davidohwood פורסם אוגוסט 1, 2011 פורסם אוגוסט 1, 2011 ווהוו מזל טוב! אין GAS לתקופה הקרובה! G&L L-2000, מסדרת טריביוט, במחיר רצפה מצחיק ביותר במכירת חיסול בחלילית. והרשו לי בבקשה לנצח על המקהלה: [move]"אין תמונה אין בס"[/move]
davidohwood פורסם אוגוסט 4, 2011 מחבר פורסם אוגוסט 4, 2011 המצלמה הרימה רגליה וברחה ממני... אבל עד אז: מה אני יכול לעשות כדי להאריך כמה שיותר את חיי הסוללה? [הבס אקטיבית]. אם אני אשתמש במצב פאסיבי הרבה, הסוללה לא תאבד מכוחה? כי לפי מה שהבנתי, חלק מהבסים האקטיביות שנגמר להם הסוללה, נשמעות צולעות במצב פאסיבי. ובעלי הניסיון שמבינכם עם הבס הזו, תוכלו בבקשה לתאר לי איך להגיע לסאונדים שמצאו חן בעיניכם במיוחד? תודה רבה!
tomersg פורסם אוגוסט 4, 2011 פורסם אוגוסט 4, 2011 תמיד תוציא את הפלאג מהבס כשאתה לא מנגן. להשאיר פלאג מחובר על מצב פאסיבי בהמתנה לא תמיד מועיל בכל באס.
RT פורסם אוגוסט 4, 2011 פורסם אוגוסט 4, 2011 בכל הבסים האקטיביות שפגשתי עד היום - הכנסת PL פועל כמו כפתור ON של הפריאמפ. כלומר, כל עוד הכבל בתוך הבס הפריאמפ עובד והסוללה מתרוקנת - ללא קשר אם הבס במצב אקטיבי או פאסיבי. העצה של תומר נכונה - כשהבס לא בשימוש שלוף את הכבל החוצה. לגבי המצב הפאסיבי, יש בסים שהמצב הפאסיבי עוקף את הפריאמפ (לא מכבה אותו, רק עוקף) ולא תהיה שום בעיה בסאונד, רק output נמוך יותר מהמצב האקטיבי. בבסים אחרות המצב הפאסיבי לא יעבוד ללא סוללה. אפשר בקלות לבדוק מה יש לך - הוצא את הסוללה ותראה אם הבס עובדת פאסיבית או לא.
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.