאפ ופחות את המלודיה והמוזיקה של הבס... מדי פעם אני מצליח לשמוע קצת מוזיקה בבס אבל רוב הזמן אני שומע שם את מה שאתם מתארים כזוועה בתגובות מעליי ^^
BassBen פורסם מאי 12, 2012 פורסם מאי 12, 2012 לא מסכים, מרקוס מילר מלודי וגרובי מה שבעיני ביל דיקנס הוא לא כשהוא מנגן את הסלאפ שלו.
Sumner פורסם מאי 15, 2012 פורסם מאי 15, 2012 ה"בודהה"! לטענת ויקטור ווטן הוא הבסיסט הכי טוב בעולם. לא מסכים איתו אבל עדין אוהב אותו. פה הוא מספר קצת על איך הוא פיתח את טניקת הסלאפ המשוגעת שלו ועוד מלא דברים, תהנה אם אני לא טועה, ווטן אמר שהוא הבסיסט הכי מהיר בעולם לדעתי הלא קובעת הסלאפ שלו משעמם ועם סאונד מכוער (כן, גם בסאונד של סלאפ הרבה הרבה תלוי בידיים). חשבתי שלנסות להיות מיכאל שומאכר על הגיטרה אמור לעבור באיזהשהו גיל... זה לא יביא לו יותר עבודה.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.