yosyos04 פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 אני רוצה לקנות דיסטורשן\פאז מגניב לבס וראיתי שיש עכשיו מחירים טובים על הביג מאף, הבעיה היא שיש רק את הביג מאף פיי הרגיל, והגירסא של הבס לא במלאי כרגע ( ) והשאלה היא כדאי לחכות לגירסא של הבס? או שפשוט לקנות את הגירסא הרגילה והיא תספק אותי? (ניגנתי רק על הרגילה והיא הייתה מעולה) כי לפי מה שהבנתי, הבסיסטים שהשתמשו בביג מאף הרגיל לפני שיצאה הגירסא לבס ממשיכים להשתמש בו ולא מחליפים, אז כנראה אין הבדל כזה משמעותי?
Duba פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 הביג מאפ לבס הוא שחזור של הביג מאפ הרוסי הירוק וכתוצאה מתלונות של בסיסטים שהביג מאף מאבד נמוכים, הוסיפו לו מתג שמאפשר להגביר תדרים נמוכים או להוסיף את הסיגנל הנקי של הבס. אני מנגן שנים עם ביג מאף ולא שמתי לב לאיבוד נמוכים אז מבחינתי המתג הזה בכלל לא הכרחי אם אהבת את הביג מאף הרגיל ולא הבחנת באיבוד נמוכים אז לך עליו! ובכך תצטרף למלא בסיסטים (כמו כריס ממיוז, ודירק לאנס (לשעבר) מאינקובוס וקליף ברטון) שהסאונד של הביג מאפ הרגיל מספק אותם
yosyos04 פורסם יולי 31, 2011 מחבר פורסם יולי 31, 2011 סבבה תודה על התגובה המהירה! ועכשיו עוד שאלה - איפה כדאי להזמין ג'אמפרים (ככה קוראים לזה? - הכבלים הקטנים האלה שמחברים בין האפקטים) בזול מהאינטרנט? איביי? איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה אבל עם מחירים שפויים?
Duba פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 http://cgi.ebay.com/PLANET-WAVES-6-GUITAR-PEDAL-PATCH-CABLES-3-PACK-NEW-/380344982078?pt=Guitar_Accessories&hash=item588e53da3e
noam sasson פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 יש ג'מפרים מצויינים של Klotz ברעש געש. ויש גם את קובי כהן שיכין לך ג'מפר איכותי במחיר טוב, לפי הזמנה בדיוק באורכים שאתה צריך ואם הפלגים שאתה מעדיף.
foofig פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 אם כבר בפלורנטין אז יש את סיגנל, פעם אחרונה שראיתי היו שם ג'אמפרים פשוטים - 10 ב-60 או משהו בסגנון...
Era פורסם יולי 31, 2011 פורסם יולי 31, 2011 מאוד ממליץ לא לקנות פאטצ'ים זולים. מעבר לעמידות, איכות הסיגנל שלך לעולם תהיה טובה כמו החלק הכי גרוע בשרשרת. *חור תולעת שמחזיר אותך שנה אחורה בזמן* (לינק רלוונטי)
Recommended Posts
ארכיון
הנושא הזה הועבר לארכיון והינו סגור לתגובות.